Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Oferte Specialități din Carne Lactate și Brânzeturi Cafea, cereale și mic dejun Dulciuri și snacks Ingrediente culinare Băuturi și sucuri
All.Farm Market cover image
All.Farm Market logo

All.Farm Market

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Livrare
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxă
Da
Acceptă plata cu cardul Pluxee/Sodexo
Deschide la 08:30
All.Farm Market este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Oferte

Pachet “Hot Summer Grill” (Mici, Muștar, Bere)

Încearcă combinația verii! Din vită Limousine franțuzească, Ferma Braller face cei mai fragezi, suculenți și gustoși mici. Chef Sosin combină perfect, în cremosul Macho Tears, boabele de muștar românesc cu arome exotice și picante precum chilli verde, scorțișoară, pul biber, miere și piper roșu. Ground Zero ne ofera bere artizanala de tip Pale Ale, englezesc, hazy in pahar si care are in componenta hameiul Nelson Sauvin. Orice iubitor al micilor cu muștar și bere rece va fi cucerit de această combinație clasică cu un twist modern, perfectă pentru ultima lună de vară toridă. Pachetul conține: Mici Ferma Braller - 500g, Muștar "Macho Tears" - 280g și Bere "Easy Rider" - 330mlX2.

54 00 
Pachet “Hot Summer Grill” (Mici, Muștar, Bere) image
Muștar a l’ancienne cu Sauvignon Blanc “Ancient One” – 280g

Un Dijon a l`ancienne cu semințe întregi de muștar galben si brun în vin alb. Un gust condimentat cu note acrișoare, ușor înțepătoare. Boabele întregi îi dau o savoare aparte, ușor de remarcat în sandvișuri, wrap-uri sau dressing-uri pentru salate. Ingrediente: vin alb (Sauvignon Blanc), semințe de muștar galben şi brun, oțet din vin alb, miere polifloră, sare, piper verde. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 487kJ/116kcal, Grăsimi 3.6g din care acizi grași saturați 0.2g, Glucide 8.5g din care Zaharuri 7.3g, Proteine 3g, Sare 3.1g *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

16 00  24 00 
Muștar a l’ancienne cu Sauvignon Blanc “Ancient One” – 280g image
Morning Glory – 330ml

Berea care a pornit Noua Revoluție a Berii Artizanale din România. O bere exotică, cu arome de mango și note citrice, dar cu un gust intens amărui care pune în valoare perfect caracterul hameiului. Stil: IPA (6% ABV). *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

8 00  14 00 
Morning Glory – 330ml image
Crenvurști Vită Porc – 250g

Când ați mâncat ultima dată un crenvurști doar din carne? O să vă convingeți că se poate și așa. Crenvurștii de la Ferma Braller sunt pregătiți din pulpă de vită din rasa Limousine și pulpă de porc, animale crescute în ferma proprie. Tocăm cu cuțite foarte fine pulpa de vită și pe cea de porc, le amestecăm încet, împreună cu mirodeniile până obținem o pastă fină cu care umplem membrana naturală. Le dăm un gust intens, autentic, afumându-i puțin cu lemn de fag.  

15 90 
Crenvurști Vită Porc – 250g image

Specialități din Carne

Pastramă de Vită – 300g

Pastrama de Vită Aurora este o creație autentică, realizată din bucăți de carne atent selecționate, afumată încet la foc de lemn de esență tare. Savurați acest produs tradițional alături de brânzeturi maturate și o sticlă de vin roșu sec cu arome robuste. Pregătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele Aurora satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate şi gustoase.

24 78 
Pastramă de Vită – 300g image
Salam cu șuncă – 230g

În amestecul gustos dintre carnea suculentă de vita, șunca fragedă, si slanina proaspată de porc, adaugăm condimente si arome puternice ca usturoi, ienibahar și un praf de piper pentru un pic de iuțeală. Obținem astfel un salam perfect pentru un sandwich delicios cu muștar aromat si castraveciori acri.

14 80 
Salam cu șuncă –  230g image
Pastramă de Pui – 550g

Un întreg piept de pui cărnos și fraged, aromat din plin cu multe condimente, afumat încet la foc de lemn de esență tare. Pastrama de Pui Aurora devine un deliciu intre 2 felii de pâine caldă unse cu muștar picant și presarate cu puțină boia dulce. Pregătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele Aurora satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri proapete şi gustoase. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

24 73 
Pastramă de Pui – 550g image
Cârnați afumați picanți – 310g

Nelipsit din cămara oricărei gospodării, cârnatul afumat trebuie consumat picant. Chiar și cel "dulce", tot e puțintel picant. Un produs simplu, obținut din carne și slănina de porc, amestecate cu sare, piper, boia dulce sau picantă și usturoi. Afumarea se produce cu mare migală, iar fumul ajuta la întrepătrunderea aromelor și omogenizarea gusturilor. Acest proces ce are loc în afumători tradiționale, folosind doar rumeguș din lemn de esență tare. Procesul de producție a cârnatului se finalizează cu o perioada de uscare, în urma căreia va rezulta un lot de cârnați de casă afumați, ușor picanți, cu o aromă, textura și gust pe care, o dată întâlnite, nu vor mai putea fi uitate!

17 20 
Cârnați afumați picanți – 310g image
Cârnați plai – 355g

Combinația delicată, echilibrată dintre carnea proaspătă de porc și slănina fragedă este pusă în valoare de condimente naturale ca usturoi, chimen și boia de ardei. Afumarea se produce cu mare migală, iar fumul ajută la întrepătrunderea aromelor și omogenizarea gusturilor. Acest proces ce are loc în afumători tradiționale, folosind doar rumeguș din lemn de esență tare. Procesul de producție a cârnatului se finalizează cu o perioada de uscare, în urma căreia va rezulta un lot de cârnați de casa plini de aroma, cu o textura si gust pe care, o data întâlnite, nu vor mai putea fi uitate!

19 70 
Cârnați plai –  355g image
Tobă Țărănească Aurora – 650g

Toba din carne și organe de porc este nelipsită de pe mesele de Crăciun ale românilor. Avem acum posibilitatea de a ne bucura în orice anotimp de acest produs tradițional, realizat cu multă pricepere de Aurora, după rețete vechi, din cele mai gustoase bucăți de carne, îmbăiate în arome și condimente. Cu o experiență de 25 ani în prelucrarea cărnii, Aurora rămâne consecventă misiunii de a-și face clienții fericiți cu produse de calitate. Producem preparate din carne la cele mai înalte standarde de calitate, igienă și securitate alimentară. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

16 00  27 00 
Tobă Țărănească Aurora – 650g image
Salam Gostat Uscat – 300g

Ruda apropiată a salamului de vară, Salamul Gostat Uscat Aurora este produs dintr-un amestec de multă carne de vită atent selecționată, carne fragedă și suculentă de porc, un strop de slaninuță proaspătă și multe condimente aromate. Produsele după reţete vechi AURORA sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare şi afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare, păstrând specificul şi tradiţia românească. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

15 91 
Salam Gostat Uscat – 300g image
Cârnați Țărănești Subțiri – 200g

Un amestec delicat între bucățele suculente de carne de porc, condimente atent selecționate, totul afumat încet la foc de lemn de esență tare, Cârnații Subțiri Aurora sunt ideali pentru un mic dejun delicios, prăjiți ușor în tigaie alături de ouă cremoase și o telemea robustă. Pregătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele Aurora satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate şi gustoase. Produsele din carne de porc sunt produse într-un circuit separat de o echipă cu o îndelungată experienţă în producerea preparatelor din carne. Pachetul conține 8 buc *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

12 85 
Cârnați Țărănești Subțiri – 200g image
Costiță Afumată – 250g

Fragedă, cărnoasă și deosebit de gustoasă, costița afumată de porc poate fi consumată ca atare, fiind vedeta oricărui platou cu produse tradiționale, sau poate fi folosită ca ingredient în preparate ce au la bază fasolea boabe sau varză.  

22 99 
Costiță Afumată – 250g image
File Afumat – 250g

Muşchi file afumat de porc, un produs 100% natural, realizat după o reţetă autentic românească, conservat doar cu sare şi prin afumare cu fum din lemn de cireş sau măr. Savurează gustul autentic de odinioară al produselor bine făcute, al produselor tradiţionale româneşti.   *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.  

21 27 
File Afumat – 250g image
Mușchi Țigănesc -250g

În prepararea mușchiului țigănesc, sunt folosite doar cotletul de porc și mirodeniile. Preparat din cărnuri proaspete și afumate prin meșteșug lăsat din moși-strămoși, la fum domol de lemn, mușchiul astfel obținut păstrează gustul și aroma vremurilor de altădată.

21 27 
Mușchi Țigănesc -250g image
Slăninuță Țărănească -250g

Slănina este un preparat tradițional nelipsit din bucătăria românească, fiind obținut prin prepararea grăsimii de porc de pe burta sau de pe spatele animalului. Potrivit de sărată și aromatizată cu cimbru și cu usturoi, slăninuța țărănească este vedeta oricărui platou cu produse tradiționale. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

9 56 
Slăninuță Țărănească -250g image
Pastramă Afumată – 250g

Pastrama este un preparat din carne de porc, conservată prin sărare, afumare, uscare şi condimentare. Într-un mojar pisăm bine condimentele, apoi, separat, zdrobim cățeii de usturoi, asezonați cu un praf de sare. Masăm bine bucățile de carne cu amestecul de condimente și usturoiul zdrobit, apoi le așezăm într-un vas mai îngust și înalt. Acoperim vasul cu un capac și lăsăm carnea la rece câteva ore, apoi adăugam apa rece, vinul și frunzele de dafin. Lăsăm carnea la marinat 4–5 zile la frigider, după scoatem muschiuleții și cotletele din marinadă și le lăsăm pe toate la scurs, câteva ore sau peste noapte, într-un loc răcoros. Pentru a obține o pastramă frumoasă la culoare, nici prea uscată și nici cu gust prea intens de fum, lăsăm carnea la afumat prin metoda clasică - la o temperatură mică, timp de 5–6 ore. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

20 85 
Pastramă Afumată – 250g image
Babic sticks crud-uscat – 100g

Carnea proaspată de vită și de capră se trece prin maşina de tocat, după care se lasă la răcit câteva ore într-o covată de lemn. Adăugăm cu dragoste puțin bulion de ardei, boia dulce, un pic de sare, bulion de roșii și boia iute și apoi amestecăm cu grijă, pentru ca toate mirodeniile să își dea mirosul. După ce îi dăm formă, așezăm babicul între două planșe uscate de lemn, deasupra cărora punem greutăţi. După două zile, babicul este pregătit pentru a fi pus la uscat, timp de o săptămână. În etapa finală a preparării, afumăm babicurile la fum rece şi puternic, preț de câteva ore. Babic sticks crud-uscat este un produs 100% natural.

14 00 
Babic sticks crud-uscat – 100g image
Pastramă de Vită Crud-Uscată – 100g

Carnea de vită este marinată într-un baiț, cu sare, chimion, piper negru, boia dulce, boia iute și usturoi, pentru ca apoi să fie afumată cu fum rece, din lemne de esențe tari. Pentru etapa finală a preparării, o lasăm la zvântat, până când textura cărnii este cea potrivită. Preparată cu dragoste pentru tradiții, pastrama de vită crud-uscată este un produs 100% natural.  

14 60 
Pastramă de Vită Crud-Uscată – 100g image
Pastramă din Piept de Rață Afumat – 100g

Pastrama din piept de rață este un deliciu nou, care merită încercat. Pieptul de rață este marinat cu mirodenii naturale și un pic de sare, ca apoi să fie afumat la foc de lemn. Pe un platou cu bunătăți sau consumată ca atare, pastrama este o alegere inspirată, cu un gust ce nu dezamăgește. Pastrama din piept de rață afumat este un produs 100% natural.

14 60 
Pastramă din Piept de Rață Afumat – 100g image
Piept de Curcan Marinat – 100g

Pieptul de curcan este un produs dietetic, foarte ușor de asimilat de către organismul uman. Unde mai pui că are și un gust minunat, savuros. Mai ales marinat cu un pic de sare, boia dulce, usturoi, chimion, ienibahar, anason și copt la foc cu lemne. Pieptul de curcan marinat este un produs 100% natural.

10 50 
Piept de Curcan Marinat – 100g image
Cârnați Vită-Oaie Copți – 150g

Cârnați tradiționali dintr-un amestec special de carne, vită și oaie, în proporții exacte, așa cum se pregăteau altădată. Pentru a le îmbogăți gustul au fost adăugate cu dragoste usturoi, sare și condimente naturale. După ce carnea și condimentele au fost amestecate, cârnații au fost copți în afumătoare, cu lemn de esență tare. Cârnații de vită și oaie sunt 100% naturali.

10 50 
Cârnați Vită-Oaie Copți – 150g image
Ghiudem Tătăresc – 100g

Adevăratul ghiudem se face dintr-un amestec de carne de oaie și carne de vacă, alese cu mare grijă. Carnea se toacă cu un amestec de cimbru, coriandru, piper negru, ardei iute, un strop de usturoi și puțină sare. Amestecul astfel obținut se lasă peste noapte, ca să își ia mirosul de mirodenii, după care se pune la zvântat, la umbră. Zvântatul durează o săptămână, după aceea urmând afumarea cu fum rece. Ghiudemul de la AllFarm este un produs 100% natural.

