Vin Rosu
Vin Rosu - Bodegas Fernando Castro - Bag in Box Merlot 3L
Culoare rosu-purpuriu, nas cu note de cirese negre, zmeura si prune, gust cu o structura buna si tanini fini, arome de fructe rosii si cuisoare si un postgust mediu, placut si elegant. Poate fi asociat cu un spectru larg de mancaruri de la ghiveci de legume, la pui, rata, gasca si curcan, pana la tocanite pe baza de carne de porc sau vita.
34,00Vin Rosu - Hope Family - Troublemaker Red Blend
Cupaj din 54% Syrah, 15% Petit Sirah, 14% Grenache, 10% Mourvedre si 7% Zinfandel. Construit pe fructuozitatea si complexitatea Syrah-ului careia i se alatura Petit Sirah-ul ce-i ofera vinului culoarea rosu rubiniu inchis si Grenache-ul care participa plin de entuziasm cu dulceata si notele sale de fructe rosii, cvintetul devine complet datorita rusticitatii si vioiciunii oferite de Mourvedre si de prospetimea savuroasa a Zinfandel-ului. Troublemaker Blend 11 explodeaza de la primul contact cu paharul oferindu-ne un complex aromatic desavarsit si incantator de fructe negre de padure supracoapte si condimente dulci. Notele fructate sunt accentuate de nuante de fum, piper roz, frunze verzi de tutun, mocha si ciocolata neagra. Taninii matasosi sunt in echilibru perfect cu aciditatea obtinandu-se din acest mariaj ancestral un vin c-un caracter fructat, plin de carisma si extrem de delicios.
112,00Vin Rosu - Marques de la Concordia - HZ Abascal Vineyard Crianza 2016
Abascal Crianza 2016 este un vin rosu-rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Are un nas incantator de fructe de padure si prune combinate cu tonuri de paine prajita si vanilie. Aciditatea este moderata oferind un gust savuros si echilibrat cu tanini moi si arome de cirese. Finalul este elegant, fructat si prelung. Maturare: 24 luni in baric frantuzesc si american si inca 12 in sticla Asocieri culinare: carne la gratar, friptura, tocanite, mezeluri fine si branzeturi maturate Temperatura optima de servire: 16 grade C Potential de invechire: 7 ani
54,00Vin Rosu - Bodegas Bleda - Divus 2015
Divus 2015 este un vin rosu obtinut din soiul Monastrell, maturat 9 luni in baric. Are un nas intens de fructe rosii si negre de padure, mirodenii si o nota lemnoasa subtila, cu un gust complex dominat de arome balsamice si toast. Are o structura eleganta, tanini generosi si un postgust placut, fructat si prelung. Poate fi asociat cu specialitati din peste, carne rosie la gratar, mezeluri fine si branzeturi maturate.
71,00Vin Rosu - Poderi dal Nespoli - Fico Grande 2018
Un vin usor, foarte placut, de culoare rosu rubiniu deschis cu tente violacee. Are un complex aromatic dominat de note de fructe rosii ce se resimt si pe palatin. Este proaspat, fructat, cu o corpolenta medie cu un postgust catifelat si persistent. Un vin perfect pentru orice ocazie! Asocieri culinare: carne rosie, vanat, branzeturi maturate Temperatura optima de servire: 16-18 grade Celsius
32,00Vin Rosu - Bodega Argento - Malbec 2018
Malbec argentinian de culoare rosu rubiniu cu reflexii violacee in margini, nas intens de fructe rosii de padure completat de note florale (violete), gust echilibrat si savuros in care remarcam arome fructate de mure si prune coapte continuand si in postgust in aceeasi nota. Este un malbec de calitate ideal pentru a fi degustat langa preparate din carne de vita, branzeturi maturate dure si semidure.
38,00Vin Rosu - Bodega Argento - Reserva Malbec 2017
Reserva Malbec 2017 are o culoare rosie rubinie intensa cu reflexii violacee in margini, nas expresiv de note fructate (cirese negre coapte si prune) acompaniate de note florale (violete si liliac) si note reminiscente de baric (ciocolata, lemn dulce si vanilie). Pe palatin se resimte savuros si catifelat, cu tanini rotunzi si aciditate excelenta ce mentine aromele de fructe negre si in postgust pentru mult timp. In concluzie Reserva Malbec 17 este un vin de 90 de puncte conform criticului James Suckling! Asocieri culinare: Branzeturi maturate moi (Blue Cheese), mie la cuptorl impanat cu ierburi aromate, piept de rata si legume la gratar Maturare: 9 luni in baricuri frantuzesti si americane
50,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Tenute Eméra - S - Salice Salentino 2017
S Salice Salentino 2017 este un cupaj din 80% Negroamaro si 20% Malvasia Nera de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii visinii in margini, plin de eleganta si rafinament. Prezinta un nas fin, dominat de note de fructe negre si mirodenii dulci, iar pe palatin debuteaza cu un complex de fructe negre de padure avand totodata o textura catifelata si taninuri rotunde, carnoase, iaar postgustul se resimte savuros si persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie la gratar si cuptor, paste cu ragu si legume caramelizate Temperatura optima de servire: 16°-18°C.
37,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Cantina Moros - Salice Salentino Rosso Riserva 2016
Moros Riserva 2016 este un cupaj din 95% Negroamaro si 5% Malvasia Nera fiind singurul vin produs de Cantina Moros din vite de vie cu varsta medie de 60 de ani. Vizual impresioneaza prin culoarea sa rosu rubiniu inchis cu reflexii purpurii in margini. Nasul captiveaza prin note intense de fructe rosii de padure, prune, cuisoare, lemn dulce, vanilie si gem de zmeura. Gustul este catifelat si echilibrat cu taninuri dulci-carnoase. Aromele primare de fructe rosii de padure completate de indicii balsamice se resimt si in postgust care este prelung, elegant si usor piperat. Asocieri culinare: ideal cu preparate din carne rosie si vanat, branzeturi maturate, legume caramelizate si chiar anumite deserturi pe baza de ciocolata neagra. Maturare: 12 luni in bariuri americane si frantuzesti Temperatura optima de servire: 16-18 °C
142,00Vin Rosu - Journey's End - The Griffin Syrah 2016
Griffin 2016 produs de crama Journey's End este un vin complex de culoare rosu intens. Nas expresiv si generos in note florale si fructate (violete si cirese) cu indicii subtile de piper alb. Gustul are o structura densa fiind echilibrat completat de arome obtinute prin maturarea la baric cum sunt cele de caramel, lemn dulce, condimente si ciocolata. Postgustul este prelung, fructat si usor piperat. Vinul va evolua in sticla pana in 2026. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, carne rosie, mezeluri fine. Maturare: 16 luni in baricuri de stejar american si frantuzesc
114,00Vin Rosu - Mount Rozier - Tobacco Street Shiraz 2019
Tobacco Street Shiraz 2019 este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii purpurii in margini. Nas complex cu accent pe frunze de tutun uscat si ciocolata ne invita sa-l savuram si sa descoperim ca are un gust cu o structura medie si textura catifelata si arome usor minerale. Postgustul merge la unison cu gustul fiind proaspat si subtil condimentat. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, porc, vitel, paste si risotto.
47,00Vin Rosu - Journey's End - Merlot 2016
V Range Merlot 2016 produs de crama Journey's End este un vin cu un aspect luminos si clar de culoare rosu rubiniu. Nas generos in note fructate de coacaze negre si zmeura si indicii vegetale. Gustul este savuros cu o structura densa invaluita de arome obtinute prin maturarea la baric: vanilie si nucsoara, iar taninurile sunt moi. Postgustul este persistent si suav. Vinul va evolua in sticla pana in 2026. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, carne rosie, mezeluri fine. Maturare: 16 luni in baricuri frantuzesti.
73,00Vin Rosu - Journey's End - V3 Shiraz 2017
V Range Shiraz 2017 este un vin complex de culoare rosu intens. Nas expresiv si generos in note florale si piperate (violete, piper alb) acompaniate de indicii de coriandru si frunze de tutun uscat. Gustul are o structura densa cu o aciditate placuta completat de arome obtinute prin maturarea la baric: fructe confiate, lemn dulce si ciocolata. Postgustul este prelung, catifelat si usor piperat. Vinul va evolua in sticla pana in 2026. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, carne rosie, mezeluri fine. Maturare: 15 luni in baricuri americane si frantuzesti.
73,00Vin Rosu - Waipara Hills - Pinot Noir 2019
Pinot Noir 2019 produs de Waipara Hills este un vin de culoare rosu grena intens cu reflexii purpurii in margini, nas expresiv cu note tipice soiului de fructe rosii (cirese, zmeura si coacaze) dar dupa aerisire aapar note florale (hibiscus si petale de trandafir) si de cuisoare. Gustul are o textura catifelata si o structura eleganta cu accent pe aromele de fructe rosii si indicii pamantii. Postgustul prelung si fructat lasa impresia unui vin echilibrat si foarte savuros. Asocieri culinare:branzeturi maturate semidure, preparate din carne de pasare (domestica dar si vanat), risotto cu ciuperci si mezeluri fine
59,00Vin Rosu - Quinta do Vallado - Vinho Tinto 2019
Vallado Douro Red 2019 produs din vii cu o vechime de 60-100 ani de crama Quinta do Vallado are culoarea rosu-rubiniu cu reflexii grena in margini. Buchetul din nas este concentrat in note de fructe rosii completate de note florale (violete si cistus) . Gustul are o structura echilibrata si taninuri rotunde, iar postgustul este persistent. Asocieri culinare: preparate din. carne rosie la cuptor si gratar, branzeturi maturate moi, legume la gratar si mezeluri fine Maturare: 16 luni in baricuri frantuzesti.
60,00Vin Rosu - Larry Cherubino - Folklore Cabernet Merlot 2018
Folklore Cabernet Merlot 2018 este un vin de culoare rosu-rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Buchetul din nas reveleaza note de fructe negre de padure si indicii specifice maturarii la baric (condimente si lemn ars). Gustul are o textura ampla si bogata in note florale (violete) completate de note de fructe de padure si taninuri rotunde. Postgustul este persistent. Asocieri culinare: carne de miel la cuptor/la gratar, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate si mezeluri fine. Maturare: 8 luni in baricuri frantuzesti
53,00Vin Rosu - Larry Cherubino - Folklore Shiraz 2018
Folklore Shiraz 2018 produs de crama Larry Cherubino este un vin de culoare rosu-rubiniu cu reflexii violacee in margini, nas cu note de fructe negre de padure, ciocolata si lemn ars. Gustul este amplu, catifelat si bogat in arome florale completate de arome de fructe negre de padure, ciocolata si piper, iar postgustul este prelung si savuros. Asocieri culinare: cotlet de miel, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate si mezeluri fine Maturare: baricuri
53,00Vin Rosu - Georges Vigouroux - Le Vassal de Mercuès 2018
Le Vassal de Mercuès este un vin obtinut din 85% Malbec si 15% Merlot de culoare rosu-rubiniu intens, nas fin, elegant si fructat invaluit in indicii de mirodenii orientale (sofran si piper negru). Gust este sofisticat cu o textura catifelata, taninuri rotunde iar postgustul este persistent si condimentat. Asocieri culinare: foie gras, ciocolata neagra, branzeturi maturate dure si semidure si biftec tartar. Potential de invechire: 5-10 de ani
66,00Vin Rosu - Georges Vigouroux - Château de Mercuès Grand Vin 2016
Grand Vin este un vin cupajat obtinut din 90% Malbec si 10% Merlot de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii purpurii in margini. Buchetul din nas este complex cu note de fructe negre (coacaze, mure) si mirodenii orientale (tamaie) completate de note florale de violete. Gustul este elegant si echilibrat, are o textura cremoasa si taninuri rotunde iar aromatic remarcam note complexe de fructe coapte. Postgustul este fructat si persistent. Asocieri culinare: foie gras, branzeturi maturate semidure, carne rosie, produse de charcuterie Maturare: 12 luni in baric. Potential de invechire: 10-15 ani
111,00Vin Rosu - MonteRosola - Crescendo Sangiovese 2016
Crescendo Sangiovese 2016 produs de crama Monterosola este un vin obtinut din soiul Sangiovese de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii grena in margini. Nasul este complex cu arome pregnante de fructe supracoapte (cirese) completate de note specifice maturarii la baric (mirodenii orientale, lemn dulce,vanilie) si indicii de ceai negru. Gustul se remarca prin amplitudine si savoare, are o structura echilibrata si o aciditate placuta iar finalul se resimte prelung. Asocieri culinare: ideal cu preparate din carne rosie si carne de vanat la cuptor sau pe gratar, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate si mezeluri fine. Maturare: 15 luni in baricuri frantuzesti.
