Bucatarasul cel Dibaci
Garnituri
Cartofi cu rozmarin
250 g
Cartofi prăjiți
300 g
Cartofi țărănești
250 g
Cartofi natur
250 g
Piure de cartofi
250 g
Ciuperci la grătar
150 g
Ciuperci sote
250 g.
Legume la grătar
250 g.
Orez cu ciuperci
230 g.
Orez simplu
230 g
Orez cu legume
230 g
Varză călită
200 g
Muștar
50 g
Ardei iute
1 buc.
Smântână
50 g
Mujdei simplu
50 g
Mujdei cu smântână
50 g
Chiflă
50 g.
Preparate din carne de porc
Ceafă la grătar
200 g
Ceafă picantă
Cu mămăliguță sau piure 250 g
Cordon bleu de porc
250 g
Medalion de porc zingarra
File porc, șuncă, ciuperci, sos roșu și vin 300 g
Mușchi file de porc la grătar
200 g
Pomana porcului
Cu mămăliguță 450 g
Șnițel de porc
200 g
Șnițel palermo de porc
230 g
Tochitură românească
Cu mămăliguță 600 g
Sărmăluțe cu mămăliguță și ardei iute
700 g
Varză cu mămăliguță
Jumătate de ciolan întreg cu varză călită 900 g
Desert
Clătite cu dulceață
2 buc.
Clătite cu finetti
2 buc.
Clătite bucătărașul cel dibaci
Plăcintă cu mere
200 g
Plăcintă cu iaurt
200 g
Prăjitura casei
200 g
Băuturi răcoritoare
Coca cola
330 ml
Fanta
330 ml
Sprite
330 ml
Schweppes
330 ml
Granini
250 ml
Fresh portocale
250 ml
Limonadă
500 ml
Apă
500 ml
Red bull
250 ml
Cafea, ceai
Espresso
Caffe latte
Cappucino
Ceai fierbinte
Gustări
Ficăței
250 g
16,00Ficăței lyonezi
Ficăței de pui, ceapă și bacon 250 g
18,00Cârnăciori proaspeți
150 g
17,00Cașcaval pane
200 g
21,00Bulz ciobănesc
Mămăliguță, telemea vacă, brânză de burduf, kaizer și ou 400 g
23,00Salate
Mix rece traditional - 2 persoane
Zacuscă, fasole bătută și vinete
Zacuscă
200 g
Fasole bătută
200 g
Salată de vinete
150 g
Salata bucătărașului cel dibaci
Piept de pui, ardei gras, ciuperci proaspete, salată verde, lămâie, morcovi, ou, roșii, varză roșie, varză alba și sos Calypso 400 g
Salată grecească
Salată verde, brânză feta, ceapă, roșii, măsline și ardei gras 400 g
Salată bulgărească
Ardei gras, castraveți, ceapă, măsline, ou, roșii, șuncă și telemea 350 g
Salată de ton
Salată verde, ton, roșii, porumb, măsline, ceapă roșie și lămâie 350 g.
Salată Caesar
Salată verde, anchois, parmezan, smântână, sos, piept de pui și crutoane 400 g
Salată de pui
Salată verde, iaurt, roșii, castraveți, măsline, gogoșari și piept de pui 400 g
Grand salade
Salată verde, castraveți, roșii, telemea, smântână, piept de pui și crutoane 400 g
Salată orientală
Cartofi, ceapa, castraveți murați, gogoșari și ou 350 g
Salată de crudități
Morcovi, țelină, măr, maioneză și lămâie 300 g
Salată de somon
Somon, mix salate, porumb, roșii cherry șli lămâie 400 g
Salată deliciu
Brânză cremoasă, gorgonzola, salate mix, roșii cherry, nucă și ardei kapia 350 g.
Salată chef
Sfeclă roșie, brânză cremoasă, salată mix, nucă și lămâie 300 g
Preparate din carne de vită
Mușchi de vită la grătar
Mușchi de vită, unt și verdeață 200 g
Mușchi de vită cu sos Gorgonzola
Mușchi de vită, gorgonzola, smântână, unt și vin alb
Mușchi de vită cu sos de piper verde
Mușchi de vită, lămâie, smântână, sos worchester, unt, vin alb și cognac
Paste
Penne Milaneze
Paste cu sos roșu, ciuperci și șuncă 350 g.
26,00Penne cu legume
Paste cu sos roșu și ardei gras, dovlecei și vinete 350 g
24,00Penne Carbonara
Paste cu sos alb și bacon 350 g
26,00Penne Arrabiata
Paste cu sos roșu, pepperoncino și busuioc
24,00Penne Quatro Formaggi
Paste cu sos alb din 4 feluri de brânză 350 g
28,00Platouri
Platou rece bucătărașul cel dibaci - 4 persoane
Salam uscat 150 g, șuncă 150 g, bacon 150 g, cașcaval 150 g, telemea 150 g, măsline 150 g, roșii 150 g, castraveți 150 g, ardei gras 150 g și chifle 4 buc.
100,00Platou cald mixt - 4 persoane
Pulpă de pui 200 g, ceafă de porc 200 g, cârnăciori 200 g, 8 mici, cartofi prăjiți 600 g, mujdei 80 g, muștar 100 g, 4 chifle
115,00Platou cald bucătăraș - 4 persoane
Crochete cașcaval 250 g, ficăței de pui 250 g, crochete de pui 250 g, ciuperci umplute 150 g, cartofi prăjiți 500 g, 4 chifle, 200 g murături
115,00Salate simple
Salată de varză
220 g
Salată de roșii
200 g
Salată de roșii cu brânză
250 g
Salata asortată de vară
250 g
Salata de murături
150 g
Salată verde cu lămâie
200 g
Salată de sfeclă roșie cu hrean
160 g
Salată de ardei copți
150 g
Preparate mixte
Tigaie picantă
Piept de pui, vită, pulpă de porc, ciuperci, ceapă și mămăliguță 550 g
Mix grill
Piept de pui, 1 mic, mușchi file de porc, cârnăciori. Cartofi prăjiți sau piure 450 g
Tigaia bucătărașului cel dibaci
File de porc, piept de pui, vită, ardei, ceapă, roșii, vin alb și mămăliguță 500 g
Mici
1 buc.
Pastramă de oaie
Cu mămăliguță 450 g
Tocăniță de ciuperci
Cu mămăliguță 500 g
Cotlete de berbecuț
400 g
Meniul pentru prânz
Meniul zilei
Ciorbă + Felul II + Garnitură la alegere + Salată cu varză albă, morcov, varză roșie