14 10 
Ghiudem Tătăresc – 100g image
Crenvurști Vită Porc – 250g

Când ați mâncat ultima dată un crenvurști doar din carne? O să vă convingeți că se poate și așa. Crenvurștii de la Ferma Braller sunt pregătiți din pulpă de vită din rasa Limousine și pulpă de porc, animale crescute în ferma proprie. Tocăm cu cuțite foarte fine pulpa de vită și pe cea de porc, le amestecăm încet, împreună cu mirodeniile până obținem o pastă fină cu care umplem membrana naturală. Le dăm un gust intens, autentic, afumându-i puțin cu lemn de fag.  

15 90 
Crenvurști Vită Porc – 250g image
Cârnați Vită Porc – 250g

Cârnații Vită Porc sunt un mix de carne de porc și pulpă fasonată de vită din rasa Limousine, sare neagră de salină măcinată, piper, boia din ardei uscați la fermă, usturoi și condimente atent alese. Preparați după o rețetă tradițională săsească, veche de peste 250 de ani, cârnații sunt afumați cu lemn de fag, în afumătoare tradițională, pentru o aromă intensă și un gust desăvârșit.

15 90 
Cârnați Vită Porc – 250g image

Lactate și Brânzeturi

Brânza maturată cu ierburi de Provence – 270g

Manufactura noastră prelucrează laptele din ferma proprie, lapte produs pentru gust, nu pentru cantitate. Primăvara / vara văcuțele noastre bălțate și-o petrec în libertate, pe pășune, producând lapte doar din ierburi și mirodenii! Brânza maturată de munte, tipul de brânză artizanală care îl producem la Manufactura de Brânză este un produs tipic zonei alpine din Elveția, Germania și Austria. Folosim doar laptele din propria fermă,lapte nepasteurizat pentru gust adevărat. Singurul conservant folosit de noi este apa sarată de izvor, de la Sovata. Prin adăugare de ierburi aromatice, brânzeturile noastre se îmbogățesc în gust și aromă, oferind o varietate deosebită și pe alocuri unică.

18 90 
Brânza maturată cu ierburi de Provence –  270g image
Brânză maturată nature – 300g

Manufactura noastră prelucrează laptele din ferma proprie, lapte produs pentru gust, nu pentru cantitate. Primăvara / vara văcuțele noastre bălțate și-o petrec în libertate, pe pășune, producând lapte doar din ierburi și mirodenii! Brânza maturată de munte, tipul de brânză artizanală care îl producem la Manufactura de Brânză este un produs tipic zonei alpine din Elveția, Germania și Austria. Folosim doar laptele din propria fermă,lapte nepasteurizat pentru gust adevărat. Singurul conservant folosit de noi este apa sarată de izvor, de la Sovata. Maturarea are loc în pivnița special construită pentru brânzeturile noastre,oferind condițiile optime de păstrare.  

21 00 
Brânză maturată nature –  300g image
Brânza maturată cu piper – 250g

Manufactura noastră prelucrează laptele din ferma proprie, lapte produs pentru gust, nu pentru cantitate. Primăvara / vara văcuțele noastre bălțate și-o petrec în libertate, pe pășune, producând lapte doar din ierburi și mirodenii! Brânza maturată de munte, tipul de brânză artizanală care îl producem la Manufactura de Brânză este un produs tipic zonei alpine din Elveția, Germania și Austria. Folosim doar laptele din propria fermă,lapte nepasteurizat pentru gust adevărat. Singurul conservant folosit de noi este apa sarată de izvor, de la Sovata. Prin adăugare de condimente , brânzeturile noastre se îmbogățesc în gust și aromă, oferind o varietate deosebită și pe alocuri unică.

17 80 
Brânza maturată cu piper –  250g image
Telemea de vacă cu ardei – 500g

Brânza telemea este un aliment tradițional românesc, omniprezent în bucătăria noastră. Fie că decizi să o folosești pe post de gustare sau în combinație cu alte preparate, telemeaua este hrănitoare și o sursă bună de nutrienți. Telemeaua din Cămara Moțului este un produs preparat cu dragoste și tradiție, din lapte de vacă de cea mai bună calitate. Cu o textură mai fermă și un gust bogat, își găsește locul pe orice platou sau farfurie. Conține ardei uscați pentru o notă de savoare mai specială.

17 98 
Telemea de vacă cu ardei – 500g image
Cașcaval cu nuci – 350g

Cașcaval maturat pregătit în zona montană, îmbină perfect gustul intens al nucilor cu cel al laptelui de cea mai bună calitate. Un cașcaval perfect pentru platourile de petrecere sau pentru un mic răsfăț de zi cu zi. Cașcavalul cu nuci este făcut după o rețetă tradițional moțească, păstrată și transmisă prin 4 generații din zona montană!

22 05 
Cașcaval cu nuci – 350g image
Bășică brânză de burduf – 1kg

Pregătirea brânzei de burduf este o adevărată măiestrie, făcând parte dintre ritualurile vieții de la stână. Brânza de burduf este o brânză frământată, produsă tradițional de sute de ani la stânele de munte. Este destul de compactă și păstoasă. Este o brânză sărată; se face din caş de vacă frecat îndelung cu sare şi păstrat în diverse băşici. Prospeţimea şi aroma deosebită a brânzei de burduf sunt foarte apreciate de consumatori, atât din ţară cât şi din străinătate. Este un produs tradiţional românesc.

65 05 
Bășică brânză de burduf – 1kg image
Brânză de burduf cu chimen – 250g

Brânza de burduf este o brânză frământată, produsă tradițional de sute de ani la stânele de munte. Este destul de compactă și păstoasă, iar chimenul îi atenuează gustul sărat, potențându-i, totodată, aroma.

17 16 
Brânză de burduf cu chimen – 250g image
Telemea de vacă – 500g

Brânza telemea este un aliment tradițional românesc, omniprezent în bucătăria noastră. Fie că decizi să o folosești pe post de gustare sau în combinație cu alte preparate, telemeaua este hrănitoare și o sursă bună de nutrienți. Telemeaua din Cămara Moțului este un produs preparat cu dragoste și tradiție, din lapte de vacă de cea mai bună calitate. Cu o textură mai fermă și un gust bogat, își găsește locul pe orice platou sau farfurie.

16 35 
Telemea de vacă – 500g image
Cașcaval cu roșii coapte și busuioc – 350g

Cașcaval maturat pregătit în zona montană, îmbină echilibrat gustul roșiilor uscate la cuptor și al busuiocului cu cel al laptelui de cea mai bună calitate. Un cașcaval perfect pentru platourile de petrecere sau pentru un mic răsfăț de zi cu zi. Cașcavalul cu roșii coapte și busuioc este făcut după o rețetă tradițional moțească, păstrată și transmisă prin 4 generații din zona montană!

22 05 
Cașcaval cu roșii coapte și busuioc – 350g image
Cașcaval cu verdeață – 350g

Cașcaval maturat pregătit în zona montană, îmbină armonios gustul verdețurilor proaspete cu cel al laptelui de cea mai bună calitate. Un cașcaval perfect pentru platourile de petrecere sau pentru un mic răsfăț de zi cu zi. Cașcavalul cu verdeață este făcut după o rețetă tradițional moțească, păstrată și transmisă prin 4 generații din zona montană!

17 00  22 05 
Cașcaval cu verdeață – 350g image
Cașcaval cu piper mozaic – 350g

Acest produs este destinat amatorilor de cașcaval adevărat, preparat din lapte proaspăt și cu un gust picant, îmbinând aroma unui cașcaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde. Cașcavalul cu piper mozaic este făcut după o rețetă tradițional moțească, păstrată și transmisă prin 4 generații din zona montană!

22 05 
Cașcaval cu piper mozaic – 350g image
Iaurt de băut din lapte de vacă – 250g

Iaurtul de băut din lapte de vacă Artesana este tot ce ai nevoie pentru a ține pasul cu ritmul zilei. Este o sursă excelentă de vitamina D și vitamina B12, esențiale pentru o bună funcționare a organismului.   *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

4 25 
Iaurt de băut din lapte de vacă – 250g image
Sana ecologică de vacă – 250g

Nu am reinventat sana, dar vei crede că am făcut-o atunci când o vei încerca și vei simți gustul complet, specific iaurturilor Artesana! Produsă doar din lapte ecologic românesc certificat, pasteurizat la o temperatură joasă și neomogenizat, în ambalaj de sticlă pentru mai multă prospețime, sana de la Artesana este un deliciu sănătos!

5 52 
Sana ecologică de vacă – 250g image
Kefir ecologic de vacă – 250g

Cine ar fi crezut că ar putea fi perfectat kefirul Artesana? Dar iată că, pe lânga atenția noastră pentru pasteurizarea laptelui la o temperatură cât mai joasă, neomogenizarea pentru a păstra gustul autentic al kefirului și ambalajul de sticlă pentru mai multă prospețime, am ales și lapte provenit doar din agricultura ecologică românească. Nebunie, nu?!

5 51 
Kefir ecologic de vacă – 250g image
Brânză maturată de vacă cu nucă – 200g

Calitățile naturale și gustul deosebit al nucilor, infuzat prin maturare cu untul, și aroma acestui tip de brânză fac din produsul nostru unul din cale afară de savuros. Sănătate curată, dependență delicioasă!

17 20 
Brânză maturată de vacă cu nucă – 200g image
Brânză maturată de capră – 200g

Brânza maturată de capră de la Artesana este pregătită din lapte integral de capră pasteurizat, cu adaos de fermenți lactici selecționați. Am mai adăugat un pic de sare neiodată și cheag și...atât! Brânza maturată de la Artesana este un produs 100% natural și delicios.

21 60 
Brânză maturată de capră – 200g image
Brânză maturată de vacă cu peperoncino – 200g

Brânza maturată de vacă de la Artesana este pregătită din lapte integral de vacă pasteurizat, cu adaos de fermenți lactici selecționați. Am mai adăugat un pic de sare neiodată și cheag și... atât! Dacă puneți brânza maturată de vacă cu peperoncino pe un platou de brânzeturi, aceasta va fi cu siguranță vedeta. Așa că fiți pe fază, căci ea va fi prima care o să se termine. Să nu spuneți că nu v-am zis…

17 15 
Brânză maturată de vacă cu peperoncino – 200g image
Brânză maturată de vacă cu trufe negre – 200g

Combinația trufe negre-brânză este, credem noi, una dintre cele mai reușite din toată istoria gustului. Adăugăm acestei rețete de succes dedicarea Artesana și vă oferim un produs care va deveni preferatul vostru de la prima degustare.

21 80 
Brânză maturată de vacă cu trufe negre – 200g image
Urdă – 250g

Se fierbe zerul rămas după producerea cașului, la foc domol, amestecând ușor, dar continuu, până când urda se ridică la suprafață. Brânza astfel obținută este naturală, fără ingrediente sau adaosuri industriale. Urda se poate consuma ca atare, ca ingredient în salate, alături de fructe proaspete sau în deserturi. Fiind bogată în săruri minerale şi proteine de calitate şi conţinând puţină grăsime, este recomandată ca aliment de bază într-un regim de viață sănătos, echilibrat.

11 11 
Urdă – 250g image
Caș – 250g

În laptele proaspăt, cald, la o temperatură ușor peste cea a camerei (dar nu mai mult de 30-40 de grade Celsius), punem două-trei linguri de cheag, amestecăm bine și lăsăm liniștit o oră, timp în care brânza prinde formă. Punem apoi totul într-un tifon așezat într-o strecurătoare, iar dupa ce zerul s-a scurs, strângem tifonul și lăsăm cașul la maturare, pentru ca gustul să-i fie desavârșit.

11 50  14 88 
Caș – 250g image
Cașcaval afumat – 250g

După ce cașcavalul este gata, îl punem pe o scândură de brad, îl învelim cu tifon și îl lasăm 2 zile în bătaia soarelui. După aceea, încingem un foc din lemne uscate de fag și ținem cașcavalul la fum rece 5-6 ore, poate chiar mai bine! După ce l-am afumat, îl ținem în bătaia vântului încă două zile, ca să fim siguri ca aroma e perfectă. Se maturează între 15 și 30 de zile.

12 40 
Cașcaval afumat – 250g image
Telemea iuțită cu fulgi de chili – 250g

Telemeaua iute de vacă este un sortiment de brânză care face parte din categoria brânzeturilor maturate în saramură. Fulgii de chili adăugați în telemeaua de vacă îi conferă acesteia o aromă deosebită și îi accentuează, totodată, gustul. Telemeaua de vacă iuțită cu fulgi de chili îmbogățește aroma felurilor de mâncare în care este adăugată, cum ar fi: sufleuri, budinci, pizza, paste și salate. Poate fi consumată și ca aperitiv, așezată pe un platou cu bunătăți, dar și ca atare - gustarea ideală, cu aromă delicioasă!