141,00Vin Rosu - MonteRosola - Mastio Sangiovese Blend 2018
Mastio Sangiovese Blend 2018 produs de crama Monterosola este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Buchetul din nas este elegant si bogat in note de fructe supracoapte (cirese, capsuni) acompaniate de note vegetale si indicii de migdale. Gustul are o structura echilibrata, savuroasa cu taninuri moi iar postgustul este persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie, produse de charcuterie. Maturare: 10 luni in cuve de ciment
76,00Vin Rosu - Viu Manent - Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2019
Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2019 este un vin de culoare rosu rubiniu intens. Buchetul din nas este complex si bogat in note de fructe negre de padure si smochine coapte completate de note subtile de condimente. Pe palatin se simte un gust savuros cu note specifice maturarii la baric ( vanilie si mirodenii dulci) si taninuri rotunde. Postgustul este prelung si savuros. Asocieri culinare: carne rosie, vanat, platouri de branzeturi maturate dure si semidure si mezeluri fine. Potential de invechire: 6 ani.
53,00Vin Rosu - Colle Corviano - Sangiovese Terre di Chieti 2019
Sangiovese Terre di Chieti produs de crama Colle Corviano este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul este complex cu arome pregnante de fructe coapte. Gustul este vibrant si elegant cu arome specifice maturarii la baric. Postgustul este proaspat si prelung. Asocieri culinare: ideal cu preparate din carne rosie si carne alba la cuptor sau pe gratar, branzeturi proaspete si mezeluri fine. Maturare: 3 luni in baricuri frantuzesti.
32,00Vin Rosu - Colle Corviano - Fonte Maggio Montepulciano d'Abruzzo 2017
Fonte Maggio Montepulciano d’Abruzzo este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Nasul este complex si bogat in note de fructe de padure completate de note specifice maturarii la baric. Gustul este complex cu arome de fructe de padure, mocha si alune de padure. Finalul este savuros si persistent. Maturare: 12 de luni in baricuri frantuzesti Potential de invechire: 8- 10 ani Asocieri culinare: carne rosie, vanat, pizza, branzeturi maturate
58,00Vin Rosu - Journey's End - V5 Cabernet Franc 2019
V Range Cabernet Franc 2019 este un vin de culoare rosu intens cu reflexii visinii in margini. Nas expresiv cu note intense de cirese supracoapte , masline Kalamata urmate de ierburi aromate. In gust remarcam arome condimentate de lemn dulce si scortisoara, indicii minerale si taninuri moi. Postgustul este prelung, proaspat si savuros. Vinul va evolua pana in anul 2027. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, carne rosie si branzeturi fine. Maturare: 14 luni in baric frantuzesc.
73,00Vin Rosu - Bodega Argento - Single Vineyard Agrelo Organic Cabernet Franc 2019
Single Vineyard Agrelo Organic Cabernet Franc 2019 produs de Bodega Argento are culoarea rosu-rubiniu cu reflexii violacee in margini, nas de fructe rosii (zmeura, capsuni, coacaze si prune) completat de note de grafit, ardei gras, violete si piper, gust cu o structura densa, textura catifelata, taninuri rotunde, iar finalul se resimte prelung, savuros si fructat. Asocieri culinare: preparate din carne rosie la cuptor si gratar, branzeturi maturate moi, legume la gratar si mezeluri fine Temperatura optima de servire: 16-18 grade C
58,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Tenute Eméra - Anima di Negroamaro 2018
Anima di Negroamaro 2018 este un vin de culoare rubinie; un vin bine definit, condimentat si rotund care ne surprinde cu aromele sale de coacaze, mure si de ierburi balsamice Pe palatin se simte buchetul intens si echilibrat al fructelor rosii. Asocieri culinare: paste cu ragu, platouri de mezeluri si branzeturi maturate Temperatura optima de servire: 14-16°C.
48,00Vin Rosu - Spy Valley - Sustainably Crafted Pinot Noir 2019
Pinot Noir 2019 este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Buchetul din nas este bogat in note de fructe de padure, anason si cuisoare iar gustul are o structura supla si eleganta. Postgustul este persistent Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat, legume caramelizate si branzeturi maturate dure sau semidure. Maturare: 11 luni in baricuri frantuzesti
83,00Vin Rosu - Spy Valley - Satellite Pinot Noir 2018
Pinot Noir Satellite 2018 este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Buchetul din nas este generos in note de cirese negre, cuisoare si mirodenii uscate iar gustul are o structura echilibrata cu arome de fructe rosii si tuse de vanilie. Postgustul este persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat, legume caramelizate si branzeturi maturate dure sau semidure. Vinul este este un Pinot Noir 100% obtinut din 2 recoltari diferite iar dupa maturarea in baricuri timp de 11 luni vinurile obtinute au fost cupajate.
68,00Vin Rosu - Ironstone Vineyards - Cabernet Sauvignon 2019
Cabernet Sauvignon 2019 de la Ironstone Vineyards este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee inmargini. Buchetul din nas este dominat de note de cirese, coacaze negre si zmeura alaturi de tonuri de piele tabacita si lemn de baric ars. Gustul are o textura catifelata, este echilibrat, cu arome fructate si condimente dulci, iar postgustul este aromat si persistent. Asocieri culinare: carne de vita, miel, vanat salbatic (ex: mistret), mancaruri vegetale, branzeturi tari Maturare: 4 luni in baricuri noi de stejar frantuzesc
61,00Vin Rosu - Ironstone Vineyards - Old Vine Zinfandel 2018
Old Vine Zinfandel 2018 de la Ironstone Vineyards este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul este dominat de note generoase de fructe rosii si fructe de padure, prune coapte completate de note note de piper si indicii specifice maturarii la baric. Gustul are o structura complexa si echilibrata iar postgustul este catifelat si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate si mezeluri fine Maturare: 3 luni in baricuri noi de stejar frantuzesc
61,00Vin Rosu - Châteauneuf-du-Pape - Domaine du Galet des Papes - Vieilles Vignes Rouge 2016
Châteauneuf du Pape - Vieilles Vignes Rouge 2016 produs de Domaine du Galet des Papes este un vin de culoare rosu visiniu obtinut din 60% Grenache, 30% Mourvèdre si 10% Syrah. Nasul este elegant si generos in note de zmeura, fructe negre si mirodenii iar gustul are o structura catifelata si complexa. Postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat salbatic, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate. Maturare: 8-12 luni in baricuri mari Decantare: minim 1 ora
157,00Vin Rosu - Colle Corviano - Montepulciano d'Abruzzo 2020
Montepulciano d’Abruzzo este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul este generos in note de fructe rosii supracoapte care se imbina elegant cu notele specifice maturarii la baric. Gustul este savuros si revigorant, cu taninuri moi si un postgust prelung. Maturare: 6 luni in baricuri frantuzesti Asocieri culinare: preparate din carne rosie, carne alba, mezeluri fine si branzeturi moi.
