Aperitiv
Humus cu muguri de pin și sumac, servit cu pâine integrală de casă, dată la cuptor cu mirodenii
Humus făcut în casă (năut, ulei de măsline, pastă de susan, usturoi, zeamă de lămâie, sare), pâine de casă crispy (pâine de casă integrală, tăiată felii subțiri, asezonată cu ulei de măsline, pătrunjel, usturoi, boia și dată la cuptor), muguri de pin, sumac 150/40 g
22 00Pită artizanală cu maia, cu pulled beef&smoked pork
Sos de brânză afumată cu cimbru și usturoi, castraveciori murați, jalapenos, ceapă crispy, rucola & piper roz" 300 g
32 00Pită artizanală cu maia și fajitas de ciuperci aromate cu cimbru (Vegan)
Usturoi și sos de soia, morcovi & ceapă caramelizată, sos de năut cu usturoi, salată lollo, rucola & baby spanac ,castravete, roșii cherry, praz, castraveciori murați și jalapenos. 350gr.
28 00Pită artizanală cu maia, creveți în sos de limes cu unt & mentă si somon salbatic afumat
legume aromate ( zucchini, morcovi & ardei copti), capere, feliute subtiri de limes si rucola (300gr.)
36 00Supă cremă
Supă cremă de broccoli & parmezan, servită cu crutoane din pâine integrala și nuci
Supă (broccoli, cartofi, morcovi, ceapă, unt, smântână de gătit, parmezan, ulei de măsline, usturoi, zeamă de lămâie, sare), crutoane cu nuci (pâine integrala, ulei de măsline, cimbru, usturoi, boia de ardei, nuci tocate) 300 ml/50 g
16 00Salată
Salată verde cu ciuperci pleurotus – vegană/de post
salata mixta (lollo, baby spanac&rucola), ciuperci pleurotus (taiate fasii si trase la wok cu ulei de masline, sos de soia, usturoi si cimbru), rosii cherry, castravete, praz, crutoane din paine integrala (paine integrala, ulei de masline, cimbru, usturoi, boia de ardei), nuci, ulei de masline, germeni, zeama de lamaie, sare - 250 g
32 00Paste
Paste cu cu creveți, roșii cherry, busuioc, usturoi, capere și rucola
Tagliatelle din grâu dur, creveți cruzi calibrul 40-60 (preparați în sos de vin alb cu pătrunjel, usturoi și unt), roșii cherry, rucola, usturoi, capere, suc de lămâie, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g
49 00Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post
Tagliatelle din grâu dur, tofu (tăiat cubulețe și tras la wok cu migdale, usturoi, praz, pătrunjel, sos de soia), roșii cherry, usturoi, capere, suc de lămâie, baby spanac, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g
38 00Pește și fructe de mare
Creveti cu legume și sos de vin alb
Creveți cruzi având calibrul 40-50 (aprox. 200 g în crud), se decortichează, se pun pe frigărui, se prepară în sos de vin alb (vin alb, unt, usturoi, pătrunjel) și se servesc cu legume la cuptor (dovelecei, morcovi, ardei capia copt), sos de vin alb cu capere și pâine de casă integrală 400 g
62 00File de somon în crustă de verdețuri cu salată fresh de zucchini
File de somon (200 g. în crud cu piele) în crustă de verdețuri (pătrunjel, mărar, boabe de muștar hidratate, cimbru) cu salată fresh de legume (dovlecei, roșii cherry, usturoi, busuioc, zeamă de lămâie, rucola, capere) și lămâie proaspătă 350 g
59 00Doradă suculentă & aromată cu legume coapte și sălățică
Dorada este de calibrul 300-400 (circa 350 g. în crud), este umplut cu lămâie proaspătă, usturoi, pătrunjel verde și dat la cuptor. Se servește garnitură de morcovi și sfeclă roșie (tăiate precum cartofii prăjiți, unse cu puțin ulei de măsline și asezonate cu usturoi, cimbru, pătrunjel, sare, piper și date la cuptor) precum și cu o mică sălățică (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper). Legumele se ornează cu reducție de oțet balsamic 450 g
56 00Carne
Pui pe bețe cu legume coapte și sălățică
Pulpe de pui dezosate (200 g. în crud) marinate în sos de vin roșu cu sos de soia, ulei de măsline, usturoi, cimbru și rozmarin, puse pe frigărui și coapte în cuptor. Legumele (morcovi & sfeclă) sunt aromatizate cu puțin ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare, piper și sunt coapte în cuptor. Sălățica (salată verde, rucola, baby spanac) este asezonată cu ulei de măsline extra virgin, zeamă de lămâie și sare de mare. Peste legume se pune și reducție de oțet balsamic dulce acrișoare 450 g
39 00Vegetarian
Dovlecei umpluți cu brânzeturi serviți cu salată verde și pâine crispy de casă - ovo-lacto-vegetarian
Dovleceii sunt tăiați rondele groase, se scoate miezul și se pasează cu mai multe feluri de brânzeturi (brânză telemea, brânză de vaci, brânză de burduf și brânză blue cheese/gorgonzola), smântană dulce, ou, usturoi, busuioc și putin chili. Se dau la cuptor și se servesc cu salată (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper) și roșii cherry caramelizate 400 g
42 00Desert
Tartă cu brânză și sos de fructe de pădure cu mentă
Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), umplutură de brânză (brânză proaspătă de vaci, mascarpone, cremă de brânză, smântână dulce, zahăr brut), sos de fructe de pădure (zmeură, afine/mure, căpșuni, mentă proaspătă, zahăr brut) 125 g
19 00Tartă cu mousse de ciocolată făcută în casă, zmeura și mentă
Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), cremă de ciocolată (ciocolată neagră, smântână dulce, gălbenuș de ou, zahăr brut), zmeura și mentă proaspătă 125 g
19 00