12 00  15 90 
Telemea iuțită cu fulgi de chili – 250g image

Cafea, cereale și mic dejun

Katee – cafea prăjită cu extract de ceai verde – 200g

Este o cafea naturală,100% arabică, prăjită, măcinată, cu adaos de extract de cafea verde. Katee este o cafea funcțională, obținută din cafele arabice de cea mai bună calitate, prăjite cu tehnologie Petroncini. Aportul de acid clorogenic extras din cafeaua verde are ca efect accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor din organism. Preparare recomandata - Espresso/Ibric Compozitie - 100% Arabica Tip - Arabica Stare - Măcinată Cofeina - 1.5% Prajire - Mediu/Dark

19 90 
Katee – cafea prăjită cu extract de ceai verde – 200g image
Gourmet Tartinabil cu Agrișe – 250g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între Miere Cremă și Agrișe, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Agrișele au în compoziția lor acizi citrici, malic (ideal în acidificarea urinei) și tartric, celuloza (recunoscuta pentru reglarea tractului intestinal), calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substanțe grase, zaharuri și vitaminele A, B1, B2, C, P. Agrișele conțin de asemenea multe săruri minerale și iod. Agrișele contribuie la creșterea imunității, fiind bogate în vitamina C (agrișele conțin de 20 de ori mai multa vitamina C decât portocalele). Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zilei, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clatitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu, mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instincul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce confera mierii noastre un gust special. Agrișele vine să completeze acest deliciu oferind un gust dulce acrișor care sigur vă va bucura papilele. Calitate premium Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimele detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual. Depozitare : la temperatura camerei Termen de valabilitate : 2 ani  

25 00 
Gourmet Tartinabil cu Agrișe – 250g image
Miere cu turmeric – 250g

Această specialitate este realizată prin amestecarea mierii poliflore cu turmeric sub formă de pulbere. Mierea polifloră, o miere cu un parfum deosebit, puternic ce scoate în evidență multitudinea de arome diferite de polen pe care le conține. O miere completă, bogată în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, și K) și minerale (Calciu, Magneziu, Fier, Bor) ajută la sintetizarea vitaminei C, fiind recomandat în alimentația copiilor și a vârstnicilor. Datorită proprietăților turmericului, este recomandată pentru îmbunătățirea imunității, problemelor digestive sau utilizare ca anti-inflamator. Recomandat pentru îmbunătățirea imunității, datorită beneficiilor turmericului. Produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani. Temeperatura optima de pastrare: 18-25 C.

20 50 
Miere cu turmeric – 250g image
Sticky Bees-Knees – 250g

Unt făcut din alune de pădure coapte, îndulcit cu miere aleasă românească. Este perfect pentru prajituri, un mic dejun rapid sau intins pe o un biscuit, ca snack in pauza de pranz Ingrediente: alune de pădure, miere și atât Produs în România

33 00 
Sticky Bees-Knees – 250g image
Gourmet Tartinabil cu Alune de Pădure – 245g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între miere cremă și alune de pădure, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim, neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Alunele de pădure au cea mai bună sursă de vitamina E din toate nucile. Conținutul lor de proteine este undeva la 15% și sunt aproximativ 65% grăsimi, majoritatea nesaturate, fiind bogate în acidul esențial linoleic, la fel ca migdalele. Aceste nuci au un conținut destul de bun de vitamina B și sunt bogate în majoritatea mineralelor (calciu, magneziu, mangan, fier, cupru și potasiu, dar și zinc și seleniu). Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zile, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clatitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instinctul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce confera mierii noastre un gust special. Alunele de pădure crude măcinate vin să completeze acest deliciu oferind un gust care sigur vă va bucura papilele. Calitate premium Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimele detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual.. Depozitare : la temperatura camerei Termen de valabilitate : 2 ani  

24 00 
Gourmet Tartinabil cu Alune de Pădure – 245g image
Miere cu căpăceală – 235g

Specialitate dintr-o combinație de miere de floarea soarelui, ceară și propolis. Căpăceala reprezintă capacul de ceară al fagurelui cu care albinele sigilează mierea din fiecare celulă a ramei. Datorită cantității mari de propolis conținute, are efecte benefice asupra imunității. Are o aromă specială față de alte sortimente de miere conferită de ceară, propolisul, enzimele și antibioticele naturale conținute. Reglează metabolismul organismului, eficientă în boli de ficat și respiratorii. Ceara se poate înghiți, arunca sau mesteca până când se topește complet. Produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani. Temeperatura optima de pastrare: 18-25 C.

19 80 
Miere cu căpăceală – 235g image
Gourmet Tartinabil cu Cătina și Polen – 240g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între Miere Cremă, Cătină și Polen, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim, neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Cătina este plină de vitaminele A, B, E, K, dar şi de fosfor, potasiu, magneziu, fier, betacaroten, aminoacizii esenţiali, acizii graşi esenţiali şi o cantitate uriaşă de vitamina C – mult peste citrice sau măceş. Polenul conține 22 aminoacizi, 18 vitamine (provitamina A, vitamina A, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12 și vitaminele C, D, E, F, H, K, PP etc.) și 25 de minerale (calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier, sodiu, cupru, iod, zinc, sulf, siliciu, clor, molibden etc.). Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zilei, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clatitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instincul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce confera mierii noastre un gust special. Cătina și Polenul vine să completeze acest deliciu oferind un gust dulce acrișor care sigur vă va bucura papilele. Depozitare : la temperatura camerei Termen de valabilitate : 2 ani  

25 00 
Gourmet Tartinabil cu Cătina și Polen – 240g image
Miere cu cimbrișor – 250g

Specialitate dintr-o combinație de miere de floarea soarelui cu flori de cimbrișor. Mierea cu cimbrișor îti va încânta papilele prin armonioasa îmbinare dintre mierea de floarea soarelui și aromata plantă ce a fost macerată timp de 12 zile. Stimulează circulația sângelui și are ușor efect afrodiziac. Datorită uleiului volatil din florile de cimbrișor, are efecte benefice asupra căilor respiratorii, calmând tusea convulsivă și bronșita. Este de reamintit și cantitatea mare de lecitină naturală din mierea de floarea soarelui. Produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani. Temeperatura optima de pastrare: 18-25 C.

24 00 
Miere cu cimbrișor – 250g image
Gourmet Tartinabil cu Nuci – 240g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între miere cremă și Nuci, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Nucile prezintă multiple proprietăţi terapeutice: nutritive, energizante, tonifiante fizic şi psihic, laxative, vermifuge, emoliente şi calmante. Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zilei, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clătitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instincul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce conferă mierii noastre un gust special. Nucile crude măcinate vin să completeze acest deliciu oferind un gust care sigur vă va bucura papilele. Calitate premium Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimele detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual. Depozitare : la temperatura camerei Termen de valabilitate : 2 ani  

24 00 
Gourmet Tartinabil cu Nuci – 240g image
Gourmet Tartinabil cu Alune de Pădure și Roșcove – 240g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între miere cremă, alune de pădure și roșcove (carob), fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim, neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Alunele de pădure au cea mai bună sursă de vitamina E din toate nucile. Conținutul lor de proteine este undeva la 15% și sunt aproximativ 65% grăsimi, majoritatea nesaturate, fiind bogate în acidul esențial linoleic, la fel ca migdalele. Aceste nuci au un conținut destul de bun de vitamina B și sunt bogate în majoritatea mineralelor (calciu, magneziu, mangan, fier, cupru și potasiu, dar și zinc și seleniu). Roscovele (Carobul) are un gust apropiat de cacao însa nu conține teobromină – substanță care poate provoca insomnie, agitație, anxietate, mai ales în rândul copiilor. Pudra de roscove (carob) reprezintă o sursă importantă de calciu. Are un gust ușor dulceag și este bogat în: Vitamine – fosfor, sodiu, potasiu, fier și mangan; Minerale – A, B, E, B6; Fibre alimentare. Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zilei, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clatitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu, mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instincul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce conferă mierii noastre un gust special. Alunele de pădure crude macinate și roșcovele (carobul) vin să completeze acest deliciu oferind un gust asemănător cu ciocolata care sigur vă va bucura papilele. Calitate premium Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă, departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimele detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual. Depozitare : la temperatura camerei Termen de valabilitate : 2 ani  

24 00 
Gourmet Tartinabil cu Alune de Pădure și Roșcove – 240g image
Gourmet Tartinabil cu Aronia – 245g

*Schimb echitabil *Gustare sănătoasă pentru stimularea imunității *Din stup pe masa dumneavoastră *Fără Zahăr adăugat *Nutriție post antrenament *Calitate Premium *Miere Crudă *Superalimente 100% Natural și Neprihănit Un mix simplu între Miere Cremă și Aronia, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv. Sănătos Mierea Crudă este unul din cele mai nutritive ingrediente. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Fructele de Aronia au un conținut mare de proantocianine, substanțe care se găsesc și în semințele de struguri, și de 10 ori mai mult acid chinic decât merișorul. În plus, conținutul în vitamina P al fructului de aronia este mai ridicat decât în orice alt fruct, vitamina P având rolul de fixarea vitaminei C în organism. Fructul de aronie conține de 5 ori mai multa vitamina P decât strugurii. Cum sa o folosesc? Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zilei, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, de amestecat în lapte cu cereale sau muesli, în iaurt sau smoothie, servit pe fructe ca banane, căpșune. Wafele sau clatitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau, de ce nu, mâncat direct din borcan. Gust Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instinctul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce conferă mierii noastre un gust special. Aronia vine să completeze acest deliciu oferind un gust care sigur vă va bucura papilele. Calitate premium Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă, departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimele detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual.. Depozitare: la temperatura camerei Termen de valabilitate: 2 ani

24 00 
Gourmet Tartinabil cu Aronia – 245g image
Unt de arahide crocant – 360g

Unt de arahide natural, obținut prin măcinarea de arahide coapte, fără coajă, ce are în compoziție bucățele de arahide. Untul este vegan și fără gluten. Produsul nu conține zahăr, sare, emulsificatori, stabilizatori, conservanți, alte uleiuri sau grăsimi hidrogenate. Ingrediente: arahide coapte și atât. Formarea unei pelicule de ulei deasupra compoziției este normală și indică faptul că nu adăugăm stabilizatori în untul nostru de arahide. Doar amestecați înainte de consum și savurați! Produs in România

27 00 
Unt de arahide crocant – 360g image
Dulceață de Căpșuni – 220g

Parfumul inconfundabil al unui bol plin de căpșuni proaspete, asta veți simți în momentul în care veți descoperi această dulceață. Fructele coapte, dulci, cărnoase, scăldate în sirop de zahăr, așezate lângă o budincă vanilată de gris, peste înghețata de nuci preferată, sau pur și simplu savurate direct din borcan ca în copilărie...vă veți întoarce mereu la acest clasic exceptional care este dulceața de căpșuni. Linia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților.

7 89 
Dulceață de Căpșuni – 220g image
Dulceață de Ardei Iute – 220g

Dulce și ușor picantă în același timp, îmbinând armonios cele două atribute atât de cautate de toți împătimiții gustului, această dulceață produce o explozie de plăcere în orice combinație o veți savura. Alături de un pate fin, de o combinație exquisite de brânzeturi și nuci, topping pentru un mousse au chocolate, posibilitățile oferite de această dulceață deosebită sunt într-adevăr nelimitate. Linia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților.

10 83 
Dulceață de Ardei Iute – 220g image
Magiun Moldovenesc cu Nucă – 220g

Gustul dulce acrișor al prunelor cărnoase și parfumate se completează în mod ideal cu aroma bogată și onctuoasă a nucilor coapte. Magiunul natural cu nucă este fiert la foc domol de lemne, pentru a păstra vitaminele, aroma și culoarea fructului. În cornulețe fragede, galuști umplute și presărate cu pesmet vanilat, topping pentru un crumble de mere aromat, sau pe o felie de pâine caldă cu unt cremos, suntem siguri că acest magiun va deveni în scurt timp preferatul tuturor.    

10 60 
Magiun Moldovenesc cu Nucă – 220g image
Dulceață Naturală Coacăze Negre – 220g

Mici, parfumate, acrișoare, și pline de vitamine, minunatele coacăze negre, sunt acum la dispoziția noastră in acest preparat cu conținut redus de zahăr. Excelente depurative, vitaminizante, imunostimulatoare, aceste fructe au fost considerate drept un elixir al tinereții, datorită cantității mari de vitamina C si antioxidanți. În combinație cu cereale și iaurt pentru un mic dejun delicios, în compania unei selecții de brânzeturi maturate, sau pur și simplu savurată ca atare, această dulceață provoacă dependență.

11 55 
Dulceață Naturală Coacăze Negre – 220g image
Dulceață de Vișine – 220g

Poate una din cele mai cunoscute și iubite dulceți tradiționale românești, dulceața de vișine revine acum într-o noua compoziție, cu un conținut scăzut de zahăr. Astfel putem savura din plin gustul dulce acrișor al acestor fructe minunate, bogate în potasiu, contribuind în același timp la păstrarea unui echilibru armonios al organismului. În clătite, pe papanași, cu înghețată, sau pur si simplu direct din borcan cu lingurița, sigur veți fi încântați de textura, parfumul și gustul acestei dulceți deosebite.

