Ergo Restaurant este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.
Breakfast/Brunch
Crispy Fries
Cartofi
prăjiți cu sos Dijon făcut în casă, ou prăjit, chives
și roșii cherry uscate
350 g
19 00
Asian Duck
Piept
de rață cu ciuperci și legume crocante pregătite
la wok
250 g
44 00
Cauliflower Souffle
O
combinație delicată de parmezan, emmentaler și smântână,
cu conopidă, ou și usturoi
350 g
28 00
Saganaki Shrimps
Brânzâ
feta cremoasâ topitâ în sos de roșii cu busuioc
cu creveți picante
350 g
44 00
Shakshuka
Ouă
gătite pe un sos picant de roșii și busuioc, servite
cu pâine crocantă fără gluten
300 g
27 00
Baked Eggs in Bread Buns
Ouă
la cuptor în chifle de pâine fără gluten cu topping
de brânză, fâșii de bacon, dovleac și ardei, salată
verde și sos Dijon
250 g
24 00
Omlette and Chips
Omletă
pufoasă cu curcuma gătită cu smântână și unt,
maioneză vegană picantă, mix de salată verde cu
roșii cherry uscate și parmesan
250 g
21 00
Oriented Flavoured Salmon Tartar
Somon
marinat, măr verde, wasabi, țelină apio crocantă
și mousse de avocado cu salată de rucola
250 g
44 00
Salads & Soups
Cream Soup of the Day
În
funcție de sezon, poate fi o supă proaspată de roșii,
dovleac dulce, mazăre, praz sau ciuperci și crutoane
făcute în casă
300 g
19 00
Tender Duck Salad with Sautéed Mango
Piept
de rață, praz crocant, mango sotat și sos
de fructe de pădure
250 g
39 00
Halloumi/Tofu Butternut Squash Salad
Brânză
halloumi / tofu la grill cu avocado, dovleac, ananas
sotat, praz caramelizat, nuci crocante cu
sos de portocale și busuioc
250 g
36 00
Tuna Steak Salad with Avocado Puree
Steak
de ton, caju, nuci infuzate în vin, fâșii de țelină
apio și castravete cu piure de avocado
250 g
43 00
Mains
Ergo Pie
Plăcinta
casei cu legume proaspete marinate fin în
vinegretă de ghimbir, segment de rață fragedă și
brânză de capră toate într-o crustă pufoasă acompaniată
de un dressing cremos de ciuperci
300 g
41 00
Chilli con Carne
Gust
autentic de vită, selecție de fasole, condimente
calde, ciocolată și chili, servite cu orez
și smântână
450 g
39 00
Mushroom Extravaganza
Ciuperci
king oyster sotate în rom, ciuperci portobello
crocante și pleurotus, sos bechamel cu
vin alb, cremă de soia și piure de mălai
300 g
36 00
Crispy Skin Caramelized Duck Filet
File
de piept de rață gătit cu precizie la sous-vide, piure tropical de
avocado și banane verzi, sos de portocale cu miere
300 g
64 00
Miso Salmon
Somon
pregătit la sous-vide cu o crustă crocantă
cu o glazură miso savuroasă, și mazăre
300 g
56 00
Pork Amandine
Un
gust classic românesc reinterpretat prin amandina
din ceafă de porc gătită încet cu o crustă
generoasă de masala, piure de cartofi roșii
și sos chimichurri
250 g
43 00
Creamy Salmon Pasta
Somon
crocant, mazăre verde, sos de parmezan infuzat
cu muștar și usturoi
300 g
44 00
Pasta Carbonara
O
abordare modernă a unui preparat classic, paste
delicioase cu zabaione de vin, parmesan proaspăt și pancetta crocantă
300 g
38 00
Sides
Lemongrass Basmati Rice
Orez
infuzat cu lemongrass și unt
150 g
14 00
Red Peppers with Orange
Fâșii
subțiri de ardei cu reducție de suc de portocale
150 g
22 00
Puree with Chives
Piure
fin de cartofi cu chives proaspăt mărunțit
250 g
14 00
Mushroom Bouquet
Selecție
de ciuperci sotate cu usturoi
250 g
21 00
Garden Salad
Mix
fresh de salată cu parmesan
150 g
21 00
Desert
Chocolate Textures
Cremaux
de ciocolată sărată, mousse de ciocolată
infuzat cu rom și cafea pe pat de crumble
și banană flambată
150 g
33 00
Yuzu Cheesecake
Cheesecake
cu brânză ricotta dulce aromata subtil
cu yuzu, portocală și scorțișoară, cu topping de
dulceață de fructe de pădure făcută în casă
200 g
29 00
Gluten Free American Pancakes
Clătite
americane fără gluten servite cu sirop de arțar,
și cu dulceață de fructe de pădure făcută în
casă
250 g