34,00Vin Rosu - Beau Vigne - Cult Cabernet Sauvignon 2018
Compus din 100% Cabernet Sauvignon, Cult Cabernet Sauvignon 2018 produs de Beau Vigne din Napa Valley etaleaza nuante violacee inchise. Nasul prezinta note de cassis, cirese negre si coacaze negre cu indicii subtile de grafit si tutun uscat. Gustul este complex si bine structurat, cu taninuri ferme dar rotunde si un postgust persistent si fructat. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure, preparate la cuptor si gratar din carne de vita, miel, porc si vanat, mezeluri fine si legume caramelizate Maturare: 18 luni in baricuri din stejar frantuzesc
552,00Vin Rosu - Beau Vigne - Guest Cottage Cabernet Sauvignon 2018
Guest Cottage Cabernet Sauvignon 2018 este un exemplu de echilibru intre corpolenta si savoarea specifica unui vin rosu de top. Nasul debuteaza cu note generoase de lichior de cirese, cirese negre, afine de padure si coacaze negre completate de indicii vegetale, usor minerale. Gustul are o structura echilibrata si complexa cu arome savuroase si un postgust persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie la gratar, carne de vanat si legume caramelizate Maturare: 18 luni in baricuri frantuzesti Potential de invechire: 25+ ani "Guest Cottage 2018 ne intampina cu note de cirese coapte, afine de padure si coacaze negre plus indicii vegetal-pamantii fine. Corpolent si bine structurat, are un complex aromatic focusat pe arome de fructe de padure coapte, textura catifelata si un postgust prelung. Desi este tanar, acest vin vibrant si plin de personalitate, poate fi savurat inca de pe acum. Dar, fiind creat pe o baza solida el promite sa se aprecieze in timp asa ca va sugeram sa ii dati 3-5 ani sa se aseze pleiada de nuante subtile pentru ca apoi sa va poata impresiona la adevarata sa capacitate. Guest Cottage 2018 este un vin care se va aprecia constant in urmatorii 25-30 de ani." - Wine Advocate
1,009,00Vin Rosu - Saint Helena Winery - Sympa Cabernet Sauvignon 2017
Sympa Cabernet Sauvignon 2017 produs de St Helena Winery este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul debuteaza cu note expresive de cirese negre si fructe negre de padure completate de note de tutun uscat si cedru. Gustul are o structura complexa cu taninuri carnoase si o textura catifelata ce abunda in arome de cirese negre si mure completate de arome de lavanda, ierburi uscate si trufe negre. Postgustul este savuros si foarte persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne de vita si vanat, charcuterie fina si carne de miel. Maturare: 19 de luni in baricuri frantuzesti Potential de invechire: pana in 2030
755,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Tenute Eméra - Oro di Eméra 2018
Oro di Eméra 2018 este un vin rosu 100% din soiul Primitivo cu varsta media a vitelor de vie de 50 de ani. Este un vin rosu profund cu reflexii visinii in margini, cu note expresive in nas de fructe rosii si negre de padure acompaniate de lemn dulce, cuisoare si vanilie, iar gustul se remarca prin complexul aromatic foarte fructat in care apar si indicii de violete si frunze de tutun uscat. Finalul se prezinta persistent si robust exact cum ii sta bine unui Primitivo di Manduria facut ca la carte! Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate la gratar din carne rosie si de vanat, paste cu ragu si legume caramelizate. Temperatura optima de servire: 16- 18 °C Maturare: 12 luni in baricuri americane si frantuzesti
91,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Tenute Eméra - Anima di Primitivo 2019
Anima Di Primitivo este un vin obtinut 100% din Primitivo di Manduria ce surprinde placut prin culoarea sa rubinie intensa si nasul echilibrat, complex si ademenitor dominat de note gemoase cu indicii clare de cirese si prune supracoapte impletite cu tonurile piperate, lemn dulce si cacao. Pe palatin se simte un gust amplu si catifelat cu arome de fructe negre de padure coapte. Postgustul este savuros si de lunga durata. Maturare: 12 luni in baric Asocieri culinare: mancaruri specifice italiene, carne rosie, branzeturi Temperatura optima de servire: 14-16 grade Celsius
56,00Vin Rosu - Claudio Quarta - Tenute Eméra - P - Primitivo di Manduria 2019
P Primitivo di Manduria 2019 este un vin rosu corpolent, cu note expresive de fructe negre si rosii de padure in nas, acompaniate de indicii condimentate si de mirodenii dulci, cu un gust echilibrat si savuros, in care fac repede remarcate aromele de prune si cirese. Postgustul este persistent si foarte fructat. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, carne la gratar, paste cu ragu si preparate usor picante Temperatura optima de servire: 14- 18 °C
47,00Vin Rosu - Pursuit - Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019
Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019 produs de crama Pursuit este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul abunda in note savuroase de cirese negre, coacaze rosii, prune, fructe de padure si mirodenii specifice maturarii la baric. Gustul este bine structurat si echilibrat, cu arome de fructe negre si rosii de padure acompaniate de indicii minerale si arome de grafit. Postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie, vanat, legume caramelizate si mezeluri fine Maturare: 20 luni in baricuri frantuzesti (60% noi)
348,00Vin Rosu - Le Petit Galet - Cotes du Rhone 2019
Le Petit Galet - Cotes du Rhone 2019 este un vin de culoare rosu grena cu reflexii rubinii in margini obtinut din Grenache, Mourvedre si Syrah. Buchetul din nas este generos in note proaspete de fructe rosii de padure, iar gustul are o structura echilibrata cu arome fructate. Postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat salbatic, branzeturi maturate dure si semidure, legume caramelizate. Maturare: 6 luni in baricuri mari
71,00Vin Rosu - Cantine Risveglio - Eneo 2019
Eneo 2019 este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nas picant cu note intense de fructe negre de padure. Un vin ce se remarca prin gustul prospat si foarte fructat specific soiurilor de struguri Negroamaro si Susumaniello. Finalul deconspira un vin ce este in egala masura fructat si floral dar si foarte savuros. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, legume caramelizate, mezeluri fine, carne rosie. Maturare: 6 luni baric frantuzesc
66,00Vin Rosu - Cantine Risveglio - Pecoranera Nero di Troia 2020
Nero di Troia Pecoranera 2020 de la Cantine Risveglio este un vin surprinzator de carismatic de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini, nas expresiv si generos in note de fructe negre de padure coapte (mure, coacaze, afine si cirese) acompaniate de note de condimente (cacao, cafea, vanilie si lemn dulce), cu un gust savuros, fructat si echilibrat, iar in final se resimte rotund si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie la gratar sau in tocane, branzeturi maturate dure si paste cu ragu. Maturare: 6 luni in baricuri frantuzesti Temperatura de servire ideala: 18 grade C
55,00Vin Rosu - Cantine Risveglio - Susu 2020
Susumanielo de culoarea rubinului cu reflexii violacee in margini, nas intens si complex cu indicii puternice de fructe rosii, gust echilibrat, catifelat si savuros, generos in arome de fructe negre de padure supracoapte si mirodenii dulci, usor picant. Finalul este persistent si fin. Asocieri culinare: branzeturi maturate, preparate din carne de miel, vanat Temperatura optima de servire: 18 grade Celsius
55,00Vin Rosu - Marques de la Concordia - Hacienda Zorita Syrah 2018
Syrah de culoare rosu rubiniu inchis, generos in note de mure si prune negre supracoapte, acompaniate de indicii piperate si mirodenii dulci provenite de la maturarea in baric. Gustul este echilibrat cu o structura buna, taninuri rotunde si un postgust prelung, savuros si fructat. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie la gratar, mezeluri afumate si legume caramelizate Maturare: 24 de luni in baricuri frantuzesti
73,00Vin Rosu - Casa Relvas - Madxa Tinto 2020
Madxa Tinto 2020 este un vin de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini. Nasul este expresiv si generos in note de fructe rosii si negre supracoapte alaturi de note piperate si indicii balsamice. Gustul are o structura echilibrata bogata in note fructate si condimentate, taninuri rotunde si un postgust savuros. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure si dure, preparate din carne de pui, carne de miel si preparate din bucataria mediteraneana.
27,00Vin Rosu - Casa Relvas - Herdade de São Miguel Tinto 2020
Herdade de São Miguel Tinto 2020 este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. In nas se disting notele fructelor negre coapte (coacaze, afine si prune) completate de tonuri balsamice si condimentate (piper, menta si cocos). Gustul este bogat si complex cu note fructate si piperate si taninuri rotunde. Postgustul este fructat si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat si branzeturi maturate moi. Maturare: 50% : 4 luni in baricuri frantuzesti
52,00Vin Rosu - Beau Vigne - Reserve Cabernet Sauvignon 2018
Beau Vigne Reserve este un vin de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Nasul este sofisticat si elegant cu note intense de zmeura, cirese si gem de capsuni iar gustul este echilibrat si complex, cu taninuri rotunde si arome specifice maturarii la baric: mirodenii, piper negru, tutun uscat si cedru. Postgustul este persistent si savuros. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie la gratar si legume caramelizate Maturare: 18 in baricuri frantuzesti noi
991,00Vin Rosu - Beau Vigne - Juliet Cabernet Sauvignon 2018
Juliet Cabernet Sauvignon 2018 este un vin delicat la fel ca si personajul lui Shakespear, de culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini, nas elegant de petale de trandafir, afine, mure si vanilie, gust cu o structura densa, echilibrat si savuros, un exemplu excelent de cum se poate imblanzi un Cabernet Sauvignon cunoscut pentru exprimarea mai de graba extrovertita. Finalul persistent si fructat deconspira un vin de Napa dar cu suflet de Bordeaux. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure, carne rosie la cuptor, vanat Maturare: 18 luni in baricuri frantuzesi Potential de invechire
548,00Vin Rosu - Grant Burge - Barossa Ink Shiraz 2019
Barossa Ink Shiraz este un vin de culoare rosu purpuriu, nas bogat in note de prune, zmeura si cirese negre coapte acompaniate de indicii de condimente dulci, mocha si ciocolata neagra. Gustul este savuros si catifelat cu taninuri moi si arome expresive de fructe negre de padure, iar postgustul este prelung, fructat si usor condimentat. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, preparate din carne rosie si de vanat, legume caramelizate si tocanita de miel Maturat in baricuri americane si frantuzesti Temperatura optima de degustare: 14-16 grade Celsius
58,00Vin Rosu - Georges Vigouroux - Le Grand Retour Malbec 2020
Le Grand Retour este un vin de culoare rosu-rubiniu inchis cu reflexii violacee in margini. Buchetul din nas este expresiv cu note de fructe rosii invaluite in indicii de vanilie. Gustul este incantator si fructat (cirese si prune) cu taninuri catifelate specifice vinurilor din Cahors iar finalul este savuros si prelung. Potential de invechire: 3-5 ani Asocieri culinare: preparate traditionale din carne rosie, foie gras, produse de charcuterie, ciocolata neagra.
61,00Vin Rosu - Poggiotondo - Chianti D.O.C.G. 2019
Chianti cu aspect intens de culoare rosie cu reflexii grena. Nasul propune note parfumate de cirese negre si rosii dar si tonuri uscate de oregano ce se completeaza armonios oferind un complex aromatic tipic. Pe palatin se simt puternic aromele de cirese supracoapte echilibrate de taninuri ferme si aciditatea vibranta, iar postgustul se resimte prelung si savuros.
42,00Vin Rosu - Poggiotondo - Chianti Superiore D.O.C.G. 2019
Chianti Superiore de culoare rosu rubiniu cu reflexii purpurii in margini, nas generos in note de fructe de padure rosii si negre acompaniate de tonuri pamantii subtile, gust echilibrat, savuros si complex cu arome de cirese coapte si condimente picante, textura catifelata si postgust proaspat, fructat si prelung. Maturare: 12 luni in baricuri mari de stejar
55,00Vin Rosu - La Croix Barton - Bordeaux Rouge 2018
La Croix Barton reprezinta uniunea a doua familii bordeleze manate de aceeasi dorinta: crearea de vinuri bune specifice regiunii Bordeaux. Astfel a luat nastere Bordeaux Rouge 2018, un vin de culoare rosu visiniu cu reflexii grena in margini obtinut din soiurile de struguri Merlot (70%) si Cabernet Sauvignon (30%). Buchetul din nas este generos in note fructate si minerale iar gustul are o structura complexa si catifelata cu taninuri rotunde si arome fructate completate de indicii de lemn dulce. Postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, legume caramelizate, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine Maturare: cuve de inox si butoaie de stejar Temperatura optima de servire: 16°C - 18°C
40,00Vin Rosu - Biscardo - Enigma 2021
Enigma 2021 este un vin obtinut din soiul Sangiovese de culoare rosu-rubiniu inchis cu reflexii purpurii in margini. Nasul este complex si armonios cu note de fructe negre si rosii de padure. Gustul se remarca prin amplitudine si savoare, are o structura echilibrata, o aciditate placuta si taninuri rotunde iar finalul se resimte prelung. Asocieri culinare: ideal cu preparate din carne rosie si carne alba, branzeturi maturate dure si semidure si mezeluri fine.
