Antreuri
Gustare montană
Mămăliguță cu brânză telemea, ou ochi şi smântână 500 g
19,30)
Gustare eroică
Cartofi prăjiți cu ouă, telemea, usturoi, verdeață 330 g
19,30)
Cașcaval pane
Cașcaval pane crocant cu cartofi prăjiți 330 g
23,10)
Salate
Salată Nisa
Ton, anchois, ou fiert, cartofi nature, fasole verde, mix de salată, dressing Vinaigrette 345 g
35,70)
Salată Normandia
Mix de salată, piept de rață afumat, sfeclă roșie, pere, brânză de capră, semințe de dovleac, rodie, dressing Vinaigrette, semințe de susan negru, ulei măsline extra virgin, baghetă 220 g
35,80)
Salată Lyon
Salată Romaine, piept de pui, ardei gras roșu, ardei gras galben, morcovi, brânză gorgonzola, mere roșii, dressing blue cheese, semințe de susan negru 350 g
32,50)
Salată Atena
Castraveți, roșii, brânză cremoasă de vacă, ulei de măsline, ceapă roșie, ardei gras, măsline Kalamata 490 g
30,30)
Ciorbe/ Supe
Ciorbă de văcuță
Ciorbă acră de văcuță cu legume de sezon 410 g
16,50)
Ciorbă de fasole cu afumătură
Ciorbă groasă de fasole cu afumătură și ierburi aromate servită cu ceapă 440 g
16,00)
Ciorbă de burtă
Ciorbă de burtă cu smântână după o rețetă bucureșteană 430 g
17,10Cremă de legume
Cremă de mocov, țelină, cartofi, dovlecel și ardei gras, servită cu crutoane 400 g
Indisponibil)
Găteli
Carne la garniță
Carne și cârnați păstrate în untură, mămăligă, salată de varză murată 250 g/300 g/200 g
50,60)
Sarmale
Din carne de porc și vită cu mămăligă și ardei iute 400 g/300 g
35,20)
Obrăjori de porc
Obrăjori de porc, piure, ardei iute copt 200 g/250 g
37,40)
Coaste de porc
Coaste de porc marinate la cuptor servite cu cartofi prăjiți și sos barbeque 500 g/180 g/50 g
60,50)
Tocăniță vegetariană
Din legume zemoase și gustoase servită cu mămăligă 300 g/300 g
20,40)
Șnițel Franz Iosif
Piept de pui sănătos tras în pesmet 220 g
27,00)
Mici
Mici de Lehliu gară
De vită și porc, picanți 420 g
25,90)
Mici de obor
De vită și porc 420 g
25,90)
Platoul micilor
2 Mici de Obor, 2 mici de Medgidia, 2 mici de Lehliu Gară, 2 mici de-ai lui Iordache, serviți cu cartofi prăjiți si 3 tipuri de muștar 640 g/360 g
53,90)
Mici de medgidia buc
80 g
5,40)
Mici de obor buc
80 g
5,40)
Mici de lehliu buc
80 g
5,40)
Grătar
Antricot Angus
Servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin și mix de salată. Țara de origine: Uruguay 250 g/150 g/25 g
75,90)
Mușchi de vițel Rose
Servit cu cartofi copți cu rozmarin și mix de salată. Viţelul este crescut până la 6-12 luni cu o dietă echilibrată bazată pe lapte și furaje naturale, în spaţii generoase și cu o atentă supraveghere. Țara de origine: Olanda 210 g/100 g/ 25 g
85,80)
Platou de chef
Fleică de porc, ceafă de porc, mici de Medgidia (8 buc), cârnați de porc, aripioare de pui, cartofi prăjiți, sos de usturoi cu smântână și muștar 2400 g
162,80)
Pastramă de oaie
Cu mămăligă rumenită și brânză de burduf 240 g/300 g/ 50 g
45,70)
Pulpă de pui aurie
290 g
27,50)
Piept de pui la grătar
210 g
25,30)
Ceafă de porc
200 g
27,50)
Cârnați city grill
Umpluți cu brânză emmental 200 g
31,40Pește
Păstrăv la grătar
280 g
39,60)
Șalău la cuptor
Cu baby spanac și ridichi 235 g
40,20)
Somon la grătar
250 g
50,60)
Garnituri, salate, pâine
Cartofi prăjiți
180 g
11,00)
Mămăliguță
300 g
6,60)
Fasole verde
200 g
11,00)
Mix de salată
50 g
10,50Salată de varză albă
200 g
10,50)
Salată de roșii
300 g
10,50)
Baghetă rustică albă
150 g
6,10)
Desert
Papanași
Cu smântână și dulceață făcută în casă 400 g
22,60)
Tartă Zița
Tartă cu mere și bezea 210 g
16,50)
Clătite Brașovene
Brânză dulce, smântână și stafide 480 g
25,30)
Clătite Uranus
Cu dulceață de vișine 200 g
14,90)