9 88 
Dulceață de Vișine – 220g image
Dulceață de Afine – 220g

Negre-albăstrui-brumate, cu gust dulce-acrișor, astringent, afinele sunt izvor de sănatate și conțin principii active care aduc beneficii importante organismului nostru. Cantitatea redusă de zahăr folosită la preparare ne permite să savurăm din plin dulceața naturală a fructelor parfumate. L inia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților.

16 50 
Dulceață de Afine – 220g image
Dulceață de Soc BIO – 220g

Linia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților. Fructele de soc sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sănătății. Datorită proprietăților antiseptice și antiinflamatoare, socul este folosit de mii de ani în scopuri curative. Dulceața de soc BIO este preparată cu zahăr de cocos care se obține din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai bune alternative la zahărul rafinat. Acesta are un indice glicemic scăzut și un conținut bogat de potasiu, magneziu, zinc și fier.

13 20 
Dulceață de Soc BIO – 220g image
Dulceață de Mure – 220g

Linia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților. Murele sunt bogate în cel mai puternic antioxidant, resveratrolul, acesta fiind totodată pigmentul ce conferă culoarea specifică murelor. Murele conțin, de asemenea, vitamine, minerale, oligoelemente și substanțe active cu rol antiinflamator, antibacterian, antiimbătrânire și anticancerigen. Dulceața de Mure este preparată cu zahăr de cocos care se obține din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai bune alternative la zahărul rafinat. Acesta are un indice glicemic scăzut și un conținut bogat de potasiu, magneziu, zinc și fier.

10 09 
Dulceață de Mure – 220g image
Dulceață de lapte cu nuci – 370g

Dulceața de lapte este un desert în sine, dar și un ingredient tot mai folosit în deserturi. O poți servi dimineața, pe pâine, la micul dejun, ca și glazură sau în locul caramelului. În plus, este un topping excelent pentru înghețată sau, de ce nu, pentru cafeaua de dimineață. Dulceața de lapte cu nuci de la Cămara Moțului este pregătită după o rețetă tradițională moțească, din lapte prospăt de la văcuțele românești.

26 26 
Dulceață de lapte cu nuci – 370g image
Miere de Rapiță – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

11 20 
Miere de Rapiță – 400g image
Miere de Floarea Soarelui – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

11 50 
Miere de Floarea Soarelui – 400g image
Miere de Tei – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

12 70 
Miere de Tei – 400g image
Miere de Salvie – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

17 80 
Miere de Salvie – 400g image
Miere de Hrișcă – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

17 60 
Miere de Hrișcă – 400g image
Miere de Coriandru – 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

14 80 
Miere de Coriandru – 400g image
Dulce de Leche “Amor Latino” – 200g

Dulce de leche (dulceață de lapte) cu tonka, piper roz şi vișine confiate. Ingrediente: lapte, zahăr Muscovado, piper roz, tonka, vișine confiate, sare. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 1422 kJ/337kcal, Grăsimi 9 g din care acizi grași saturați 5 g, Glucide 35g din care Zaharuri 35g, Proteine 9g, Sare 0.36g.

29 00 
Dulce de Leche “Amor Latino” – 200g image
Dulceață de lapte cu caramel – 370g

Dulceața de lapte este un desert în sine, dar și un ingredient tot mai folosit în deserturi. O poți servi dimineața, pe pâine, la micul dejun, ca și glazură sau în locul caramelului. În plus, este un topping excelent pentru înghețată sau, de ce nu, pentru cafeaua de dimineață. Dulceața de lapte cu caramel din Cămara Moțului este pregătită după o rețetă tradițională moțească, din lapte prospăt de la văcuțele românești.

22 89 
Dulceață de lapte cu caramel – 370g image
Dulceață de lapte cu rom – 370g

Dulceața de lapte este un desert în sine, dar și un ingredient tot mai folosit în deserturi. O poți servi dimineața, pe pâine, la micul dejun, ca și glazură sau în locul caramelului. În plus, e un topping excelent pentru inghețata sau, de ce nu, pentru cafeaua de dimineață. Dulceața de lapte cu rom din Cămara Moțului este pregătită după o rețetă tradițională moțească din lapte prospăt de la văcuțele românești.

22 89 
Dulceață de lapte cu rom – 370g image
Compot din piersici ecologice – 580g

Vă oferim un compot pregătit cu grijă după o rețetă tradițională, cea a bunicii mele. Veți regăsi gustul original, ușor migdalat, al piersicilor coapte. Fructele sunt cele din Pomăria Bădăcin, proaspete, bine coapte și selectate cu atenție. Compotul nostru este bogat în vitamine, fibre și antioxidanți, conținând o cantitate redusă de zahăr brun (<7,5%). Nu conține conservanți, pectine, coloranți, sau alți aditivi alimentari, pentru a nu tulbura gustul natural al fructului. Ingrediente: piersici*, suc de lămâie* și zahăr brun* (*provenite din agricultură ecologică).  

29 00 
Compot din piersici ecologice &#8211; 580g image
Dulceață din piersici ecologice &#8211; 200g

Dulceața din piersici ecologice este un fel cu totul deosebit de dulceață, cu gust dulce și aromă intensă de piersici, bogată în vitamine, fibre și antioxidanți. Fructele sunt cele din Pomăria Bădăcin, proaspete, bine coapte și selectate cu atenție. Dulceața conține o cantitate redusă de zahăr brun adăugat (<2%) și nu conține conservanți, pectine, coloranți, sau alți aditivi alimentari, pentru a nu tulbura gustul natural al fructului. Produs manufacturat, care nu conține organisme modificate genetic. Pentru obținerea a 100g produs finit s-au procesat 140g piersici proaspete. Ingrediente: piersici*, zahăr brun* și suc de lămâie* (*provenite din agricultură ecologică).

26 00 
Dulceață din piersici ecologice &#8211; 200g image
Miere Cremă &#8211; 200g

Valoare energetica 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g

12 30 
Miere Cremă &#8211; 200g image
Miere polifloră &#8211; 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine se cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

11 00 
Miere polifloră &#8211; 400g image
Miere de salcâm BIO &#8211; 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitațile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

25 00 
Miere de salcâm BIO &#8211; 400g image
Miere polifloră BIO &#8211; 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de pastrare: 18-25 °C

14 00 
Miere polifloră BIO &#8211; 400g image
Miere de tei BIO &#8211; 400g

Valoare energetică 330kCal/100g Glucide 80.8g/100g Fibre 0.2g/100g Sodiu 0g/100g Proteine 0.4g/100g Mierea de albine cristalizează în timp, păstrându-și calitățile. Temperatura optimă de păstrare: 18-25 °C

14 20 
Miere de tei BIO &#8211; 400g image
Dulceață de Aronia BIO &#8211; 220g

Aronia sunt fructe de pădure cu un efect tonic general, ce cresc vitalitatea și au multiple proprietăți benefice pentru sănătate: îmbunătățesc sistemul imunitar, echilibrează metabolismul și scad nivelul hormonilor de stres. Dulceața de Aronia BIO este preparată cu zahăr de cocos care se obține din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai bune alternative la zahărul rafinat. Acesta are un indice glicemic scăzut și un conținut bogat de potasiu, magneziu, zinc și fier.

15 97 
Dulceață de Aronia BIO &#8211; 220g image
Dulceață Cireșe Amare &#8211; 220g

Linia noastră de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele noastre sunt chiar mâinile angajaților. Mărunțele și negricioase, amare, dar cu o savoare deosebită - așa sunt cireșele negre! Prelucrate cu multă migală, sunt ingredientul vedetă al acestui sortiment de dulceață delicioasă. Alegerea potrivită pentru un desert clasic care are puterea de a te purta într-o călătorie prin timp.    

18 18 
Dulceață Cireșe Amare  &#8211; 220g image
Ceai de cătină ecologic &#8211; 70g

Amestecul nostru de ceai este potrivit pe întreaga perioada a anului, în special în perioada rece atunci când riscul de răceli este în creștere iar corpul tau are nevoie de o ceașcă fierbinte de ceai și un sistem imunitar deosebit de puternic. În ceaiul de cătină, veți regăsi substanțe nutritive valoroase care susțin sistemul imunitar. Amestecul este pe bază de cătină, frunze și fructe presate și uscate la o temperatură scăzută.

17 71 
Ceai de cătină ecologic &#8211; 70g image
Cremă de cătină ecologică &#8211; 200g

Acest produs este un amestec excelent de super-alimente: cătina ecologică românească, miere provenită direct de la apicultori și ulei de cătină ecologic. Cătină este o sursă bogată de acizi esențiali Omega 7,3,6,9, beta-caroten, vitaminele C, A, B1, B2, E, K, calciu și magneziu. Pulberea și uleiul de cătină provenite din plantația proprie sunt amestecate cu nectarul auriu, obținând astfel un produs deosebit de valoros, concentrat în vitamine, fibre și substanțe nutritive.

34 99 
Cremă de cătină ecologică &#8211; 200g image
Pulbere de Cătină &#8211; 100g

Pulberea de cătină este obţinută din fructul de cătina prin uscare şi măcinare fină. Bogată în vitamine, minerale și acizi grași esențiali, cătina stimulează imunitatea și ne ajută organismul să se refacă. Este recomandată în special celor care suferă de anemie, stări de oboseală și stres. Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi, câte 1 linguriţă de pulbere se amestecă cu o cantitate mică de lichid şi se bea pe stomacul gol. Se poate amesteca şi cu musli, iaurt, suc de fructe sau legume, salate sau în ceaiuri. Fructele de cătina sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un conţinut de vitamina C de 10 ori mai mare decât în citrice. Fructele sunt bogate şi în vitamine din complexul B(, B1, B2, B6, B9), E, K, P şi F, conţin β-caroten, microelemente (P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B).

22 95 
Pulbere de Cătină &#8211; 100g image
Miere Polifloră BIO &#8211; 400 g

Miere Polifloră BIO este opțiunea ideală pentru un stil de viațǎ sǎnǎtos. Principiile active ale florei spontane din care albinele culeg nectarul și polenul se transmit mai departe ȋn proprietǎțile binefǎcǎtoare ale mierii, pentru menținerea și protejarea sǎnǎtății organismului.

21 13 
Miere Polifloră BIO &#8211; 400 g image
Miere de Mană &#8211; 400g

Mierea de mană este deosebită faţă de toate celelalte sortimente de miere şi datorită faptului că nu provine din nectar, ci din mana - secreția afidelor - o substanţă dulce, limpede și vâscoasă, care se găseşte în anumite perioade ale anului pe frunzele sau tulpinile unor arbori (răşinoase, stejar, salcie, plop). Având o compoziţie atât de complexă - acizi organici, bioflavonoide, vitamina C și vitaminele grupului B, multă inhibină (bactericid) și enzime, mierea de mană are numeroase beneficii asupra sănătăţii, datorate conținutului ridicat de antioxidanți și substanțe minerale.

27 17 
Miere de Mană &#8211; 400g image
Miscela &#8211; Cea mai bună cafea, pe onoarea mea &#8211; 1kg

Miscela – Cea mai bună cafea, pe onoarea mea a fost creată din nevoia de a corespunde celor mai pretențioase gusturi. Este un blend atent selecționat, ce are în compoziție 100% cafele arabice de pe 3 continente – Africa, Asia și America.

109 90 
Miscela &#8211; Cea mai bună cafea, pe onoarea mea &#8211; 1kg image
Miscela Italiana &#8211; 1kg

O cafea plină de gust și de personalitate, cafeaua Miscela Italiana este cea mai bine vândută cafea din gama HORECA și este ideală pentru espresso italiano. Preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibric, Moka Compoziție: 70% Arabica Stare: Boabe Cofeină: 1.31%

99 90 
Miscela Italiana &#8211; 1kg image
Miscela &#8211; Cea mai bună cafea, pe onoarea mea &#8211; 250g

Miscela – Cea mai bună cafea, pe onoarea mea a fost creată din nevoia de a corespunde celor mai pretențioase gusturi. Este un blend atent selecționat, ce are în compoziție 100% cafele arabice de pe 3 continente - Africa, Asia și America.

