Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Supe si Aperitive Fel Principal Bauturi
Cookera cover image
Cookera logo

Cookera

Detalii Detalii Vezi detalii

Gratuit

Transport
Se aplică taxă
Închis
Costul și livrarea sunt stabilite de restaurant

Supe si Aperitive

Salata cu pepene galben si prosciutto crudo

Dulce, zemos si plin de vitamine, pepenele este vedeta sezonului calduros. Acesta are in compozitie nutrienti esentiali, printre care se regasesc complexul vitaminic B, fibrele alimentare si beta carotenul cu rol essential in mentinerea sanatatii. Salata aceasta este o reinterpretare a clasicului “Prosciutto e Melone”, un aperitiv italian extrem de popular. Dulceata pepenelui este echilibrata de gustul sarat al prosciutto-ului, rezultand astfel un preparat delicios. Ingrediente: ulei de masline, rucola, baby spanac, prosciutto crudo, rosi cherry galbene, pepene galben, brie, reductie de otet balsamic Cantitate: 350 g Valori Nutritionale: Proteine:31.5 Lipide:29.8 Glucide:17.7 Fibre:3.0 Valoarea energetica:433.4 Chef: Kozocsa Istvan

32,00 
Salata cu pepene galben si prosciutto crudo image
Mix salata cu pui in panko

O salata minunata ce imbina gustul delicios al piept de pui invelit in pesmet panko, cu aroma fresh a salatelor. Dressing-ul acrisor pe baza de iaurt completeaza acest preparat ce te va surprinde cu gustul sau deosebit si racoritor. Ingrediente: rosi cherry, faina, ou, piept de pui, mustar dijon, salata verde, iaurt, lamaie, castraveti, panko Cantitate: 350 g Valori Nutritionale: Proteine:30.9 Lipide:7.4 Glucide:61.2 Fibre:3.0 Valoarea energetica:435.0 Chef: Kozocsa Istvan

32,00 
Mix salata cu pui in panko image
Ciorba de ciuperci cu patrunjel verde

O ciorba simpla, delicioasa si sanatoasa cu ciuperci, smantana si ou. Patrunjelul are o aroma deosebita, dar si numeroase proprietati nutritive precum vitamine si minerale. Avand un gust delicious oferit si de smantana adaugata la final, aceasta supa este perfecta pentru masa de pranz. Ingrediente: ceapa alba, usturoi, sare, piper, ou, morcov, smantana dulce, ulei de floarea soarelui, smantana fermentata, patrunjel verde, ciuperci leurotus, mix de ciuperci Cantitate: 350 ml Valori Nutritionale: Proteine:5.5 Lipide:11.3 Glucide:8.5 Fibre:1.8 Valoarea energetica:153.1 Chef: Vincze Robert

15,00 
Ciorba de ciuperci cu patrunjel verde image
Supa crema mexicana de porumb cu popcorn

Supa crema- mexicana de porumb, cunoscuta si sub numele de "crema de elope" este o parte esentiala a bucatariei mexicane deoarece combina cele mai reprezentative arome ale acesteia intr-un preparat simplu si delicios, iubit deopotriva de cei mici si de cei mari, pe teritoriul Mexicului dar si in afara lui! Combinatia dintre porumbul dulce, lactatele cremoase si gustul picant dat de ardeiul iute este absolut minunata! Topping-ul de popcorn adaugat la final, ofera supei o textura usor crocanta si un gust placut. Ingrediente: ceapa alba, cartofi albi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, smantana lichida, coriandru, boabe de porumb dulce, chilli, popcorn Cantitate: 300 g Valori Nutritionale: Proteine:3.3 Lipide:10.4 Glucide:17.9 Fibre:2.6 Valoarea energetica:178.1 Chef: Kozocsa Istvan