85,00Vin Rosu - Cantine Risveglio - Gio Primitivo 2020
Picaturi rubinii conturate intr-un vin italian plin de carisma ce oglindeste atat traditiile locale cat si oamenii care i-au dat viata. Obtinut din vite de vie cu o varsta medie intre 40- 50 ani, Gio Primitivo a fost innobilat in baric frantuzesc (allier) timp de 12 luni. Buchetul din nas este dominat de note fructate de mure si capsuni completate de note florale (violete), mirodenii dulci (lemn dulce, scortisoara si vanilie) si frunze de tutun uscat. Gustul are o structura echilibrata si complexa ce abunda in arome fructate, iar postgustul este persistent si foarte savuros. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat salbatic, legume caramelizate, branzeturi maturate dure si semidure Maturare: 12 luni in baricuri frantuzesti (allier) Temperatura optima de servire: 16-18 grade Celsius
66,00Vin Rosu - Bodegas Bleda - Pino Doncel 12 Meses 2020
Chintesenta regiunii viticole Jumilla se oglindeste intr-un vin rosu complex si extrem de savuros obtinut din soiurile de struguri Monastrell si Syrah. Povestea acestui vin spaniol cu reflexii grena incepe inca de la primii pasi cand soiurile de struguri au fost lasate la fermentat separat si maturate timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc si american. Buchetul din nas este complex cu note savuroase de cirese, coacaze negre si mirodenii dulci, iar gustul este echilibrat, fructat si proaspat cu taninuri carnoase. Postgustul este persistent, catifelat si dulceag. Asocieri culinare: carne rosie la gratar, branzeturi maturate moi, risotto cu porcini si legume la gratar sau wok. Maturare: 12 luni in baricuri din stejar frantuzesc si american Temperatura optima de servire: 16°C - 18°C
62,00Vin Rosu - La Rioja Alta - Viña Alberdi Reserva 2018
Soarele Spaniei concentrat in stropi rubinii si texturi catifelate. Viña Alberdi Reserva 2018 produs de crama La Rioja Alta este un vin rosu obtinut din soiul Tempranillo. Strugurii, proveniti din vite de vie cu o varsta medie de peste 40 de ani, au dat nastere unui vin expresiv bogat in note de fructe rosii de padure (zmeura, capsuni, prune si cirese) acompaniate de note secundare specifice maturarii in butoaie de stejar (vanilie, nucsoara, lemn dulce si vanilie). Gustul este complex si elegant cu o textura catifelata si arome savuroase de fructe de padure, iar postgustul deconspira arome de caramel si patiserie, totodata fiind prelung si fructat. Asocieri culinare: ideal cu preparate din carne rosie la gratar, branzeturi maturate dure si semidure si legume caramelizate Maturare: 24 luni in butoaie din stejar american Temperatura optima de servire: 17-18 grade Celsius
67,00Vin Rosu - Montes - Alpha Special Cuvee Pinot Noir 2020
Stropi rubinii si vibranti ce reflecta frumusetile podgoriilor din Zapallar, situate la doar 7 Km de Oceanul Pacific in regiunea viticola Aconcagua Costa, Chile. Alpha Special Cuvee Pinot Noir 2020 este un vin rosu intens ce olfactiv se lasa dominat de note savuroase de mure, cirese amare si prune negre supracoapte invaluite in indicii subtile de nucsoara, vanilie si toast specifice maturarii in butoaie din stejar frantuzesc. Gustul are o structura complexa si echilibrata, taninuri rotunde si arome de fructe proaspete, iar postgustul este persistent si elegant. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica desavarsita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura de 14º-15ºC alaturi de branzeturi maturate moi, mezeluri fine, paste cu pesto, risotto cu ciuperci sau preparate din carne de vitel. Maturare: 35% din vin a fost innobilat in butoaie din stejar frantuzesc (15% noi) timp de 10-12 luni
125,00Vin Rosu - Montes - Purple Angel Carmenere 2019
Obtinut din 92% Carmenere si 8% Petit Verdot, Purple Angel Carmenere 2019, este un vin rosu diafan faurit pe proprietatile cramei, Finca Apalta si El Arcángel de Marchigüe din regiunea viticola Colchagua Valley, Chile. Olfactiv, vinul ne seduce prin notele sale savuroase de fructe coapte de padure proaspat culese impletite armonios cu note reconfortante de patiserie proaspat scoasa din cuptor si mirodenii dulci specifice maturarii in butoaie din stejar frantuzesc unde vinul s-a odihnit timp de 18 luni. Gustul este complex si texturat cu taninuri moi si un gust fructat iar postgustul este persistent si elegant. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica desavarsita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura de 17 º-19 ºC alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine, legume caramelizate, vanat salbatic Maturare: 80% din vin a fost innobilat timp de 18 luni in butoaie din stejar frantuzesc noi, iar 20% in butoaie din stejar frantuzsc aflate la a doua folosire
345,00Vin Rosu - Montes - Folly Syrah 2019
Picaturi purpurii savarsite pe cele mai abrupte dealuri ale domeniului Montes, Finca de Apalta din Colchagua Valley, Chile. Folly Syrah 2019 a fost obtinut exclusiv din soiul de strugure Syrah si innobilat timp de 16 luni in butoaie din stejar frantuzesc. Buchetul din nas este extrem de fructat si piperat, imblanzit de note parfumate de nucsoara si piele tabacita. Gustul este complex si texturat cu arome de fructe de padure completate de indicii de tutun uscat, vanilie si creme de cassis iar postgustul este matasos si persistent. Pastrat in conditii optime, Folly Syrah 2019 are un potential de invechire de 20 ani. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica inedita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura de 17 º-19 ºC, dupa ce a fost decantat in prealabil timp de 1 ora. Se va degusta alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine, legume caramelizate sau vanat salbatic Maturare: 16 luni in butoaie din stejar frantuzesc (80% noi, 20% aflate la a doua folosire)
345,00Vin Rosu - Montes - Alpha M 2019
Creat la proprietatea cramei Montes, Finca Apalta din Colchagua Valley, Alpha M 2019 este un vin rosu cireasa plin de eleganta. Nasul este parfumat cu note delicioasa de fructe rosii supracoapte completate de note tertiare specifice maturarii in butoaie din stejar: nucsoara, alune prajite si tutun uscat. Gustul este catifelat si echilibrat cu arome complexe si taninuri bine integrate, iar postgustul este persistent. Pastrat in conditii optime, Alpha M 2019 are un potential de invechire de 10 ani. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica desavarsita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura de 17 ºC, dupa ce a fost lasat in prealabil la decantat timp de 1 ora. Se va degusta alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine, legume caramelizate sau vanat salbatic Maturare: 18 luni in butoaie din stejar frantuzesc (80% noi, 20% aflate la a doua sau a treia folosire)
345,00Vin Rosu - Montes - Alpha Pinot Noir 2020
Obtinut din struguri Pinot Noir crescuti in subregiunile chiliene Zapallar, Casablanca, Leyda si Santo Domingo din Aconcagua Costa, Alpha Pinot Noir 2020 ne seduce inca de la turnarea in pahar prin culoarea sa rubinie si luminoasa. Olfactiv, vinul este dominat de note proaspete mure si afine invaluite in indicii de nucsoara, scortisoara si violete. Gustul este savuros si bine structurat cu taninuri rotunde si arome specifice maturarii in butoaie din stejar frantuzesc (caramele, cocoz, zahar caramelizat) completate de arome fructate. Postgustul este catifelat si persistent. Asocieri culinare: Acest vin poate fi servit la o temperatura optima de 14–15º C alaturi de preparate din carne rosie, carne alba, branzeturi maturate moi si semidure, paste cu mult sos sau risotto Maturare: 40% din vin a fost maturat 10 luni in butoaie din stejar frantuzesc
94,00Vin Rosu - Montes - Alpha Merlot 2020
Obtinut din 90% Merlot si 10% Cabernet Franc, Alpha Merlot 2020, este un vin rosu carmin creat pe proprietatea cramei Montes, El Arcángel de Marchigüe, din regiunea viticola Colchagua Valley, Chile. Olfactiv, vinul ne seduce prin notele sale savuroase de fructe negre si rosii coapte impletite armonios cu note parfumate de mirodenii dulci, tutun uscat si indicii subtile de menta. Gustul este complex si elegant cu taninuri rotunde si arome savuroase de dulce de leche, vanilie si cedru. Postgustul este catifelat si persistent. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica desavarsita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura de 17 º-19 ºC alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine, legume caramelizate, vanat salbatic Maturare: 55% din vin a fost innobilat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc aflate la prima, a doua folosire si a treia folosire
94,00Vin Rosu - Montes - Alpha Cabernet Sauvignon 2020
Picaturi rubinii cu parfum de fructe coapte si tutun uscat ce oglindesc tinuturile chiliene din regiunea viticola Colchagua Valley. Buchetul din nas este complex, dominat de note de fructe de padure coapte invaluite in indicii de tutun uscat si toast. Gustul este elegant si corpolent cu taninuri rotunde si arome delicate de dulce de leche, caramele si fructe negre si rosii coapte. Postgustul este extrem de savuros si persistent. Pastrat in conditii optime, Alpha Cabernet Sauvignon 2020 are un potential de invechire de pana la 20 ani. Asocieri culinare: Pentru o experienta gastronomica inedita, recomandam servirea acestui vin la o temperatura optima de 17- 19º C, dupa ce a fost lasat in prealabil la decantat timp de 30 minute. Se va degusta alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine si legume caramelizate. Maturare: 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc (30% noi, 70% la a doua sau a treia folosire)
94,00Vin Rosu - Montes - Alpha Carmenere 2019
Un vin de culoarea carminului, creat din 90% Carmenere si 10% Cabernet Sauvignon. Vitele de vie din care provin strugurii, apartin de Apalta si Marchigüe, doua zone importante din regiunea viticola Colchagua Valley, Chile. Nasul este dominat de note delicioase de fructe negre supracoapte invaluite in note parfumate de tutun uscat, nucsoara si tonuri de vanilie. Gustul are o structura complexa si extrem de savuroasa, cu taninuri rotunde si arome de ciocolata neagra, vanilie si toast completate de indicii irezistibile de caramele. Postgustul este catifelat si persistent. Asocieri culinare: Recomandam servirea acestui vin la o temperatura optima de 17- 19º C, dupa ce a fost lasat in prealabil la decantat timp de 30 minute. Se va degusta alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi maturate dure si semidure, mezeluri fine si legume caramelizate. Maturare: 55% din vin a fost maturat 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc la prima, a doua, respectiv a treia folosire
94,00Vin Rosu - Kaiken - Indomito Cabernet Franc 2020
Obtinut din 100% Cabernet Franc, Indomito Cabernet Franc 2020 de la crama Kaiken este un vin de culoarea rubinului ce oglindeste temperamentul si versatilitatea locului de origine: Agrelo, Luján de Cuyo - Argentina. Nasul este dominat de note vegetale de ierburi aromate, usor mentolate si capsicum (specifice unui Cabernet Franc de calitate). Gustul are o structura echilibrata, taninuri moi si arome surprinzator de proaspete, iar postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: Pentru o experienta culinara in stil argentinian, recomandam servirea acestui vin la o temperatura optima de 15- 16º C, alaturi de preparate din carne de miel, rata sau preparate pe baza de sos de rosii. Maturare: 10 luni in cuve de ciment