29 90 
Miscela &#8211; Cea mai bună cafea, pe onoarea mea &#8211; 250g image
Caffe Mic &#8211; 200g

În 1991, ia naştere la Timişoara prima prăjitorie (Torrefatione Italiana), scopul fiind acela de a crea o cafea de calitate folosind o nouă tehnologie, prăjirea pe flux de aer cald. Astfel, pe străzile frumosului oraş de pe malul Begăi se răspândeşte aroma exaltantă a unei cafele excelente: Caffe Mic. Caffe Mic este o miscela realizată dintr-un amestec de 3 tipuri de cafea robustă de cea mai bună calitate, completată cu o delicioasă aromă de ciocolată. Preparare recomandată: Ibric Compoziție: 100% Robusta Tip: Robusta Stare: Măcinată Cofeină: 1.56%

14 90 
Caffe Mic &#8211; 200g image
Cafeaua Bunicii &#8211; 250g

“De mică, fetiţa mea, Caterina, mă tot întreba: «Ma papa, che cosa e il NAUT? Non lo fanno piu? E veramente tanto buono? La nonna dice sempre che il caffe con NAUT che beveva ai soui tempi aveva un profumo che oggi no si trova piu, ma perche allora non lo fai tu?» Aşa am hotărât să creez Cafeaua Bunicii ca un omagiu adus mamei mele, bunica Caterinei.” Preparare recomandată: Ibric Compoziție: 40% Arabica, 60% Năut Tip: Mixtă Stare: Măcinată

16 90 
Cafeaua Bunicii &#8211; 250g image
Cafeaua Bunicii 100% Arabica &#8211; 200g

“De mică, fetiţa mea, Caterina, mă tot întreba: «Ma papa, che cosa e il NAUT? Non lo fanno piu? E veramente tanto buono? La nonna dice sempre che il caffe con NAUT che beveva ai soui tempi aveva un profumo che oggi no si trova piu, ma perche allora non lo fai tu?» Aşa am hotărât să creez Cafeaua Bunicii ca un omagiu adus mamei mele, bunica Caterinei.” Preparare recomandată: Ibric Compoziție: 100% Arabica Tip: Mixtă Stare: Măcinată

18 90 
Cafeaua Bunicii 100% Arabica &#8211; 200g image
Cafeaua Vampirului &#8211; 250g

După descoperirea cafelei în Ethiopia și in Yemen, cu peste 1000 de ani în urmă și cu aproape un secol şi jumătate înainte de a fi încuviinţată de Papa Clemente în Europa, în Orient, cafeaua devenise o băutură căutată. Trăind la curtea lui Mustaffa Hassan până în anul 1448, Vlad Ţepes a cunoscut miracolul cafelei şi al ceaiului. Fascinaţi de personalitatea multiplă şi contradictorie a Contelui Vlad Dracula, Global Trade a creat încă din 2005 sortimentul numit Cafeaua Vampirului. Preparare recomandată: Espresso, Ibric Compoziție: 70% Arabica, Scorțișoară, Ardei iute Stare: Măcinată Cofeină: 1.46%

33 90 
Cafeaua Vampirului &#8211; 250g image
Cafea Avedis &#8211; 250g

Leonard Caffe aniversează două decenii de existenţă lansând pe piaţă, ca marcă înregistrată, Cafeaua Avedis. „Cafea Avedis nu a existat niciodată! A existat însă un domn Avedis, cunoscător desăvârşit în ale cafelei care, în perioada interbelică, a reuşit să satisfacă pe deplin burghezia bucureşteană, cu aroma şi gustul cafelei prăjite de el!” Mihai Florescu După anii 50, cantitatea şi calitatea cafelei verzi importate a devenit foarte greu de păstrat, iar cei ce au preluat tradiţia bătrânilor armeni au transformat cafeaua în „monedă de schimb” şi o modalitatea de îmbogăţire fără just temei! În Europa Occidentală, priceperea armenească în prăjirea cafelei, nu reprezintă decât o mică parte din inovaţiile aduse de vecchi torrefattori italieni în cultura, tehnologia şi prepararea cafelei. 1908 este anul în care, Com. Ruggero Petroncini, dezvoltă tehnologia prăjirii cu flux de aer cald. Încet, încet, vechile cuptoare, ce prăjeau cafeaua cu flacără direct pe tambur, sunt înlocuite de performantele cuptoare italiene!… Reîntors în ţară din 1991, având deja experienţă de peste 10 ani în domeniu, am deschis la Timişoara prima prăjitorie cu tehnologie Petroncini! An de an, alături de bătrânul Sandrolini, am reuşit să aduc în România „espresso italiano”, dar şi tradiţia cafelelor arabice ideale pentru ibric. Tot ceea ce ştiu şi simt despre cafea, veţi regăsi într-o ceaşcă de cafea AVEDIS!

33 90 
Cafea Avedis &#8211; 250g image
Degusto Suprema &#8211; 250g

Premiată la târgurile de specialitate, Degusto Suprema este un amestec realizat dintr-o excelentă robusta caraibică și 5 tipuri de cafele arabice. Preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibric, Moka Compoziție: 80% Arabica Stare: Boabe Cofeină: 1.31%

29 90 
Degusto Suprema &#8211; 250g image
Miscela Gold &#8211; Ediție Limitată &#8211; 250g

Stimulați de primirea calității de Furnizor al Casei Regale a României, Leonard Caffe a creat o miscelă de excepție, demnă de titlul atribuit în numele Majestății Sale Regele și a Familiei Regale, ca semn de recunoaștere și apreciere. Preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibric, Moka Compoziție: 100% Arabica Stare: Boabe Cofeină: 1.38%

33 90 
Miscela Gold &#8211; Ediție Limitată &#8211; 250g image
Miscela Italiana &#8211; 250g

O cafea plină de gust și de personalitate, cafeaua Miscela Italiana este cea mai bine vândută cafea din gama HORECA și este ideală pentru espresso italiano. Preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibric, Moka Compoziție: 70% Arabica Stare: Boabe Cofeină: 1.31%

24 90 
Miscela Italiana &#8211; 250g image
Miscela Decofeinizată Măcinată &#8211; 250g

O miscela 100% din cafele arabice, al cărei proces de extragere a cofeinei este realizat prin spălări succesive cu apă fierbinte, fără utilizarea azotului. Preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibric, Moka Compoziție: 100% Arabica Stare: Măcinată Cofeină: 0.035%

29 90 
Miscela Decofeinizată Măcinată &#8211; 250g image
Miscela Oro &#8211; 250g

Miscela realizată 100% din cafele arabice de origine, cu un grad de cafeină scăzut, echilibrată prin gust și aromă, ideală pentru ibric, espresso sau filtru. Preparare recomandată: Espresso, Ibric, Moka Compoziție: 100% Arabica Stare: Boabe/Măcinată

29 90 
Miscela Oro &#8211; 250g image
Dulceață de momordică &#8211; 230g

Momordica charantia (castravete amar) din care este preparată dulceața de momordică Topoloveana, este considerată de cercetători o adevărată minune a naturii datorită proprietăților sale curative rar întâlnite. Prin fierberea castravetelui amar în suc concentrat de măr, dulceața de momordică Topoloveana ofera o senzație foarte plăcută din punct de vedere senzorial. Pentru a obține dulceața de momordică Topoloveana, fără zahar adăugat și fără conservanți, sunt necesare în jur de 48 de ore. Această dulceață face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

30 90 
Dulceață de momordică &#8211; 230g image
Dulceață de afine Topoloveana &#8211; 230g

O dulceață cu efecte aromatizante, fortifiante, mineralizante şi tonice. Este Dulceața de afine Topoloveana, fără zahăr adăugat, fără conservanți și fără aditivi. O recomandăm cu drag tuturor celor care iubesc să trăiască sănătos și sunt atenți la produsele pe care le consumă. Grație calităților de gust și aspect, această dulceață a fost premiată în 2012 de către Institutul Internațional de Gust și Calitate de la Bruxelles cu ”Superior Taste Award” 2 Stars. Produsul este un dulce natural foarte sănătos, cu o valoare energetică medie, fiind preparat doar din afine românești și suc de măr. Această dulceață face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

21 90 
Dulceață de afine Topoloveana &#8211; 230g image
Dulceață de flori salcâm Topoloveana &#8211; 230g

Delicată și parfumată, dulceața din flori de salcâm Topoloveana poate fi consumată ca atare, la cafeaua de dimineață sau pentru a impresiona oaspeții cu o gustare savuroasă si sănătoasă. Florile de salcâm sunt fierte în suc natural de măr, fără foc direct, fără zahăr adăugat și fără conservanți, pentru a le păstra toate beneficiile terapeutice. Această dulceață, ca orice alt preparat din flori de salcâm este un antitusiv eficient. Florile de salcâm conţin flavonoide, glucozide, tanin şi uleiuri esenţiale, substanţe care au efect benefic asupra organismului. Această dulceață face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

20 90 
Dulceață de flori salcâm Topoloveana &#8211; 230g image
Dulceață de zmeură Topoloveana &#8211; 230g

Parfumată şi răcoritoare, Dulceața de zmeură Topoloveana este un deliciu în zilele de vară. Păstrează toate calitățile nutritive ale fructului proaspăt și poate înnobila gustul și parfumul celor mai pretențioase deserturi. Zmeura este preparată în suc natural de măr, fără zahăr adăugat și fără conservanți, la temperatura menajantă în sistem bain-marie. Zmeura întinerește și menține inima sănătoasă și întărește sistemul imunitar. Această dulceață face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

21 90 
Dulceață de zmeură Topoloveana &#8211; 230g image
Dulceață de vișine Topoloveana &#8211; 230g

Dulceața de vișine Topoloveana este potrivită pentru orice prăjitură, pentru orice moment și pentru orice suflet! Preferată mai ales când vine vorba despre clătite, această dulceață este una dintre cele mai iubite combinații de dulce acrişor. Bogate în fibre, vișinele conțin mai puțin zahăr decât cireșele și sunt excelente în curele de slăbire. Preparată doar din fructe proaspete românești, fierte în suc de măr, după o rețetă tradițională, Dulceața de vișine Topoloveana reușește să păstrează la borcan o mare parte din proprietățile fructelor. Dulceața de vișine Topoloveana este fără zahăr adăugat sau alți îndulcitori, fără conservanți sau aditivi alimentari. Această dulceață face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

20 90 
Dulceață de vișine Topoloveana &#8211; 230g image
Gem de fructe Topoloveni &#8211; 350g

Când timpul parcă zboară, micul dejun pare o joacă dacă aveți la îndemână un borcan cu gem. Gemul din fructe Topoloveni se potrivește perfect cu o felie de pâine prăjită și o cană cu ceai sau cu lapte cald. Nu conține zahăr adăugat sau aditivi alimentari și este preparat după o reţetă specială, pentru consumatorii atenți la calitatea produselor pe care le consumă, doar din fructe proaspete româneşti. Acest produs a fost introdus pe piață în luna iunie 2019.

12 90 
Gem de fructe Topoloveni &#8211; 350g image
Magiun de prune Topoloveni &#8211; 230g

De-a lungul timpului a devenit recunoscut la nivel internațional și apreciat de cei mai pretențioși și nobili consumatori de produse premium. Magiunul de prune Topoloveni este obținut printr-o tehnologie din anii 1914, fără adaos de zahăr și fără conservanți. Multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL, iar cu sprijinul UE este protejat în state precum Canada și Japonia. Prunele sunt atent selecționate (din cel puțin patru soiuri) și fierte în vase speciale cu pereți dubli, fără foc direct, astfel încât să se păstreze aproape integral calitățile sanogene ale prunelor proaspete. Magiunul de prune Topoloveni poate fi consumat de persoane de toate vârstele (de la 6 luni, când începe diversificarea alimentației bebelușilor, până la persoanele diagnosticate cu diabet - cu acordul medicului curant, întrucât are indice glicemic scăzut).

11 90 
Magiun de prune Topoloveni &#8211; 230g image

Dulciuri și snacks

Turtă dulce &#8211; 150g

Turtă dulce, aromată, cu o glazură delicioasă cu citrice. Ingrediente: făină, zahăr, unt, ouă, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, bicarbonat, citrice

11 00 
Turtă dulce &#8211; 150g image
Biscuiți cu fulgi de ovăz și merișoare &#8211; 100g

  Biscuiți din fulgi de ovăz, fragezi și aromați cu merișoare. Ingrediente: fulgi de ovăz, unt, merișoare, făină, ou, praf de copt.

9 00 
Biscuiți cu fulgi de ovăz și merișoare &#8211; 100g image
Biscuiți cu fulgi de ovăz și ciocolată belgiană &#8211; 100g

Biscuiți delicioși din fulgi de ovăz și unt înveliți în ciocolată belgiană. Ingrediente: fulgi de ovăz, unt, ciocolată belgiană cu lapte, făină, ou, praf de copt,

9 00 
Biscuiți cu fulgi de ovăz și ciocolată belgiană &#8211; 100g image
Biscuiți scoțieni (shortbread) &#8211; 100g

Biscuiți fragezi Biscuiți fragezi care se topesc în gură, cu unt, iubiți de cei mici și cei mari. Sunt foarte puțin dulci. Ingrediente: faină, unt, zahăr, sare.

9 00 
Biscuiți scoțieni (shortbread) &#8211; 100g image
Scrijele de Mere &#8211; 75g

Mere deshidratate , fără elemente suplimentare de conservare. Produsul nu conține zahar adăugat. Este un produs obținut printr-o metodă foarte aproape de deshidratarea naturală. Produsul este realizat cu materie primă din Romania, mai exact, fructele sunt achiziționate din Iași, Bacau și Vaslui iar deshidratarea se realizează în punctul nostru de procesare din com. Rebricea, jud. Vaslui. Procesul de deshidratare este unul cât se poate de simplu: - Fructele sunt spălate, se elimină cotorul/sâmburele, se feliază, se așează pe site din inox și se introduc în cuptorul electric unde sunt deshidratate la 40 de grade timp de aprox. 28-35 de ore, ambalate și etichetate. Nu sunt adăugate alte elemente pentru conservarea acestora.