15,00 
Supa crema mexicana de porumb cu popcorn image
Paine de casa

Din faina alba de calitate si mult suflet, am pregatit pentru dumneavoastra o paine cu aroma irezistibila, foarte satioasa si hranitoare, care o sa va incante prin profunzimea gustului si textura complexa. Ingrediente: faina, masline, drojdie, sare de mare, rosii uscate, apa Cantitate: 100 g Valori Nutritionale: Proteine:5 Lipide:13 Glucide:157 Fibre:0 Valoarea energetica:200

4,00 
Paine de casa image
Ciorba de cartofi cu chorizo si foi de dafin

Incepe masa de pranz cu o ciorba calda de cartofi, legume si carnati chorizo. Gustul acestei supe o sa va duca cu gandul la mancarea pregatita cu mare drag de bunicile noastre. Legumele proaspete ofera supei un gust delicat, carnatul chorizo lasa o aroma subtila de afumatura, iar foile de dafin imbogatesc supa cu un parfum deosebit si autenic. Ingrediente: cartofi albi, foi de dafin, lapte, frunza de patrunjel, ardei gras, faina alba, rosii, chorizo, pasta de rosii Cantitate: 350 ml Valori Nutritionale: Proteine:5 Lipide:2 Glucide:14 Fibre:1 Valoarea energetica:96 Chef: Kozocsa Istvan

16,00 
Ciorba de cartofi cu chorizo si foi de dafin image

Fel Principal

Piept de rata la sous-vide cu piure de conopida cu mascarpone , sos de fructe de padure si conopida la gratar

Din carnea de rata corpul nostru asimileaza fosfor, iar impreuna cu calciul, acesta ajuta la pastrarea sanatoasa a oaselor si dintilor, avand proprietati si in protectia inimii. Conopida a fost recunoscuta pentru calitatile ei nutritionale si pentru gustul ei placut înca dinaintea secoluli al XVI-lea, fiind cultivata intens din Asia Mica pana în America. Propunerea noastra de azi este pieptul de rata suculent in combinatie cu piureul cremos de conopida, bogat in vitamine , asezonate cu un sos acrisor de fructe de padure, si gustoasa conopida cu aroma de gratar. O adevarata explozie de arome! Ingrediente: usturoi, sare, piper, unt, mascarpone, rozmarin, piept de rata, conopida, fructe de padure, zahar brun, amidon de porumb Cantitate: 300 g Valori Nutritionale: Proteine:34.1 Lipide:34.4 Glucide:22.2 Fibre:5.9 Valoarea energetica:540.8 Chef: Kozocsa Istvan

38,00 
Piept de rata la sous-vide cu piure de conopida cu mascarpone , sos de fructe de padure si conopida la gratar image
Schnitzel Palermo cu piure de cartofi si chipsuri de parmezan

Gustoasa, hranitoare si cu un continut bogat de proteine, minerale si vitamine, carnea de pui reprezinta alegerea ideala pentru un pranz excelent. Alaturi de piureul de cartofi, snitelul in crusta rumena si crocanta formeaza o explozie de arome care iti va rasfata papilele gustative. Ingrediente: cartofi albi, sare, piper, faina, ou, unt, piept de pui, lapte, parmezan, mix de salata, ulei de floarea soarelui Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:47.1 Lipide:28.1 Glucide:43.2 Fibre:3.8 Valoarea energetica:617.0 Chef: Vincze Robert

36,00 
Schnitzel Palermo cu piure de cartofi si chipsuri de parmezan image
Noodles prajiti cu antricot de vita si legume

Am inlocuit spaghetele clasice cu taitei prajiti si am gatit un preparat gustos si consistent, pe care trebuie sa il incercati: noodles prajiti cu antricot suculent de vita, legume proaspete, trase la tigaie cu sos oyster si sos de soia. Cele doua sosuri au un gust foarte aromat si se potrivesc de minune cu restul ingredientelor din acest preparat. O aroma deosebita, gust declicios de bun si savoare cat cuprinde. Ingrediente: ceapa alba, usturoi, piper, unt, ardei gras, dovlecel, antricot de vita, ciuperci pleurotus, bambus, sos oyster, sos soia Cantitate: 350 g Valori Nutritionale: Proteine:45.6 Lipide:16.6 Glucide:18.3 Fibre:2.4 Valoarea energetica:409.0 Chef: Vincze Robert