69,00Vin Rosu - Kaiken - Indomito Malbec 2019
Indomito Malbec 2019 de la crama Kaiken are un farmec aparte, fiind creat 100% din soiul Malbec. Vinul e de un rosu intens cu nuante violete, originat din spectaculoasa vale Uco din Altamira - Argentina. Nasul are note puternice de capsuni, atent completate de notele florale, de violete. Gustul plin si aromat de ciocolata neagra se imbina perfect pe palatin cu prospetimea specifica soiului, bucurandu-ne de un postgust lung si revigorant. Asocieri culinare: Kaiken Indomito Malbec ne ofera o experienta argentiniana de neuitat servit langa preparate din carne rosie, vanat, porc sau miel. Maturare: 10 luni in cuve de ciment
69,00Vin Rosu - Kaiken - MAI Malbec 2018
Obtinut 100% din Malbec, vinul MAI de la crama Kaiken este primul lor vin emblematic, MAI insemnand "primul" in vocabularul nativilor din zona Vistalba, Luján de Cuyo - Argentina. MAI este un vin de culoarea rubinului cu tente violacee. Notele de coacaze si cirese impletite cu cele de tabac ofera vinului un nas parfumat. Pe palatin se simt aromele indraznete de fructe negre, iar taninii catifelati si gustul rotund, echilibrat, asigura un postgust lung si matasos. Asocieri culinare: MAI Malbec se potriveste de minune langa feluri principale ce includ carne de miel sau carne alba. Merge foarte bine si langa un platou de branzeturi maturate ori mezeluri fine. Maturare: 18 luni in baricuri de stejar frantuzesc Temperatura optima de servire: 15°-17°C Decantare: 30 de minute inainte de servire
307,00Vin Rosu - Kaiken - Ultra Cabernet Sauvignon 2019
Ultra Cabernet Sauvignon 2019 de la crama Kaiken este un vin de culoarea rubinului ce reflecta frumusetea muntilor Andes, respectiv a regiunii in care au fost cultivati strugurii: Vistalba Valleys. Acest vin are tipicitatea soiului Cabernet Sauvignon, cu note dominante de coacaze si cirese. Este un vin absolut elegant, corpolent, taninos, cu un final lung si savuros. Asocieri culinare: Ultra Cabernet Sauvignon poate fi servit langa platouri de branzeturi maturate sau langa preparate din carne de vanat. Maturare: 12 luni in baricuri de stejar frantuzesc (1/3 in baricuri noi, 1/3 in baricuri la a doua utilizare si 1/3 in baricuri la a treia utilizare) Temperatura optima de servire: 15°–16°C
94,00Vin Rosu - Kaiken - Ultra Malbec 2019
Obtinut 100% din soiul specific argentinian, Kaiken Ultra Malbec exteriorizeaza prin corpolenta sa toata frumusetea si naturaletea regiunii Altamira, Uco Valley - Argentina. Ultra Malbec este de un rosu aprins cu tenta violacee. In nas se deschid note florale, captivante, mulate perfect cu aromele fructate de pe palatin, lasand loc de un postgust lung, proaspat si complex. Asocieri culinare: Acest Malbec este indicat sa il servim langa legume la grill sau langa un piept de pui rotisat. Maturare: 12 luni in baricuri de stejar frantuzesc (1/3 in baricuri noi, 1/3 in baricuri la a doua utilizare si 1/3 in baricuri la a treia utilizare) Temperatura optima de servire: 15°–16°C
94,00Vin Rosu - Kaiken - Ultra Pinot Noir 2019
Ultra Pinot Noir de la crama Kaiken este un vin remarcabil, obtinut din struguri atent alesi din Añelo, Neuquén, Patagonia - Argentina. Culoarea rosie a acestui Pinot Noir este de intensitate medie, cu aspect placut, luminos. In nas deslusim note de cirese si zmeura. Gustul este fructat, proaspat si elegant, cu urme fine de tanini, atent completat de un final elegant si persistent. Asocieri culinare: Ultra Pinot Noir merge excelent langa fripturi sau preparate la gratar. Maturare: 12 luni in baricuri de stejar frantuzesc (1/3 in baricuri noi, 1/3 in baricuri la a doua utilizare si 1/3 in baricuri la a treia utilizare) Temperatura optima de servire: 15°–16°C
94,00Vin Rosu - David Finlayson - Camino Africana 2019
Camino Africana, produs al cramei David Finlayson, este un vin obtinut 100% din Cabernet Franc, numele vinului insemnand "Calea Africii". Camino Africana 2019 are o culoare rubinie intensa. In nas se simt note de fructe negre de padure, note erbacee, completate subtil de tonuri vanilate si lemn ars. Gustul este clasic unui Cabernet Franc, elegant, cu tanini robusti, cu aciditate ridicata, arome fructate si condimentate ce lasa loc unui postgust catifelat si de lunga durata. Asocieri culinare: branzeturi maturate, mezeluri fine, carne rosie, carne de vanat Maturare: 24 luni in baricuri (30% noi si 70% la a doua utilizare) de stejar Allier Hogshead de 300 de litri Temperatura optima de servire: 15°-17°C
208,00Vin Rosu - Viu Manent - Carmenere El Incidente 2019
205,00Vin Rosu - Viu Manent - Carmenere Reserva Estate Collection 2021
48,00Vin Rosu - Canalicchio di Sopra - Brunello di Montalcino DOCG 2017
257,00Vin Rosu - Canalicchio di Sopra - Rosso di Montalcino DOC 2020
124,00Vin Rosu - Casa Relvas - Segredos de São Miguel Tinto 2021
33,00Vin Rosu - Viu Manent - Carmenere Gran Reserva 2020
61,00Vin Rosu - Bodega Garzón - Petit Clos Block 212 Tannat 2019
230,00Vin Rosu - Bodega Garzón - Petit Clos Block 560 Cabernet Franc 2018
230,00Vin Rosu - Bodega Garzón - Reserva Tannat 2020
90,00Vin Rosu - Bodega Garzón - Single Vineyard Tannat 2020
146,00Vin Rosu - Yalumba - Galway Vintage Shiraz 2020
63,00Vin Rosu - Henschke - Keyneton Euphonium 2017
222,00Vin Rosu - Bodegas Bleda - Pino Doncel Black 2021
42,00Vin Rosu - Bodegas Bleda - Pino Doncel 24 Meses 2018
112,00Vinuri Albe
Prosecco Superiore - Contarini - D.O.C.G. Millesimato Brut
Culoare galben-pai cu perlaj fin, abundent si persistent, cu nas elegant si expresiv in care se evidentiaza note de flori albe si citrice, gust revigorant si fructat cu un postgust incantator cu o nuanta subtila de migdale.
47,00Vin Alb - Poggiotondo - Vermentino 2019
Vermentino organic si elegant al cramei Poggiotondo cu aspect limpede si o culoare galben pai cu reflexii verzui. Olfactiv se disting note florale, coaja de portocala si ierburi aromatice, iar gustul se resimte proaspat, savuros si echilibrat cu o aciditate excelenta si textura crocanta. Postgust acestui Vermentino clasic este mineral si de durata, perfect pentru a fi savurat de si in compania unor pasionati de vinuri albe. Asocieri culinare: fructe de mare, risotto, paste
50,00Vin Alb - Journey's End - Destination Chardonnay 2018
Destination Chardonnay este apogeul productiei de vin alb al cramei Journey’s End. Un vin cu structura bogata pe tot parcursul degustarii, de culoare galben pai cu reflexii aurii in margini. Nas expresiv cu note intense de caise si piersici supracoapte acompaniate de note de citrice. Gustul este amplu si echilibrat cu arome de mar, ananas, migdale si vanilie. Postgustul merge la unison cu gustul mineral si proaspat fiind prelung, drept pentru care vinul va evolua inca 10 ani de la imbuteliere. Asocieri culinare: branzeturi maturate semidure, preparate din carne de pui, fructe de mare, paste si risotto Maturare: 10 luni pe drojdii in baricuri
114,00Vin Alb - Swartland Reign of Terroir - White Blend 2019
Swartland White Blend 2019 produs de crama Journey's End este un vin cupajat de culoare galben pai obtinut din: 38% Viognier, 31% Grenache Blanc si 31% Rousanne. Are un nas fructat cu accent pe fructe verzi si citrice cu note de pere, mar verde, mango, suc de lamaie si piersica alba. Gustul are o structura ampla, textura vibranta cu aciditate fructata ce pune in evidenta aromele de pere, fructe guava si subtonuri de miere. Postgustul este fructat, prelung si foarte aromat. Asocieri culinare: platou de branzeturi, preparate din carne de pui, fructe de mare, paste si salate.
43,00Vin Alb - Journey's End - Weather Station Sauvignon Blanc 2019
Weather Station Sauvignon Blanc produs de crama Journey's End este un vin de culoare galben pal cu reflexii verzui in margini. Nas pronuntat cu note de limeta, smochine, kiwi, agrise si note subtile de ierburi aromate cu indicii minerale. Remarcam arome delicioase de kiwi si mar verde acrisor ce invaluie palatinul. Postgustul este prelung si plin de prospetime. Asocieri culinare: salate, paste, fructe de mare. Maturare: 4 luni in cuve de inox
54,00Vin Alb - Pierre Marchand et Fils - Pouilly-Fume 2019
Pouilly-Fume 2019 produs de crama Pierre Marchand & Fils este un exemplu perfect de cum trebuie sa fie un Pouilly-Fume veritabil. Complex si echilibrat, nasul debuteaza cu note expresive de agrise si frunze de coacaz acompaniate de indicii minerale si de citrice. Gustul fin si savuros deconspira arome de piersica si fructul pasiunii, iar finalul elegant si persistent aduce in primplan arome de cremene si mar copt. Asocieri culinare: branzeturi maturate moi, preparate din peste si fructe de mare, paste si risotto, pui cu sosuri usoare dar si cu salate de vara
66,00Vin Alb - Larry Cherubino - Folklore Chardonnay 2019
Folklore Chardonnay 2019 este un vin de culoare galben-pai, nas elegant cu note de citrice si piersica alba. Gustul este savuros si bogat in arome fructate si tonuri minerale iar postgustul este persistent si cremos. Recomandam asocierea lui cu branzeturi maturate moi, fructe de mare, peste, carne de pasare si foie gras. Maturare: baricat
53,00Vin Alb - Viu Manent - Sauvignon Blanc Reserva Estate Collection 2020
Sauvignon Blanc cu aspect limpede, de culoare galben pal, nas expresiv si foarte generos in note fructate si proaspete de ananas, piersica alba si para si tonuri subtile de citrice. Pe palatin se resimte imediat textura revigoranta, aciditatea vie si aromele fructate concentrate, asigurand un final proaspat, prelung si fructat. Asocieri culinare: peste proaspat, platouri din fructe de mare si salate.
38,00Vin Alb - Giovanni Rosso - Roero Arneis DOCG 2020
Roero Arneis DOCG 2020 este un vin cu aspect limpede si intens de culoare galben auriu. Nasul este intens si bogat in note de flori de salcam, para, piersica si indicii de fructe tropicale. Gustul este elegant si intens iar postgustul este proaspat si mineral. Asocieri culinare: preparate pe baza de peste, salata de fructe de mare si legume proaspete. Maturare: in cuve de inox
68,00Vin Alb - Poderi dal Nespoli - Dogheria 2020
Acest vin ofera o nuanta luminoasa de galben pai, cu nas delicat de iasomie si portocal proaspat inflorit. Gustativ se resimt arome placute, usor minerale provenite din terroir ce echilibreaza per total vinul, iar postgustul se simte prelung si elegant. Asocieri culinare: sashimi, ton, legume la tigaie, fructe de mare, peste, carne alba Temperatura optima de servire: 10-12 grade Celsius
35,00Vin de Porto - Quinta do Vallado - Porto Branco
Porto Branco este un vin fortifiat obtinut din 80% Moscatel Galego si 20% alte soiuri de struguri albi, de culoare galben pai cu reflexii aurii in margini. Nasul este intens dominat de note florale completate de note citrice. Gustul are o structura densa si savuroasa in care regasim note de portocale confiate iar postgustul este persistent si delicat. Asocieri culinare: branzeturi maturate dure si semidure, deserturi.