9 20 
Scrijele de Mere &#8211; 75g image
Scrijele de Gutui &#8211; 70g

Gutui deshidratate, fără elemente suplimentare de conservare. Produsul nu conține zahăr adăugat. Este un produs obținut printr-o metodă foarte aproape de deshidratarea naturală. Produsul este realizat cu materie primă din România, mai exact, fructele sunt achiziționate din Tg Jiu, iar deshidratarea se realizează în punctul nostru de procesare din com. Rebricea, jud. Vaslui. Procesul de deshidratare este unul cât se poate de simplu: - Fructele sunt spălate, se elimină cotorul/sâmburele, se feliază, se așează pe site din inox și se introduc în cuptorul electric unde sunt deshidratate la 40 grade timp de aprox. 28-35 de ore, ambalate și etichetate. Nu sunt adăugate alte elemente pentru conservarea acestora.

12 00 
Scrijele de Gutui &#8211; 70g image
Scrijele de Prune &#8211; 100g

Prune deshidratate , fără elemente suplimentare de conservare. Produsul nu conține zahăr adăugat. Este un produs obținut printr-o metodă foarte aproape de deshidratarea naturală. Produsul este realizat cu materie primă din România, mai exact, fructele sunt achiziționate din Iași, Bacau și Vaslui iar deshidratarea se realizează în punctul nostru de procesare din com. Rebricea, jud. Vaslui. Procesul de deshidratare este unul cât se poate de simplu: - Fructele sunt spălate, se elimină cotorul/sâmburele, se feliază, se așează pe site din inox și se introduc în cuptorul electric unde sunt deshidratate la 40 grade timp de aprox. 28-35 de ore, ambalate și etichetate. Nu sunt adăugate alte elemente pentru conservarea acestora.

11 00 
Scrijele de Prune &#8211; 100g image
Mere ecologice deshidratate &#8211; 50g

Chipsurile din mere sunt o gustare excelentă pe parcursul întregii zile, fie că ești în drum spre școală sau spre serviciu. Acestea sunt înlocuitorul perfect pentru dulciurile obișnuite, fiind obținute prin uscarea cu grijă a merelor provenite din agricultura ecologică, conservându-le astfel toate proprietățile nutritive.

14 40 
Mere ecologice deshidratate &#8211; 50g image
Sărățele Susan și Condimente &#8211; 125g

O gustare sănatoasă, potrivită pentru orice moment al zilei, sărățelele cu susan sunt un deliciu clasic, pe care l-am adus la un nou nivel folosind doar făină integrală și un amestec de condimente intens aromate. Ingrediente: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de floarea soarelui presat la rece, semințe de susan (11%), semințe de in, sare de mare făra adaos de iod, amestec de condimente (2%): busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, curry.   *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

6 54 
Sărățele Susan și Condimente  &#8211; 125g image
Biscuiți Vegani Ciocolată și Vișine &#8211; 150g

Combinația de ciocolată și vișine este una dintre cele mai reușite combinații cunoscute omenirii. Și dacă vorbim și de biscuți vegani cu ciocolată naturală fără zahăr - atunci este o cu adevărat o minune culinară! Ingrediente: must din struguri, făină integrală de grâu, ulei de cocos, vișine deshidratate (10%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, ciocolată naturală (masă de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao), vanilie naturală. Produs într-o unitate unde se procesează soia, nuci, fructe cu coajă lemnoasă și făinuri care conțin gluten. Conține zaharuri prezente în mod natural.

11 04 
Biscuiți Vegani Ciocolată și Vișine &#8211; 150g image
Biscuiți Vegani Ciocolată Naturală &#8211; 150g

Sursă inepuizabilă a fericirii are de-a face (și) cu ciocolata – este demonstrat ştiinţific. Noi știm sigur însă că endorfina și serotonina sunt de fapt dependente de biscuiții noștri vegani asortați cu ciocolată belgiană vegană și îndulciți cu must din struguri.Iar dacă inima începe să bată mai tare de la atâta fericire, nu vă temeți, e de la vanilia naturală, care intensifică aroma și stimulează euforia. Pour les connaisseurs. Ingrediente: făină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, ciocolată naturală (masă de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao), scorțișoară. Produs de post, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

10 90 
Biscuiți Vegani Ciocolată Naturală  &#8211; 150g image
Biscuiți Vegani Cocos și Merișor &#8211; 150g

Povestea începe cu un amalgam de merișoare, faină de secară și de grâu integrală, nuca de cocos galeș deshidratată cât să păstreze vitaminele intacte, toate amestecate cu ulei de cocos cât să le facă să se împrietenească între ele…cu copiii mari și mici, toți voinici! Ingrediente: făină integrală de grâu, must din struguri, ulei de cocos, făină integrală de secară; merișor în suc de mere (9%); fulgi de cocos (9%). Conțin zaharuri prezente în mod natural. Produs într-o unitate unde se procesează soia, nuci, fructe cu coajă lemnoasă și făinuri care conțin gluten. Conține zaharuri prezente în mod natural. A se păstra la loc uscat și răcoros. Produs DE POST, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO.

8 99 
Biscuiți Vegani Cocos și Merișor &#8211; 150g image
Sărățele Cânepă și Chia &#8211; 125g

Gustări sărate, făcute de mâini pricepute și echilibrate, se ronțăie relaxat, chiar și pe-nserat! Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei de cocos, făină integrală de grâu spelta, făină de hrișcă, semințe de cânepă (12%), semințe de in, semințe de chia (8%), sare de mare, rozmarin. Produs într-o unitate unde se procesează soia, nuci, fructe cu coajă lemnoasă și făinuri care conțin gluten. A se păstra la loc uscat și răcoros. Produs de post, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.    

3 00  7 63 
Sărățele Cânepă și Chia &#8211; 125g image
Sărățele cu Măsline Kalamata &#8211; 125g

Gustări sățioase, tăiate fin și drept. Se mănâncă înțelept! Au cereale care le dau fibrele necesare, ulei presat la rece să nu ni se aplece, condimente cu arome jucăușe, semințe de susan care scad tensiunea arterială și ajută inima și pastă de măsline kalamata, adusă de peste mări și țări, din Grecia. Așa că dacă vă știți oameni inimoși, iubăreți și cu drag de viață lungă, îndrăzniți să vă bucurați nițel, cum ați face-o de fel. Ingrediente: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de floarea soarelui presaț rece, pastă de măsline kalamata (9%):măsline kalamata, ulei extravirgin de măsline), semințe de susan, sare de mare fără adaos de iod, curry, cimbru, piper negru. Produs de post, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

3 00  6 54 
Sărățele cu Măsline Kalamata  &#8211; 125g image
Biscuiți Vegani Orez și Coacăze &#8211; 150g

Fără gluten și fără zahăr, pur și simplu…unici! Duelul între obișnuit și inedit a pus în fața faptului împlinit orezul, năutul și hrișca, acum vedete în cofetărie, nu în bucătarie! Ingrediente : făină de năut (25%), must din struguri, făină de orez, făină de hrișcă, ulei de cocos, coacăze deshidratate (4%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, ulei esențial de portocală. Produs de post, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

6 00  10 36 
Biscuiți Vegani Orez și Coacăze  &#8211; 150g image
Biscuiți Vegani Lavandă și Mei &#8211; 150g

Biscuiții vegani cu lavandă și mei sunt un deliciu special care îți vor relaxa ziua într-un mod plăcut. Ingrediente: must din struguri, făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, vișine deshidratate (8%), mei expandat (3%), ulei esențial de lavandă (2%). Produs de post, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO.   *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

6 00  10 99 
Biscuiți Vegani Lavandă și Mei  &#8211; 150g image
Sărățele cu Suc de roșii și Usturoi &#8211; 125g

Vara roșiile sunt prietene de nădejde, mai ales atunci când nu știm ce să mai mâncăm fresh, rapid și gustos! De aceea le-am inclus și noi în lista de ingrediente și am creat cei mai delicioși crackeri vegani, din făinuri integrale, 100% sănătoși! Ingrediente: făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, semințe de susan negru; suc de roșii (10%), oregano, sare de mare, usturoi (1%).Produs într-o unitate unde se procesează soia, nuci, fructe cu coajă lemnoasă și făinuri care conțin gluten. Sărățelele cu Suc de roșii și Usturoi sunt de post, realizate și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali de tip AZO. *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.  

3 00  6 54 
Sărățele cu Suc de roșii și Usturoi  &#8211; 125g image
Migdale în ciocolată belgiană neagră cu stevie &#8211; 50g

Butonașii de ciocolată sunt special concepuți în Belgia pentru realizarea de: bomboane de ciocolata, torturi, creme, glazuri speciale, fântâni de ciocolată etc. Iar migdalele adaugă o consistență crocantă care atenuează gustul intens al ciocolatei belgiene. Ciocolata belgiană de la Stevielle nu conține zahăr adăugat!

9 90 
Migdale în ciocolată belgiană neagră cu stevie &#8211; 50g image
Merișor în ciocolată belgiană neagră fără zahăr adăugat &#8211; 50g

Butonașii de ciocolată sunt special concepuți în Belgia pentru realizarea de: bomboane de ciocolată, torturi, creme, glazuri speciale, fântâni de ciocolată etc. Iar merișoarele deshidratate adaugă un gust ușor acrișor care atenuează gustul intens al ciocolatei belgiene.

9 90 
Merișor în ciocolată belgiană neagră fără zahăr adăugat &#8211; 50g image
Îndulcitor pe bază de stevia granule &#8211; 380g

Borcan conținând 380g îndulcitor granule, putere de îndulcire 3 : 1 Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât zahărul Îndulcitorul granule Stevielle NU conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali cum sunt aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursa de fenilalanină. Este natural și foarte bine tolerat de către organism. Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, Ketogenică, Low-carb și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet. Îndulcitorul granule este ideal pentru a îndulci mai ales produse care au nevoie de un îndulcitor cu o masă asemănătoare celei a zahărului: produsele de tipul blaturilor de tort, a biscuiților, a brioșelor etc. Atenție! Cantitatea de îndulcitor de folosit este a treia parte din cantitatea de zahăr prevazută de rețeta pe care doriți sa o realizați. Poate fi folosit și pentru a îndulci creme, orez cu lapte, budinci, cerealele de la micul dejun sau poate fi presărat pe fructele de pădure. Borcanul este ușor de ținut în mână deoarece are o formă ideală pentru a fi apucat bine. În același timp, forma sa dreptunghiulară îl face să eficientizeze locul pe raft în cămară.

36 90 
Îndulcitor pe bază de stevia granule &#8211; 380g image
Îndulcitor cu Stevia Granule 100 plicuri

Cutie cu 100 de plicuri de 1,3g, putere de îndulcire 3 : 1 Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât zahărul. Îndulcitorul granule Stevielle NU conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali cum sunt aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursa de fenilalanină. Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, ketogenică, low-carb și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet. Unul sau două pliculețe la cafea, ceai, limonadă sau cacao cu lapte vor aduce îndulcirea necesară fără zahăr și fără calorii, ajutându-ne să ne hidratam într-un mod delicios și fără griji! Poate fi folosit pentru a îndulci creme, orez cu lapte, budinci, cerealele de la micul dejun sau poate fi presărat pe fructele de pădure. Îndulcirea este dată de extractul cel mai puternic din frunze de stevia rebaudiana dar și cu gustul cel mai bun: Rebaudiozida A cu o concentrație de 98% steviol glicozide , un îndulcitor de 300 de ori mai puternic decât zahărul. Puritatea și înalta calitate a acestui extract face ca îndulcitorul nostru să aibe un gust asemănător zahărului, fără postgust amărui ci doar dulce și delicios. Combinația de 100% natural, puterea de îndulcire de 300 de ori mai mare decât a zahărului dar fără zahăr și fără calorii au făcut ca stevia rebaudiana Bertoni să fie declarată “îndulcitorul viitorului”.

25 90 
Îndulcitor cu Stevia Granule 100 plicuri image
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de mentă &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de mentă apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă băuți zilnic, în cafea, în creme de cacao/ciocolată, în înghețate cu cacao/ciocolată dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de mentă &#8211; 10ml image
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de caramel 10 ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de Caramel apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă băuți zilnic, în cafea, în creme de cacao/ciocolată, în înghețate cu cacao/ciocolată dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de caramel 10 ml image
Îndulcitor stevia cu aromă naturală de căpșuni &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de Căpșune apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă de băut zilnic, în ceaiuri, în creme de fructe, în înghețate cu fructe de pădure dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevia cu aromă naturală de căpșuni &#8211; 10ml image
Îndulcitor stevia &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc apa, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă de băut zilnic, ceaiurile, cremele, înghețatele dar și orezul cu lapte, fulgii de ovaz, și oricare alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții  

6 90 
Îndulcitor stevia &#8211; 10ml image

Ingrediente culinare

Zacuscă de Ghebe &#8211; 200g

Ghebele delicate se fierb la foc domol de lemne împreună cu gogoșari cărnoși, roșii dulci și parfumate, și totul se învăluie ușor în aroma subtilă și piperată a foilor de dafin. Una din cele mai exclusiviste zacuști, alături de cea de hribi, zacusca de ghebe va transforma mesele dumneavoastră într-o adevarată încântare. O savurăm alături de o selecție de mezeluri ușor afumate, brânzeturi proaspete și maturate, o pâine cu coaja crocantă și o sticlă de vin roșu cu arome robuste.  