33,00 
Noodles prajiti cu antricot de vita si legume image
Tortellini cu ciuperci de padure si sos pomodoro

Asociate cel mai adesea cu Italia, pastele reprezinta un fel de mancare complex si foarte gustos. Tortellini sunt un tip de pasta fainoasa cu ou si cu umplutura la mijloc. Sosul delicious de pomodoro acompaniat de tortellini umplute cu ciupercile carnoase cu gust irezistibil, fac din acest preparat un adevarat deliciu culinar. Ingrediente: unt, parmezan, pasata, aluat de teitei, ceapa alba, sare, piper, ulei de floarea soarelui, mix de ciuperci de padure Cantitate: 300 g Valori Nutritionale: Proteine:15.1 Lipide:23.3 Glucide:39.6 Fibre:3.5 Valoarea energetica:418.9 Chef: Vincze Robert

25,00 
Tortellini cu ciuperci de padure si sos pomodoro image
Cotlet de porc lumberjack cu cartofi gratinatisi dulceata de ardei iute

Bucatarii nostri va propun astazi sa incerci un cotlet de porc lumberjack, fraged si suculent, gatita la sous vide, impreuna cu dulceata de ardei iute si cartofii gratinati. Un preparat gustoas cu texturi variate pe care trebuie neaparat sa il incercati. Ingrediente: sare, piper, ou, ulei, ceapa, cotlet de porc, ketchup, ardei gras, smantana dulce, prosciutto crudo, cartofi albi, ciuperci champignon, emmentaler, dulceata de ardei iute Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:43 Lipide:22 Glucide:39 Fibre:4 Valoarea energetica:525 Chef: Vincze Robert

35,00 
Cotlet de porc lumberjack cu cartofi gratinatisi dulceata de ardei iute image
Butterfish la cuptor cu piure de cartofi, sos de varza rosie si lastari

V-am pregatit o reteta de butterfish cu o granitura simpla, dar delicioasa si hranitoare - piure cremos de catofi si sos de varza rosie. Butterfish un peste cu o aroma si o textura distincta, are un gust inconfundabil si este deosebit de hranitor; acest peste contine cu 50% mai multe omega 3 decat somonul. Hranitor si gustos, acest preparat este ideal pentru masa dumneavoastra de pranz. Ingrediente: butterfish, usturoi, cartofi albi, sare, piper, ulei de masline, unt, lapte, smantana dulce, varza rosie, zahar brun Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:24 Lipide:4 Glucide:48 Fibre:5 Valoarea energetica:321 Chef: Kozocsa Istvan

38,00 
Butterfish la cuptor cu piure de cartofi, sos de varza rosie si lastari image

Bauturi

GRAMMA METAPH ROSE

Un rosé ce îti va rasfata papilele gustative cu fructuozitatea specifica Fetestii negre, cu intensitatea si eleganta Merlot-ului desavarsita de aroma fructelor de padure, cat si cea discreta a prunelor uscate. Are un parfum exotic de physalis si fructe de padure si un gust echilibrat racoritor, de intensitate medie.   CARACTERISTICI Alcool 12,9 % vol Zaharuri reducătoare: 3,89 g/l Aciditate: 6 g/l exprimată în acid tartric Extract total: 23.37 g/l Temperatura recomandata de servire: 7⁰C-10⁰C     ASOCIERE CULINARA  Recomandat cu preparatele din carne rosie vita, porc, miel, vanat, dar si cu gratar de vita cu un sos. Cantitate: 0.75 L