60,00Vin Alb - Bodega Argento - Torrontés 2019
Torrontés 2019 produs de Bodega Argento este un vin alb aromatic ce ofera note intense florale si de citrice, are un corp mediu cu arome concentrate de piersici, citrice, petale de trandafir si menta cu un final persistent si proaspat. Asocieri culinare: peste, fructe de mare, aperitive si branzeturi (feta, pecorino, manchego); poate fi asociat si cu preparate din bucataria indiana Maturare: in cuve de inox
38,00Vin Alb - Ironstone Vineyards - Peeps Chardonnay 2018
Lodi Chardonnay 2018 de la Peeps este un vin de culoare aurie, cu nas proaspat de mere verzi, limeta si fructe tropicale. Gustul are o structura excelenta iar postgustul este savuros si persistent. Asocieri culinare: peste, carne alba, fructe de mare, branzeturi maturate dure si semidure. Maturare: 2 luni in baricuri de stejar frantuzesc.
56,00Vin Alb - Colle Corviano - Chardonnay 2020
Chardonnay 2020 este un vin luminos de culoare galben-pai. Buchetul din nas este expresiv si bogat in note de fructe albe iar gustul este savuros si generos cu arome minerale imbracate intr-o aciditate crocanta. Postgustul este proaspat si persistent.Asocieri culinare: ideal pentru aperitive, preparate culinare din carne alba, peste si fructe de mare.
41,00Vin Alb - Biscardo - Oropasso 2021
Oropasso 2021 este un vin de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini. Nasul este delicat, dominat de note florale completate de indicii de fructe galbene si citrice. Gustul este echilibrat si proaspat cu arome minerale iar postgustul este prelung. Asocieri culinare: ideal cu preparate din peste, fructe de mare, carne alba, branzeturi maturate dure si semidure, paste sau risotto
46,00Vin Alb - Casa Relvas - Segredos de São Miguel Branco 2021
Segredos de São Miguel Branco 2021 este un vin de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini, nas complex dominat de note florale si minerale alaturi de note de fructe tropicale. Pe palatin se resimte un gust intens si savuros cu o aciditate placuta iar postgustul este proaspat, revigorant si persistent. Asocieri culinare: peste proaspat, platouri din fructe de mare si sushi.
33,00Vin Alb - Jean Collet & Fils - Petit Chablis 2020
Petit Chablis produse de crama Jean Collet et Fils este un vin de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini. Buchetul din nas este expresiv cu note savuroase de fructe iar gustul este proaspat si delicios. Maturare: 9 luni in cuve de inox Asocieri culinare: branzeturi maturate moi, mezeluri fine, fructe de mare, preparate din peste
64,00Vin Alb - Jean Collet & Fils - Chablis 2020
Chablis produs de crama Jean Collet et Fils este un vin de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini. Buchetul din nas este dominat de note savuroase de fructe confiate completate de note citrice. Gustul este delicat si elegant, iar postugustul este persistent cu indicii usoare de lemn dulce. Asocieri culinare: Escargots de Bourgogne (melci preparati in stil burgund), platou de branzeturi moi, fructe de mare, preparate din peste, salate Maturare: 9- 10 luni in cuve de inox Potential de invechire: 3- 6 ani Varsta medie a vitei de vie: 25 ani
81,00Vin Alb - Gitton Pere & Fils - Sancerre Les Montachins 2020
Sancerre Les Montachins 2020 produs de crama Gitton Père & Fils este un vin de culoare galben pai. Buchetul din nas este proaspat si armonios cu note fructate si tonuri minerale. Gustul este mineral si complex cu arome de mar verde iar postgustul este persistent. Asocieri culinare: branzeturi maturate moi, preparate din peste si fructe de mare, paste si risotto, pui cu sosuri usoare dar si cu salate de vara. Maturare: 6 luni in cuve de inox
107,00Vin Alb - Claudio Quarta - Greco di Tufo DOCG 2021
Greco di Tufo DOCG 2021 produs de Cantina Sanpaolo are culoarea galben pai cu reflexii verzui in margini, nas bine definit si generos specific strugurilor cultivati pe terroir vulcanic in care se remarca notele proaspete de piersici, caise, flori salbatice si musetel, iar gustul elegant si echilibrat incanta papilele prin complexitatea aromatica. Spre final descoperim un postgust persistent, nobil si usor mineral. Asocieri culinare: aperitive, fructe de mare, paste, peste si platouri cu branzeturi proaspete. Temperatura optima de servire: 6-8°C.
48,00VIn Alb - La Croix Barton - Bordeaux Sauvignon Blanc 2021
La Croix Barton reprezinta uniunea a doua familii bordeleze manate de aceeasi dorinta: crearea de vinuri bune specifice regiunii Bordeaux. Astfel a luat nastere Bordeaux Sauvignon Blanc 2021, un vin luminos de culoare galben pal. Nasul este expresiv cu note de fructe si flori iar gustul este proaspat si foarte savuros. Postgustul este persistent si placut. Asocieri culinare: preparate din fructe de mare, peste, branzeturi maturate moi si aperitive Maturare: cuve de inox Temperatura optima de servire:6°C - 8°C
40,00Vin Alb - Quinta do Vallado - Prima Branco 2021
Prima Branco 2021 este un vin obtinut din Moscatel Galego Branco de culoare galben auriu . Buchetul din nas este parfumat in care predomina note florale de trandafiri si indicii de menta. Are un gust delicat cu note predominant florale iar postgustul este proaspat si persistent. Asocieri culinare: salata de fructe de mare, peste si carne de pui.
60,00Vin Alb - Casa de Vilacetinho - Vinho Verde 2021
Tinerete, prospetime, delicatete. Cam asa am descrie un vin portughez produs de Casa de Vilacetinho, una din cele mai vechi crame din regiune. Vinho Verde 2021 este un vin alb cu reflexii aurii obtinut din soiurile de struguri Avesso, Arinto, Azal si Loureiro. Nasul este dominant de un parfum delicat de fructe albe si fructe tropicale acompaniate de note minerale, iar gustul este complex cu aciditate savuroasa si arome de ananas, curmale, citrice si caise. Postgustul este proaspat si persistent. Asocieri culinare: salata de fructe de mare, ceviche, peste oceanic si carne de pui Maturare: Cuve de inox Temperatura optima de servire: 12°C - 14°C
33,00Vin Alb - Poderi dal Nespoli - Famoso 2021
Putini stiu ca Famoso sau Uva Rambela cum i se mai spune, este de fapt un soi de strugure antic din regiunea viticola Emilia Romagna. Astfel, crama Poderi dal Nespoli a reusit sa picteze in nuante de galben pal si reflexii verzui un vin italian intens si senzorial ce ne sopteste povestea locului de origine. Notele florale din nas ce amintesc de portocal si iasomie impreuna cu notele de fructe tropicale se regasesc si pe palatin. Prospetimea si aciditatea echilibrata asigura un final revigorant si de durata. Asocieri culinare: peste, fructe de mare, risotto cu ierburi aromate, carne alba, branzeturi proaspete Maturare: cuve de inox Temperatura optima de servire: 12-14° C
32,00Vin Alb - Conte Vistarino - Merlino Pinot Grigio 2021
Stilul inconfundabil al cramei Conte Vistarino oglindit intr-un vin alb ce te seduce inca de la prima picatura. Merlino Pinot Grigio 2021 este un vin de culoare galben pai cu reflexii aurii in margini. Nasul este expresiv, dominat de note fructate de piersici albe, caise si prune acompaniate de note minerale subtile iar gustul este amplu, catifelat si rotund. Postgustul se resimte onctuos, revigorant si savuros cu o nuanta de migdale pe final. Asocieri culinare: aperitive, branzeturi maturate moi, preparate pe baza de peste sau fructe de mare si salate de vara Maturare: 6 luni pe drojdii Temperatura optima de servire: 12-14 ℃
47,00Vin Alb - Bodegas Bleda - Pino Doncel Sauvignon Blanc 2021
Stropi aurii de sub soarele regiunii viticole Jumilla Pino Doncel Sauvignon Blanc 2021 produs de crama Bodegas Bledaeste un vin de culoare galben pai obtinut exclusiv din soiul de strugure Sauvignon Blanc. Provenind dintr-o regiune preponderent dominata de vinuri rosii, Pino Doncel Sauvignon Blanc este un vin alb proaspat si expresiv, la unison cu tabloul pictat de vaile largi intrerupre de lanturile muntoase ale Murciei. Nasul este complex cu note intense de fructe tropicale si nuante citrice iar gustul are o aciditate potrivita si arome expresive de kiwi, guava, mere, pere si lemongrass. Postgustul este persistent, elegant si proaspat. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, orez si paste Maturare: cuve de inox Temperatura optima de servire: 7 -9 grade C
42,00Vin Alb - Montes - Alpha Chardonnay 2020
Zamislit din struguri Chardonnay de foarte buna calitate din regiunea viticola Aconcagua Costa, Chile, Alpha Chardonnay 2020 ne seduce inca de la turnarea in pahar prin culoarea sa aurie cu aspect de cristal. Nasul este dominat de note delicioase de fructe tropicale impletite cu note proaspete si vegetale de asparagus. Gustul este catifelat si cremos cu arome savuroase de papaya si ananas completate de arome nuci si vanilie. Postgustul este savuros, fin si persistent. Pastrat in conditii optime, Alpha Chardonnay 2020 are un potential de invechire de pana la 10 ani. Asocieri culinare: Acest vin nu necesita decantare si poate fi servit la o temperatura optima de 10–12º C alaturi de preparate din fructe de mare, tartar de somon, branzeturi maturate moi sau semidure sau paste. Maturare: 35% din vin a fost maturat 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc la prima, a doua si a treia folosire
94,00Vin Alb - Kaiken - Ultra Chardonnay 2020
Ultra Chardonnay de la crama Kaiken exprima bogatia solului din care a luat viata: Vistalba, Luján de Cuyo - Argentina. Acest Chardonnay se deschide in fata noastra cu o culoare aurie, calda, cu reflexii verzui. Nasul persista in note tropicale de pepene si piersici coapte, continuand elegant pe palatin cu arome vanilate. Postgustul este elegant si catifelat. Asocieri culinare: Ultra Chardonnay se potriveste langa branzeturi cremoase, branza brie, mascarpone, dar merge de asemenea langa homar si alte fructe de mare. Maturare: 12 luni in baricuri noi de stejar Temperatura optima de servire: 12°–13°C
94,00Vin Alb - Fondo Antico - Grillo Parlante 2021
Grillo Parlante 2021 de la crama siciliana Fondo Antico ofera un buchet de note si arome menit sa cucereasca iubitorii vinurilor italiene. Obtinut 100% din soiul Grillo, acest vin are un aspect luminos, de culoare galben pal, cu tente verzui. Nasul este delicat, bogat in fructe albe, urmat de un gust racoritor, fin, cu aciditate echilibrata. Pe final se disting aromele de fructe supracoapte, lasand loc de un postgust proaspat si lung. Maturare: in cuve de inox Asocieri culinare: aperitive pe baza de branzeturi fine si ierburi aromante, sushi, peste sarat la cuptor Temperatura optima de servire: 8°-10°C
61,00Vin Alb - Fondo Antico - Bello Mio 2021
Bello Mio, produs al cramei Fondo Antico, este un vin sicilian obtinut 100% din soiul aromat Zibibbo. Italienii il considera un vin exuberant, plin de parfum, savoare si eleganta. Vinul Bello Mio este placut vizual, are un aspect luminos, fiind de culoare galben deschis cu reflexii verzui. Notele nazale sunt bogate in citrice, bergamota si indicii delicate de iasomie. Gustul este plin, acompaniat de prospetimea aromelor florale, dar mai ales de portocal, asigurand un final lung si echilibrat. Maturare: in cuve de inox Asocieri culinare: aperitive pe baza de salata, fructe de mare, peste Temperatura optima de servire: 8°-10°C
61,00Vin Alb - Ironstone Vineyards - Chardonnay 2020
61,00Vin Alb - Madame Veuve Point - Bourgogne Chardonnay 2020
82,00Vin Spumant - Journey's End - Methode Cap Classique Brut Reserve
81,00Vin Alb - Viu Manent - Chardonnay Reserva Estate Collection 2022
48,00Vin Alb - Mount Rozier - The Beekeeper Chenin Blanc 2021
48,00Vin Alb - Bodega Garzón - Reserva Albarino 2022
90,00Vin Alb - Bodega Garzón - Single Vineyard Albarino 2021
146,00Vin Alb - Bodega Garzón - Single Vineyard Sauvignon Blanc 2021
146,00Vin Alb - Bodega Garzón - Reserva Sauvignon Blanc 2022
90,00Vin Alb - Dr.Hermann - Urziger Kabinett - Mosel Riesling 2021
95,00Vinuri Rose
Vin Rose - Mirabeau - Pure Rose 2020
Pure Rosé 2020 este un vin de culoare roz pal cu reflexii argintii in margini obtinut din 70% Grenache, 20% Syrah si 10% Cinsault. Nasul este expresiv si generos in note de fructul pasiunii si lychee completate de tonuri de cremene. Gustul este complex si bine structurat cu arome de fructe rosii de vara, citrice si limeta iar postgustul este proaspat si persistent. Este un partener gastronomic excelent pentru aperitive! Asocieri culinare: salate, tartine, carne alba la gratar, peste si crustacee, sushi si bucatarie asiatica, alimente vegetariene Maturare: in cuve de inox UN VIN ROSE PERFECT PENTRU PETRECERI SI EVENIMENTE!