12 88 
Zacuscă de Ghebe &#8211; 200g image
Risotto cu hribi de pădure &#8211; 250g

Produs 100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Ingrediente: orez, hribi de pădure uscați, ceapă uscată, pătrunjel uscat. Mod de preparare: Se prăjește conținutul cu 2 linguri de ulei de măsline timp de 5 minute. Se pun 50ml de vin alb și se lasă la fiert până se evaporă. Se adaugă treptat, în doze mici, 650ml de supă sau apă și se lasă la foc mic. La final se amestecă cu puțin unt vegetal, pentru a-i conferi o textură cremoasă. Se condimentează după gust.

15 00 
Risotto cu hribi de pădure &#8211; 250g image
Ketchup de roșii &#8220;Garden Dwarf&#8221; &#8211; 500g

Ketchup de roșii îndulcit cu curmale. Ingrediente: roșii, curmale, oțet din vin alb, ulei de floarea soarelui, ceapă, usturoi, sare, muștar brun, piper Sichuan, piper negru, coriandru, cardamom verde si negru, ienibahar, cuișoare, anason stelat, chimen, chimen negru, nucșoară, scorțișoară, boia dulce, boia afumată, ghimbir, foi de dafin. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 319kJ/76kcal, Grăsimi 1.5g din care acizi grași saturați 0.2g, Glucide 12g din care Zaharuri 9.8g, Proteine 2.2g, Sare 0.13g

34 00 
Ketchup de roșii &#8220;Garden Dwarf&#8221; &#8211; 500g image
Muștar a l’ancienne cu Sauvignon Blanc &#8220;Ancient One&#8221; &#8211; 280g

Un Dijon a l`ancienne cu semințe întregi de muștar galben si brun în vin alb. Un gust condimentat cu note acrișoare, ușor înțepătoare. Boabele întregi îi dau o savoare aparte, ușor de remarcat în sandvișuri, wrap-uri sau dressing-uri pentru salate. Ingrediente: vin alb (Sauvignon Blanc), semințe de muștar galben şi brun, oțet din vin alb, miere polifloră, sare, piper verde. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 487kJ/116kcal, Grăsimi 3.6g din care acizi grași saturați 0.2g, Glucide 8.5g din care Zaharuri 7.3g, Proteine 3g, Sare 3.1g *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

16 00  24 00 
Muștar a l’ancienne cu Sauvignon Blanc &#8220;Ancient One&#8221; &#8211; 280g image
Muștar cu chilli &#8220;Macho tears&#8221; &#8211; 280g

Muștar cu chilli, iute si condimentat. Crește temperatura dar rămâne echilibrat si generos cu celelalte gusturi. Întinde-l pe fripturi sau pe sandvișuri îndrăznete,asortează-l la salate si experimentează cu baițurile.. Ingrediente: apă, semințe de muștar galben şi brun, miere polifloră, oțet din vin roșu, fulgi chili, sare, turmeric, cuișoare, scorțișoară, cardamom verde şi negru, piper roșu. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 424kJ/101kcal, Grăsimi 3.9g din care acizi grași saturați 0.3g, Glucide 11g din care Zaharuri 9.5g, Proteine 3.4g, Sare 3.2g

24 00 
Muștar cu chilli &#8220;Macho tears&#8221; &#8211; 280g image
Muștar cu miere &#8220;Pussy Lover&#8221; &#8211; 280g

Muștar cu miere, dulce, o idee picant. Gustul si textura îl fac ideal pentru a experimenta noi sosuri si dressing-uri Aprinde imaginația atunci când vorbim de sandvișuri, ouă umplute si fripturi ușoare. Ingrediente: apă, semințe de muștar galben, miere polifloră, oțet balsamic bio, turmeric, sare, piper Sichuan. Declarație nutrițională (/100ml) : Valoare energetică 505kJ/120kcal, Grăsimi 2.5g din care acizi grași saturați 0.2g, Glucide 21g din care Zaharuri 20g, Proteine 2.3g, Sare 2.1g

24 00 
Muștar cu miere &#8220;Pussy Lover&#8221; &#8211; 280g image
Zacuscă de Hribi cu Trufe &#8211; 200g

Zacusca de hribi cu trufe are la bază o combinație de gusturi specială, plină de savoare. Și n-are avea cum să fie altfel, când hribii, cu gustul lor bogat, împreună cu legumele coapte primesc atingerea prețioasă și parfumată a trufelor negre.

25 50  28 89 
Zacuscă de Hribi cu Trufe &#8211; 200g image
Ulei ecologic de cătină &#8211; 30ml

Uleiul ecologic de cătină este un ulei pur obținut din presarea fructului întreg - semințe, pulpă și coajă. Spre deosebire de orice alt ulei, uleiul ecologic de cătină are o concentrație mare de acid palmitoleic rar (omega 7), pentru a hrăni și proteja pielea, împreună cu o mulțime de alți acizi grași - 3,6,9 - și de vitamina E, care îi conferă un puternic efect antioxidant. Datorită naturii sale complet nerafinate, puternice, acest ulei are un miros specific, o culoare roșu-închis și o textură vâscoasă.

37 32 
Ulei ecologic de cătină &#8211; 30ml image
Ulei din semințe de cânepă extravirgin presat la rece &#8211; 250ml

Cânepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la menținerea sănătății și a stării de bine. Uleiul de cânepă este un aliment care se obţine prin presarea la rece a seminţelor plantei de cânepă. Uleiul de cânepă este deosebit de bogat în acizi graşi esenţiali poli-nesaturaţi din familia omega.

38 81 
Ulei din semințe de cânepă extravirgin presat la rece &#8211; 250ml image
Ulei de măsline aromatizat cu hribi &#8211; 250ml

Când simți nevoia să aduci un strop de savoare în plus în bucătăria ta, uleiurile aromatizate sunt întotdeauna o idee bună. Ideal pentru a conferi o notă rafinată tuturor preparatelor cu ciuperci, salatelor de crudități, supelor, vinegretelor sau preparatelor din carne, uleiul de măsline aromatizat cu hribi este aliatul oricărui bucătar gurmand.

22 48 
Ulei de măsline aromatizat cu hribi &#8211; 250ml image
Trompeta piticului uscată &#8211; 30g

Această specie de ciuperci este foarte răspândită în România, dezvoltându-se mai ales în păduri de foioase, uneori și în păduri mixte, cu conifere. Înainte de a fi gătite, ciupercile se pun în apă timp de 15 minute, pentru rehidratare. După aceea, se pot folosi la prepararea a numeroase rețete, cum ar fi: paste, supe, risotto, sosuri sau garnituri.

10 70 
Trompeta piticului uscată &#8211; 30g image
Quinoa cu linte roșie &#8211; 250g

Quinoa are o valoare nutritivă deosebită, fiind în același timp și un superaliment foarte simplu de preparat. Quinoa are o aromă neutră și poate înlocui cu succes orezul în diverse preparate cu legume. Datorită aspectului ei unic de după preparare, aceasta este și pe placul celor mici. Originară din America de Sud, quinoa este o pseudo-cereală, considerată a fi unul dintre cele mai complete alimente ale naturii. Ingrediente: quinoa, linte roșie, legume uscate (roșii, morcovi, ceapă, pătrunjel). Mod de preparare: Se toarnă conținutul pachetului într-o oală și se lasă la fiert timp de 25 de minute. Se condimentează după gust. Se poate servi și sub formă de supă cremă, în salate sau ca și garnitură.

13 28 
Quinoa cu linte roșie &#8211; 250g image
Porcini Mix &#8211; 30g

Amestec de Ciuperci Uscate, produs 100% natural, fără gluten, fără adaos de sare, fără conservanți, fără coloranți și fără arome artificiale. Utilizare: înainte de preparare, ciupercile se hidratează în apă timp de 15 minute, după care se pot folosi ca ingredient în paste, supe, orez, sosuri sau garnituri.

12 74 
Porcini Mix &#8211; 30g image
Paella &#8211; 250g

Paella este un fel de mâncare tradițională spaniolă din orez, din regiunea Valencia, recunoscută pentru gustul delicios și culorile vii, îmbietoare. Ingrediente: orez cu bob rotund, legume uscate (ardei roșu, ceapă, usturoi, morcovi, dovlecel, pătrunjel), turmeric. Mod de preparare: Se prăjește conținutul pachetului cu 2 linguri de ulei de măsline timp de 5 minute. Se adaugă 650 ml de supă sau apă și se lasă la fiert timp de 20 minute. Se condimentează după gust. Se lasă acoperit timp de 5 minute înainte de a fi servit. Opțional, se pot adăuga fructe de mare sau diferite tipuri de carne.

9 33 
Paella &#8211; 250g image
Mix de hribi cu legume &#8211; 35g

Mix de hribi cu legume uscate, un produs 100% natural, fără gluten, fără conservanți sau arome artificiale și fără adaos de sare! Se pot pregăti cu acest amestec diferite feluri de paste, supe, supe creme, risotto sau sosuri. Ingrediente: hribi de padure uscați 60%, legume uscate 40% (morcovi,ceapa și pătrunjel).

13 28 
Mix de hribi cu legume &#8211; 35g image
Hribi uscați și măcinați &#8211; 50g

Un produs 100% natural, fără gluten, fără adaos de sare, fără conservanți, fără coloranți și fără arome artificiale. Ingrediente:hribi de pădure uscați. Utilizare: se pot folosi ca ingredient în paste, supe, orez, risotto, sosuri sau garnituri, ca un condiment pentru diferite preparate culinare (diverse mâncăruri de legume, pește etc.)

18 05 
Hribi uscați și măcinați &#8211; 50g image
Fulgi de sare cu hribi &#8211; 100g

Fulgii din sarea Maldon, în amestec cu hribii de pădure uscați, sunt un condiment minunat pentru a da gust și aromă diferitelor preparate culinare. Un produs natural, fără conservanți, fără coloranți și fără arome artificiale! Ingrediente : fulgi de sare Maldon (90%), hribi de pădure uscați și macinați (10%). Sarea Maldon este un produs de prestigiu, recunoscut pentru aroma și calitatea sa și căutat de cei care se îngrijesc de sănătatea lor, precum și de gurmanzi, deopotrivă. Luați o cantitate generoasă și zdrobiți-o între degete, înainte de a o adauga oricărui preparat culinar.

18 05 
Fulgi de sare cu hribi &#8211; 100g image
Fidea cu ciuperci de pădure &#8211; 250g

Fideaua cu ciuperci de pădure este o soluția perfectă pentru o cină în familie. Se poate servi ca garnitură, adaugată în salate sau în supe. Ingrediente: fidea (făina de grâu dur, apă), ciuperci de pădure uscate (hribi, trompeta piticului), usturoi și pătrunjel uscat. Mod de preparare: Se prăjește puțin conținutul pachetului cu 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă 650ml de supă sau apă și se lasă la fiert timp de 15 minute. Se condimentează dupa gust. Opțional, se pot adăuga fructe de mare sau diferite tipuri de carne.  

13 97 
Fidea cu ciuperci de pădure &#8211; 250g image
Cuscus cu legume &#8211; 250g

O porție de cuscus cu legume este mâncarea ideală pentru prânz, atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție să gătești. Iar cu pachetul nostru este și mai simplu și sănatos. Mod de preparare: Se prăjeste puțin conținutul pachetului cu 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă 750ml de supă sau apă fierbinte și se pune la fiert. Se amestecă cu o furculiță înainte de servire pentru a separa bobițele de cuscus. Se condimentează după gust. Poate fi servit ca atare, în salate, dar și ca garnitură pentru carnea de miel, pui sau vită. Ingrediente: cuscus, legume uscate (roșii, ceapă,usturoi, morcovi, ardei roșu, dovlecel, pătrunjel), stafide.

9 33 
Cuscus cu legume &#8211; 250g image
Hribi uscați extra &#8211; 30g

Hribi uscați cu grijă, pentru a le conserva perfect aroma și proprietățile nutritive. Hribii sunt ciuperci sălbatice cărnoase, cu un conținut de apă mare. Au gust ușor de alune, cu miros plăcut și textură cremoasă. Produs 100% natural. Se pot prepara în multe feluri: cu paste, în salate, risotto, sau în sosuri simple ce însoțesc carnea pregătită pe grătar. Rehidratarea ciupercilor: Înainte de utilizare, clătiți-le bine sub jet de apă pentru a îndepărta eventuale impurități. Apoi, înmuiați-le în apă caldă timp de 20 de minute.

15 33 
Hribi uscați extra &#8211; 30g image
Îndulcitor pe bază de stevia granule &#8211; 380g

Borcan conținând 380g îndulcitor granule, putere de îndulcire 3 : 1 Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât zahărul Îndulcitorul granule Stevielle NU conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali cum sunt aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursa de fenilalanină. Este natural și foarte bine tolerat de către organism. Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, Ketogenică, Low-carb și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet. Îndulcitorul granule este ideal pentru a îndulci mai ales produse care au nevoie de un îndulcitor cu o masă asemănătoare celei a zahărului: produsele de tipul blaturilor de tort, a biscuiților, a brioșelor etc. Atenție! Cantitatea de îndulcitor de folosit este a treia parte din cantitatea de zahăr prevazută de rețeta pe care doriți sa o realizați. Poate fi folosit și pentru a îndulci creme, orez cu lapte, budinci, cerealele de la micul dejun sau poate fi presărat pe fructele de pădure. Borcanul este ușor de ținut în mână deoarece are o formă ideală pentru a fi apucat bine. În același timp, forma sa dreptunghiulară îl face să eficientizeze locul pe raft în cămară.