43,00 
GRAMMA METAPH ROSE image
LA CAPELA TRIO ALB

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sylvaner Verde și Muscat Ottonel, de culoare galben-lamaie vioaie. Strugurii provin din cultura ecologica. Nasul este parfumat și proaspat, cu note florale de violete albe și flori de camp acompaniate de fructe proaspete, piersici albe, citrice și mere verzi. Gustul reda componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcanta si crocanta care îi confera prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.   CARACTERISTICI Continut de alcool: 13% Aciditate: 5,85 g/l: sec Zaharuri reziduale: demisec Temperatura de servire recomandata: 9 o C   ASOCIERE CULINARA Se recomanda in compania aperitivelor si salatelor. Cantitate: 0.75 L

40,00 
LA CAPELA TRIO ALB image
VINCA SOPHIA 2018

Este un vin de un auriu deschis, încoronat cu buchetul plin de citrice, mere, pere, flori de camp şi arome de butoaie de stejar. Savoarea de lamaie, mere galbene si pere combinate gratios cu note de nuci si vanilie ne povesteste despre maturarea în butoaie de stejar pe levuri (sur lie). Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri si vii bisericii din Carastelec, scrisoarea ei de donatie fiind prima documentare scrisa a prezentei viticulturii în sat.   CARACTERISTICI Soiuri 100% Chardonnay Vol alc. 13,5% Aciditate 6 g/l Zahar rezidual 2,28 g/l Temperatura de servire 10-12°C     ASOCIERE CULINARA Carne de pasare gatit lent, sau cu sos pe baza de unt, chicken pie, peste, paste cu ciuperci si/sau sos alb, risotto, brie, branza nematurata.   Cantitate: 0.75 L

55,00 
VINCA SOPHIA 2018 image
FREAMAT ROSU 2016

Freamat rosu 2016 este un cupaj de Cabernet Sauvignon (44%), Merlot (41%) si Syrah (15%). Este un vin bogat, puternic si elegant, în acelasi timp. Cu o culoare intensa rubinie spre bruna, amintind de visina putreda, vinul prezinta un buchet cu note de cirese coapte. Textura rotunda, fina, catifelata, cu taninuri echilibrate, este însotita de un gust bogat de cirese amare, prune uscate si coacaze negre.   PREMII OBTINUTE AWC Vienna 2019 : Silver Medal International Wine Contest Bucharest 2019 : Gold Medal Cantitate: 0.75 L

50,00 
FREAMAT ROSU 2016 image
LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot Si Burgund Mare sau Blaufränkisch, produs din struguri ecologici fermentaTi timp de 3 saptamani pe pielita si maturat în barrique-uri la a 2-a si a 3-a folosinta, un vin serios chiar de la primul nas si în acelasi timp elegant, de culoare rubinie intensa, cu note de fructe negre si rosii, afine si cirese coapte, acompaniate de condimente picante si dulci, menta si lemn dulce, cu structura compacta datorita taninilor si aciditatii.   CARACTERISTICI Continut de alcool: 14% Aciditate: 6 g/l Zaharuri reziduale: sec Temperatura de servire recomandata: 16 o C   ASOCIERE CULINARA Se asociaza perfect cu mezeluri afumate, carne de vita, vanat și oaie, fripturi de porc la gratar. Cantitate: 0.75 L

61,00 
LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016 image
EL GORU

Vinul de culoare rosie profunda, cu marginile purpurii, se remarca datoria aromelor sale intense de rosu si fructe coapte, placut cremoase, însotite de atingeri de tonuri prajite. Este fructat si aromat în gura, carnos si prajit cu taninuri sote si coapte. Amintesc de vanilie si scortisoara.   CARACTERISTICI Alcool 14 % vol Temperatura recomandata de servire: 12⁰C-15⁰C    ASOCIERE CULINARA  Carne de porc, vitel, peste, branza, tocanite si salate. Cantitate: 0.75 L

50,00 
EL GORU  image