65,00Vin Rose - Mirabeau - X Rose 2020
Mirabeau X Rose 2020 este un cupaj obtinut din 50% Grenache, 35% Syrah si 15% Cinsault de culoare roz vibrant. Nasul este dominat de note fructate de rodie, lyche, mandarine, caise si pepene galben iar gustul este complex si savuros cu arome de cirese si acadele. Postgustul este proaspat si fructat. In concluzie avem in pahar un vin rose excelent pentru un spectru larg de delicii culinare dar care poate fi savurat oricand, de preferabil putin rece. Asocieri culinare: aperitive, carne de vitel sau rata la grill, fructe de mare, bucataria mediteraneana in general. Temperatura optima de servire: 10-12 grade C Maturare: in cuve de inox
54,00Vin Rose - Biscardo - Rosapasso 2021
Rosapasso 2021 este un vin de culoare roz stralucitor. Obtinut din 100% Pinot Noir vinul ne ofera un nas generos in note elegante de fragi si cirese. Gustul este armonios cu arome de fructe iar postgustul este fin, proaspat si mineral. Este un partener gastronomic excelent pentru aperitive! Asocieri culinare: platou de branzeturi, preparate din carne de pui, fructe de mare, paste, salate.
46,00Vin Rose - Poggiotondo - Toscana Rosato 2021
Toscana Rosato este un vin de culoare roz-somon, are un nas intens si parfumat bogat in note de fructe de padure rosii si negre completate de tonuri usor condimentate. Pe palatin se simte complexitatea vinului ce are un gust savuros si subtil piperat dar cu arome expresive de cirese, iar finalul se resimte fructat si persistent.
44,00Vin Rose - Chateau La Négly - L'Écume 2021
L'Écume 2021 produs de crama Château La Negly este un vin luminos de culoare roz pal obtinut din soiurile de struguri Grenache, Syrah si Cinsault. Nasul este expresiv cu note de fructe exotice iar gustul este proaspat si echilibrat cu arome fructate. Postgustul este revigorant si persistent. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, preparate din carne de pui, branzeturi maturate moi si semidure Maturare: 3 luni pe drojdii in cuve de inox Temperatura optima de servire: 8° - 10°C
44,00Prosecco Rose - Contarini - D.O.C. Millesimato Extra Dry 2021
Povestea acestui Prosecco D.O.C. Millesimato Extra Dry de la Contarini a inceput in 2020 cand, in mod oficial, au aparut primele exemplare de Prosecco Rosé. De data aceasta retetarul mult iubitelor spumante italiene cuprinde si soiul de struguri Pinot Noir sau Pinot Nero cum il numesc italienii. Astfel obtinem o culoare roz pal insotita de un perlaj fin si persistent. Olfactiv, prosecco rosé D.O.C. Millesimato Extra Dry 2021 este dominat de note florale si fructate ce se remarca inca de la turnarea in pahar. Gustul este proaspat si delicat iar postgustul este prelung si savuros. Asocieri culinare: aperitive, peste si fructe de mare Metoda de obtinere: Metoda Charmat (Martinotti) Temperatura optima de servire: 4 - 6 grade C
37,00Vin Rose - Mirabeau - Etoile Rose 2021
“La joie de bien vivre” alaturi de un rosé sofisticat si luminos din Provence. Obtinut din 70% Grenache, 20% Cinsault si 10% Syrah, Etoile Rosé 2021 produs de crama Mirabeau este un vin de culoare roz pal cu reflexii argintii in margini. Nasul debuteaza cu note de litchi si pomelo continuate de note parfumate de bergamota, frezii si flori de portocal. Gustul este armonios, cu aciditate savuroasa si arome de fructe albe si citrice. Postgustul este persistent, proaspat si usor salin. Asocieri culinare: preparate din fructe de mare, somon la gratar, preparate din bucataria mediteraneana si bucataria asiatica Maturare: cuve de inox Temperatura optima de servire: 7° C - 10° C.
95,00Vin Rose - Mirabeau - Forever Summer Rose 2021
Forever Summer Rosé de la crama Mirabeau vine cu un plus de eleganta si luminozitate, caracteristic zonei Provence - Franta. Obtinut din 60% Grenache si 40% Syrah, Forever Summer 2021 are culoarea piersicii, cu reflexii roz pal. In nas descoperim note parfumate de zmeura si cirese, urmate de grapefuit si caisa. Gustul este mineral, echilibrat, citric, cu final lung si proaspat. Asocieri culinare: salata de quinoa cu branza feta si vinete prajite, salata hawaiana, desert pe baza de piersici sau zmeura Maturare: in cuve de inox Temperatura optima de servire: 7°C - 10°C
50,00Sampanii
Prosecco - Contarini - D.O.C. Extra Dry 200 ml
Spumant Extra Dry realizat dintr-un cupaj de trei soiuri de struguri Glera, Chardonnay si Pinot Blanc de un galben pal cu perlaj fin si persistent. Nasul este elegant, delicat cu arome de flori albe, iar gustul este proaspat si mineral.
19,00Vin Spumant - Contarini - Pinot Rose Brut
Vin spumant rosé brut de culoare roz-somon, perlaj fin si persistent, nas elegant dominat de note fructate (zmeura, capsuni), gust suav, placut si intens fructat cu textura revigoranta ce asigura un postgust proaspat si prelung. Asocieri culinare: aperitive; peste; legume la gratar
32,00Vin Spumant - Contarini - Blanc de Blancs Millesimato Extra Dry
Vin spumant cu aspect luminos, perlaj fin si persistent si o culoare galben pai, nas elegant si fin generos in note de flori albe, gust proaspat, foarte mineral si delicat, iar postgustul se resimte crocant, usor citric si persistent. Asocieri culinare: excelent ca aperitiv sau insotit de preparate culinare de vara, peste si risotto
28,00Prosecco - Contarini - D.O.C. Millesimato Extra Dry
Prosecco de culoare galben pal cu un perlaj fin si persistent, nas fin in care notele florale se remarca inca de la turnarea in pahar, gust proaspat si delicat, usor dulce si deosebit de fructat, iar postgustul este revigorant si savuros. Asocieri culinare: aperitive Temperatura optima de servire: 6 grade C
33,00Prosecco - Contarini - D.O.C. Millesimato Brut
Prosecco Brut de culoare galben pai deschis, cu perlaj fin si abundent, nas subtil ce aduce a flori de salcam si wisteria acompaniate de note de piersica si mere verzi, gust delicat si crocant, fructat si revigorant. Un prosecco ideal pentru orice eveniment si menit sa complementeze preparate culinare cum sunt aperitivele. Se serveste rece!
33,00Frizzante - Contarini - Con-Tre Moscato Dolce
Un spumant stralucitor obtinut 100% din Moscato de culoare galben straveziu cu un perlaj fin, nas expresiv cu note de flori de portocale si trandafir, acompaniate de tonuri picante, gust crocant cu arome delicate, dulci si parfumate, textura minerala si un postgust persistent. Asocieri culinare: ideal pentru deserturi
29,00Prosecco - Contarini - D.O.C. Magnum Extra Dry
Prosecco de culoare galben pal cu un perlaj fin si persistent, nas fin in care notele florale se remarca inca de la turnarea in pahar, gust proaspat si delicat, usor dulce si deosebit de fructat, iar postgustul este revigorant si savuros. Asocieri culinare: aperitive Temperatura optima de servire: 6 grade C
68,00Vin Spumant Rose - Llopart - Corpinnat Rosé Brut Reserva
Corpinnat Rosé Brut Reserva 2018 produs de crama Llopart obtinut din 60% Monastrell, 20% Garnacha si 20% Pinot Noir. Aspect limpede, culoare roz inchis, perlaj fin si dens, nas elegant dominat de note de fructe de padure, gust echilibrat si savuros cu o structura densa si textura catifelata. Postgustul se resimte prelung si fructat, lasand impresia ca in pahar avem o cava perfecta pentru orice ocazie.Asocieri culinare: mezeluri fine, preparate din carne de pasare, somon si tonMaturare: 18 luni pe drojdiiTemperatura optima de servire: 8-10 grade C
93,00Vin Spumant - Conte Vistarino - Pinot Nero Blanc de Noir Brut
Pinot Nero Blanc de Noir este un vin spumant brut produs de crama Conte Vistarino de culoare galben pai cu reflexii verzui in margini, perlaj fin si persistent. Buchetul din nas este floral (flori albe) cu indicii de mar si alune de padure. Gustul este echilibrat, proapsat si savuros. Asocieri culinare: aperitive, peste, fructe de mare si legume la gratar.
49,00Vin Spumant - Conte Vistarino - Pinot Nero Rose Brut
Pinot Nero Rose Brut este un vin spumant rosé brut produs de crama Conte Vistarino de culoare roz-pal, perlaj fin si persistent, nas elegant dominat de note fructate (fragute de padure si fructe galbene), gust fructat si revigorant un postgust proaspat si gustos. Asocieri culinare: aperitive, peste, legume la gratar.
49,00Palmer & Co - Champagne Blanc de Blancs + CUTIE
Palmer&Co Blanc de Blancs este o sampanie de o puritate incomparabila, obtinuta din struguri din soiul Chardonnay. In proportie de 90% strugurii provin din podgorii Premier Cru: Trepail & Villers-Marmery si Montagne de Reims, iar 10% Autre Cru: Côte de Sézanne. Prin cupajarea strugurilor Chardonnay Premier Cru, recunoscuti pentru eleganta si prospetimea ce o aduc vinului, cu delicatetea Chardonnayului din Côte de Sézanne rezulta un vin echilibrat, fructat si mineral. De retinut ca pentru sampania Palmer&Co Blanc de Blancs desi considerata Non-Vintage nu s-a folosit vin din rezerva ci doar productia anului 2013 pentru aceasta editie. Maturare: 4.5 ani pe drojdii Degorjare: 2018 Dozaj: 7g/l Temperatura optima de servire: 9 grade C Sampania Blanc de Blancs produsa de Palmer&Co are un aspect limpede, cu perlaj fin si dens, nas expresiv cu note pregnante de citrice si flori albe acompaniate de note de fructe cu miez alb si migdale. Gustul este echilibrat si catifelat, plin de prospetime care pune in evidenta aromele fructate si de toast ce persista si in postgust unde descoperim si o nuanta de mineralitata provenita din terroir. Asocieri culinare: poate fi un aperitiv ideal inainte de cina sau se preteaza excelent cu fructe de mare, peste, branzeturi maturate moi si semidure dar si cu preparate din carne de pui
246,00Palmer & Co - Champagne Brut Réserve Magnum + CUTIE
Palmer&Co Brut Réserve reprezinta rodul celor mai prestigioase terroiruri Grand Cru si Premier Cru din regiunea Champagne. Datorita utilizarii vinurilor pastrate la maturare - 35% Réserve din intreg cupajul - aceasta sampanie are un plus de eleganta si rafinament. Obtinuta din 55% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 10% Pinot Meunier, sampania Brut Réserve propune un nas complex si elegant in completarea egalat de un gust echilibrat cu o prospetime crocanta. Maturare: 4 ani pe drojdii Dozaj: 8g/l Temperatura optima de servire: 9 grade C Sampania Brut Réserve produsa de Palmer&Co are un aspect clar de culoare galben pai deschis cu perlaj fin si dens, nas expresiv cu note intense de citrice, pere, caise si indicii discrete de alune, unt si toast. Gustul este echilibrat, are o structura excelenta si etaleaza o prospetime irezistibila, iar postgustul se resimte prelung si fructat. O sampanie pe care o putem caracteriza drept un model de eleganta si echilibru. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, branzeturi maturate moi si semidure dar si cu preparate din pui
423,00Vin Spumant - Acquesi - Marengo DOC Brut
Marengo DOC Brut este un vin spumant de culoare galben pai cu perlaj fin. In nas regasim note generoase de mar verde, piersici si migdale specific soiului Cortese iar gustul este savuros cu note fructate si indicii de migdale. Postgustul este efervescent si revigorant. Asocieri culinare: preparate din carne alba, peste proaspat sau fructe de mare.
42,00Vin Spumant - Llopart - Corpinnat Brut Reserva 2018
Llopart Corpinnat Brut Reserva 2018 a fost obtinut din Xarel·lo, Macabeu si Parellada. Vizual incanta prin culoarea galben pai deschis si perlajul fin si dens. Nasul este dominat de note de pere, piersici si mere verzi, iar gustul este plin de prospetime, catifelat si vibrant cu un postgust lung si fructat cu o subtila nuanta de migdale. Asocieri culinare: fructe de mare, paella, preparate din bucataria indiana si chinezeasca picante Maturare: 20 de luni Temperatura optima de servire: 6-8 grade C
68,00Vin Spumant - Llopart - Leopardi Corpinnat Brut Nature 2014
Leopardi Corpinnat Brut Nature 2014 produs de crama Llopart este obtinut din Xarel·lo, Macabeu si Parellada. Aspect elegant si stralucitor, culoare galben auriu deschis, perlaj fin si dens, nas complex si generos in note fructate (caise, pere si mere verzi) si de mirodenii dulci completate de note provenite din maturarea indelungata pe drojdii (unt, briose, paine). Gustul este echilibrat, savuros si catifelat, iar postgustul prelung si revigorant. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, aperitive, mezeluri fine, foie gras si branzeturi maturate moi Maturare: 6 ani pe drojdii Temperatura optima de servire: 8-10 grade C
133,00Champagne - Palmer & Co - Rosé Solera 375ml
Palmer&Co Rosé Solera este o sampania deosebita atat datorita stilului de vinificare cat si a fructuozitatii sale exceptionale. Obtinuta prin cupajarea a 40-45% Pinot Noir, 40-45% Chardonnay si 10-15% Pinot Meunier, Rosé Solera are defapt la baza Pinot Noir invechit prin sistemul Solera timp de 40 de ani. Palmer&Co a dorit sa demonstreze prin aceasta sampanie rosé eleganta maiestria de care este capabila echipa sa de enologi. "Pastrat dupa metoda solera, Pinot Noir-ul aduce in primplan acele note delicate de mirodenii dulci si picante in sampania noastra rosé solera. Cupajul are proprietatea unica de a se imbunatati continuu datorita acestui sistem, vinul vechi educandu-l pe cel nou, iar cel nou aducand un plus de prospetime celui maturat. Principiul este simplu insa necesita o atentie sporita in timpul procesului de vinificare." Xavier Berdin, Palmer&Co Maturare: 3 ani pe drojdii Dozaj: 7,5 g/l Temperatura optima de servire: 10 grade C Sampania Rosé Solera produsa de Palmer&Co are un aspect elegant si extravagant datorita culorii roz pal prin care remarcam perlajul fin si dens. Notele intense de fructe de padure (coacaze, capsuni salbatice si zmeura) domina parfumul din nas urmate de note delicate de mirodenii dulci si picante. Gustul are o prospetime revigoranta fiind totodata catifelat si extrem de fructat. Postgustul prelung si plin de prospetime ne intareste ideea ca aceasta sampanie Rosé Solera are un caracter irezistibil. Asocieri culinare: ideal ca si aperitiv poate acompania preparate din carne de vitel sau pui, somon, ton, fructe de mare si branzeturi maturate moi si semidure
121,00Vin Spumant - Marques de la Concordia - Cava Brut Nature Reserva 2018
Cava Brut Nature Reserva de la Familia 2018 creata dupa metoda traditionala are o culoare galben aurie si perlaj fin, nas elegant dominat de note de citrice si caise cu indicii de paine prajita, gust catifelat si echilibrat si final savuros, fructat si persistent. Asocieri culinare: aperitive, branzeturi maturate moi si semidure, peste si salate cu fructe de mare
49,00Vin Spumant - Llopart - Corpinnat Brut Nature Reserva 2018
Corpinnat Brut Nature Reserva 2018 produs de crama Llopart este obtinut din soiurile specifice unui Cava de exceptie: Xarel·lo, Macabeo si Parellada. De culoare galben pai, cu aspect limpede si stralucitor, acest Corpinnat Brut Nature Reserva are un perlaj fin si persistent. Notele nazale deconspira un parfum de citrice si mere verzi. Pe palatin se resimt aromele fructate, oferind un gust proaspat si revigorant, totodata lasand loc si de un final lung, catifelat, de migdala prajita. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, aperitive si mezeluri fine Maturare: 36 de luni pe drojdii Temperatura optima de servire: 6°-8°C
79,00Prosecco Superiore - Contarini - D.O.C.G. Millesimato Extra Dry
Prosecco de culoare galben pal cu reflexii verzui in margini, perlaj fin si persistent, nas subtil cu note de flori de salcam, gust proaspat cu o textura delicata si aciditate prietenoasa ce sustine aromele intense de miere si flori albe. Finalul este efervescent si revigorant.
47,00Champagne - Palmer & Co - Brut Réserve 375ml
Palmer&Co Brut Réserve reprezinta rodul celor mai prestigioase terroiruri Grand Cru si Premier Cru din regiunea Champagne. Datorita utilizarii vinurilor pastrate la maturare - 30-40% Réserve din intreg cupajul - aceasta sampanie are un plus de eleganta si rafinament. Obtinuta din 50-55% Chardonnay, 35-40% Pinot Noir si 10-15% Pinot Meunier, sampania Brut Réserve propune un nas complex si elegant in completarea egalat de un gust echilibrat cu o prospetime crocanta. Maturare: 4 ani pe drojdii Dozaj: 7-8g/l Temperatura optima de servire: 9 grade C Sampania Brut Réserve produsa de Palmer&Co are un aspect clar de culoare galben pai deschis cu perlaj fin si dens, nas expresiv cu note intense de citrice, pere, caise si indicii discrete de alune, unt si toast. Gustul este echilibrat, are o structura excelenta si etaleaza o prospetime irezistibila, iar postgustul se resimte prelung si fructat. O sampanie pe care o putem caracteriza drept un model de eleganta si echilibru. Asocieri culinare: fructe de mare, peste, branzeturi maturate moi si semidure dar si cu preparate din pui
97,00Champagne - Palmer & Co - Blanc de Noirs
Palmer&Co Champagne Blanc de Noirs reprezinta echilibrul perfect dintre Pinot Noir si Pinot Meunier. Strugurii provin din podgorii Grand Cru si Premier Cru din arealurile viticole Montagne de Reims, Côte des Bar si Vallée de la Marne. In aceasta sampanie Blanc de Noirs sau folosit 35% vinuri din cele doua soiuri pastrate la invechit, restul de 65% fiind vin din recolta anului 2011. Maturare: 5 ani pe drojdii Dozaj: 6g/l Temperatura optima de servire: 8-10 grade C Blanc de Noirs produs de casa de sampanii Palmer&Co are un aspect placut si limpide de culoare galben pai intens cu un perlaj fin si dens. Intens si elegant, nasul se remarca prin complexitate si fructuozitate deconspirand note de piersici si caise acompaniate de indicii de pomelo si coacaze. Gustul delicat cu o prospetime savuroasa si o fructuozitate surprinzatoare isi lasa amprenta si in postgust unde ni se reconfirma rafinamentul si calibrul acestei sampanii Blanc de Noirs. Asocieri culinare: fructe de mare, peste oceanic, preparate din pui si vitel dar si branzeturi maturate moi si semi-dure
239,00Franciacorta - Monte Rossa - Prima Cuvee Brut
Vin spumant Franciacorta Prima Cuvee Brut obtinut din 85% Chardonnay, 10% Pinot Noir si 5% Pinot Blanc. Are un aspect placut de culoare galben pai cu perlaj fin si abundent. In nas regasim note delicate de flori continuate de tonuri subtile de unt si fructe confiate. Gustul are o structura eleganta si delicata iar postgustul este persistent. Cuvee-ul este compus din 80% cele mai bune vinuri din anul recoltei plus 20% din vinuri aflate in rezerva cramei. Maturare: 24 luni Asocieri culinare: aperitive, fructe de mare, peste, salate, platou de branzeturi.
126,00