36 90 
Îndulcitor pe bază de stevia granule &#8211; 380g image
Îndulcitor cu Stevia Granule 100 plicuri

Cutie cu 100 de plicuri de 1,3g, putere de îndulcire 3 : 1 Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât zahărul. Îndulcitorul granule Stevielle NU conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali cum sunt aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursa de fenilalanină. Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, ketogenică, low-carb și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet. Unul sau două pliculețe la cafea, ceai, limonadă sau cacao cu lapte vor aduce îndulcirea necesară fără zahăr și fără calorii, ajutându-ne să ne hidratam într-un mod delicios și fără griji! Poate fi folosit pentru a îndulci creme, orez cu lapte, budinci, cerealele de la micul dejun sau poate fi presărat pe fructele de pădure. Îndulcirea este dată de extractul cel mai puternic din frunze de stevia rebaudiana dar și cu gustul cel mai bun: Rebaudiozida A cu o concentrație de 98% steviol glicozide , un îndulcitor de 300 de ori mai puternic decât zahărul. Puritatea și înalta calitate a acestui extract face ca îndulcitorul nostru să aibe un gust asemănător zahărului, fără postgust amărui ci doar dulce și delicios. Combinația de 100% natural, puterea de îndulcire de 300 de ori mai mare decât a zahărului dar fără zahăr și fără calorii au făcut ca stevia rebaudiana Bertoni să fie declarată “îndulcitorul viitorului”.

25 90 
Îndulcitor cu Stevia Granule 100 plicuri image
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de mentă &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de mentă apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă băuți zilnic, în cafea, în creme de cacao/ciocolată, în înghețate cu cacao/ciocolată dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de mentă &#8211; 10ml image
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de caramel 10 ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de Caramel apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă băuți zilnic, în cafea, în creme de cacao/ciocolată, în înghețate cu cacao/ciocolată dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevie cu aromă naturală de caramel 10 ml image
Îndulcitor stevia cu aromă naturală de căpșuni &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc și oferă o aromă naturală minunată de Căpșune apei, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă de băut zilnic, în ceaiuri, în creme de fructe, în înghețate cu fructe de pădure dar și în orez cu lapte, fulgi de ovaz, și oricărui alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții

7 90 
Îndulcitor stevia cu aromă naturală de căpșuni &#8211; 10ml image
Îndulcitor stevia &#8211; 10ml

Este un îndulcitor de 100 de ori mai dulce decât zahărul, realizat pe bază de STEVIA, 100% NATURAL, sănătos, ideal pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentație. Câteva picături de Stevielle îndulcesc apa, ajutându-ne să bifăm cei doi litri de apă de băut zilnic, ceaiurile, cremele, înghețatele dar și orezul cu lapte, fulgii de ovaz, și oricare alt fel de băutură sau mâncare vă doriți, fără să aducă și calorii sau zaharuri. Poate fi folosit în siguranţă de cei care vor să nu se mai îngrașe consumând zahăr, de cei care ţin dietele Young, Dukan, ketogenică şi orice alte diete, de părinți in alimentația copiilor, de cei care nu vor să mai folosească zahăr deoarece nu este sănătos sau de cei care au diabet. Produs 100% de origine naturală și vegetală. Fără gluten 1 Porție: 3 picături (0,10 ml) la 250ml de apă 10 ml = 100 porții  

6 90 
Îndulcitor stevia &#8211; 10ml image
Bulion de tomate Topoloveana &#8211; 190g

Realizat din roșii proaspete 100% românești, bulionul Topoloveana este folosit în special în sezonul rece pentru diverse preparate, de la ciorbe, la mâncăruri de post. Oferă un gust fantastic tuturor mâncărurilor tradiționale pentru că tot ce este românesc ne amintește de valorile adevărate, de copilărie, de familie, de acasă. În timpul procesului de fabricație, pulpa de roșii rezultată, fără semințe este fiartă și concentrată la temperatura menajantă, în concentrator vacuum, fără adaos de sare sau amidon. Aceast produs face parte din gama de produse Topoloveni & Topoloveana care a primit atestatul de furnizor al Casei Regale a României.

6 90 
Bulion de tomate Topoloveana &#8211; 190g image
Zacuscă de vinete Topoloveana &#8211; 190g

În diminețile grăbite de toamnă, când parcă timpul se strecoară printre degete, ne salvează câteva sandvișuri cu zacuscă. Zacusca de Vinete Topoloveana este mereu de ajutor, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Este 100% naturală și sănătoasă, nu conține conservanți sau aditivi alimentari. Aceasta este preparată din vinete şi ardei, coapte și apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal în cazane cu pereţi dubli, împreună cu ceapa şi morcovii. După ce legumele au fost omogenizate, se adaugă sucul de roşii şi condimentele naturale. Acest aliment poate fi servit ca aperitiv sau ca și garnitură pentru friptură.

7 90 
Zacuscă de vinete Topoloveana &#8211; 190g image

Băuturi și sucuri

Zăganu Brună &#8211; 500 ml

Bere artizanală brună (Schwarzbier). Nepasteurizată, fermentată minim 30 de zile, cu un gust puternic, note fine de ciocolată şi caramel, făcută cu 3 tipuri de hamei şi 3 malturi speciale ce îi dau culoarea specifică, arămie închisă spre negru. Alcool: 6.5% EP: 16P

9 50 
Zăganu Brună &#8211; 500 ml image
Zăganu Blondă &#8211; 500ml

Bere artizanală de tip Pilsner (Pale Lager). Nepasteurizată, fermentată minimum 21 de zile, facută cu 3 tipuri de hamei, 3 tipuri de malt și o drojdie de fermentație inferioară. Alcool: 5,3% EP: 12P *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

8 50 
Zăganu Blondă &#8211; 500ml image
Zăganu Adonis Pale Ale &#8211; 500ml

Am creat această bere în ediţie limitată prima oară în 2016, pentru a celebra întoarcerea pe cerul românesc a vulturului bărbos care ne-a inspirat. Pentru zăganul Adonis, pozat de biologi pasionaţi de la Soc. Ornitologică Română, am scos berea în ediţie specială cu acelaşi nume – Adonis Pale Ale. Se remarcă printr-un gust intens, o amăreală moderată la început, cu un post-gust lung, cu note citrice, de mandarină şi fructe tropicale date de cele 2 hameiuri de pe 2 continente diferite – un hamei european (Mandarină Bavaria) şi unul american (Citra). Producem periodic Adonis Pale Ale şi folosim 3 tipuri de malţ şi o drojdie de fermentaţie superioară. Alcool : 5.8% EP: 13.5P

9 50 
Zăganu Adonis Pale Ale &#8211; 500ml image
Vin roșu &#8211; Gama Quantum &#8211; 750ml

Vinurile din gama Quantum sunt vinificate după noile tendințe internaționale în materie de vinificație, așa zisele vinuri “New School”. Cupaje asamblate din vinuri seci, cu concentrație alcoolică mare și un profil de gust complex, Quantum reprezintă propunerea Cramei Bolgiu pentru pasionații de vinuri sofisticați, educați și exigenți.

34 90 
Vin roșu &#8211; Gama Quantum &#8211; 750ml image
Easy Rider &#8211; 330ml

Bere cu o concentrație mai scăzută de alcool, perfectă pentru a fi savurată la masa de prânz. În cazul în care gustul te face să vrei să bei mai mult de una, fii fără griji, căci nu o să te ia cu amețeală. Stil: Session IPA 4.5% ABV *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

7 00  12 00 
Easy Rider &#8211; 330ml image
Morning Glory &#8211; 330ml

Berea care a pornit Noua Revoluție a Berii Artizanale din România. O bere exotică, cu arome de mango și note citrice, dar cu un gust intens amărui care pune în valoare perfect caracterul hameiului. Stil: IPA (6% ABV). *Produsele aflate în promoție au minimum 2 zile termen de valabilitate în momentul livrării.

8 00  14 00 
Morning Glory &#8211; 330ml image
Tonic Aronia cu Ghimbir BIO &#8211; 250ml

Amestec de suc de aronia cu ceai de ghimbir. Este o băutură răcoritoare potrivită atât în sezonul rece pentru un plus de energie și sănătate, cât și în sezonul cald, oferind o stare de prospețime. Conținutul sticlei: suc de aronia, ceai de ghimbir. Poate fi consumat inclusiv de copii. Sucul este ușor absorbit pe traiectul tubului digestiv, facilitând producerea mai rapidă a efectelor cunoscute ca tonifianate și reconfortante ale aroniei.

8 58 
Tonic Aronia cu Ghimbir BIO &#8211; 250ml image
Sirop de Soc BIO &#8211; 250ml

Sirop ecologic din flori de soc ambalat în sticla de 250ml. Preparat exclusiv din flori de soc din plantația proprie, produse în sistem ecologic. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți. Siropurile reprezintă o categorie populară de băuturi, în special în rândul familiilor cu copii, având numeroase beneficii. Acestea își pot găsi utilizări diverse, cu costuri reduse: de la prepararea clasică a băuturilor cu sirop diluat, până la utilizarea ca topping pentru deserturi cu înghețată sau iaurturi. Siropurile sunt de asemenea tot mai utilizate în cocktailuri și în băuturile la modă. Fiți inspirați și răsfățați-vă cu experiențe gustative inedite.

15 64 
Sirop de Soc BIO &#8211; 250ml image
Suc de Aronia și Soc BIO &#8211; 250ml

Suc ecologic de Aronia și Soc, ambalat în sticle, având capacitatea de 0,25L. Ambalaj recomandat consumatorilor ce au spațiu redus de depozitare în frigider! Suc preparat exclusiv din fructe de soc din plantația proprie produse în sistem ecologic. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți! Aronia sau Scorușul negru este un arbust fructifer aproape necunoscut în Romania cu calități însă remarcabile (a nu se confunda cu Scorușul de munte cu care este înrudit). La noi este cunoscut sub numele de Scoruș negru însă calitățile acestuia au fost date uitării. Dacă până acum erai obișnuit să ți se spună că afinele, merișoarele și cătina sunt fructe cu proprietăți terapeutice minunate, dupa ce vei cunoaște aronia, vei fi convins că acesta este fructul “rege”.

14 88 
Suc de Aronia și Soc BIO &#8211; 250ml image
Suc de Soc BIO &#8211; 250ml

Suc ecologic de Soc, ambalat în sticle, având capacitatea de 0,25 L. Ambalaj recomandat consumatorilor ce au spațiu redus de depozitare în frigider! Suc preparat exclusiv din fructe de soc din plantația proprie produse în sistem ecologic. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți! Una dintre puținele plante medicinale care se bucură de o mare popularitate în medicina populara este socul (Sambucus nigra L.), fiind cunoscut ca un arbust de leac. Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascuțite și flori mici de culoare albă, ce poate atinge înălțimi de până la 10m. În medicina tradițională fructele de soc se întrebuințează pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul de acumulare al toxinelor apare în urma consumului de alimente tratate cu aditivi și medicamente, viciilor legate de fumat și exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipației și edemelor), ședentarismului și obezității.

14 88 
Suc de Soc BIO &#8211; 250ml image
Sirop Aronia și Lavandă BIO &#8211; 250ml

Sirop de aronia realizat din fructe - 70% fructe ecologice, 30% sirop ecologic de lavandă (realizat cu zahăr ecologic brun din trestie de zahăr). Siropurile reprezintă o categorie populară de băuturi, în special în rândul familiilor cu copii, având numeroase beneficii. Acestea își pot găsi utilizări diverse, cu costuri reduse: de la prepararea clasică a băuturilor cu sirop diluat, până la utilizarea ca topping pentru deserturi cu înghețată sau iaurturi. Siropurile sunt de asemenea tot mai utilizate în cocktailuri și în băuturile la modă. Fiți inspirați și răsfățați-vă cu experiențe gustative inedite.

15 64 
Sirop Aronia și Lavandă BIO &#8211; 250ml image
Suc de Aronia BIO &#8211; 250ml

Suc ecologic de Aronia, ambalat în sticle, având capacitatea de 0,25 L. Ambalaj recomandat consumatorilor ce au spațiu redus de depozitare în frigider! Suc preparat exclusiv din fructe de aronia din plantația proprie produse în sistem ecologic. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți!

14 88 
Suc de Aronia BIO &#8211; 250ml image
Suc de Aronia cu Miere BIO &#8211; 250ml

Suc ecologic de Aronia cu miere, ambalat în sticle, având capacitatea de 0,25 L. Ambalaj recomandat consumatorilor ce au spațiu redus de depozitare în frigider! Suc preparat exclusiv din fructe de aronia din plantația proprie produse în sistem ecologic. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți! Mierea este certificată ecologic și s-a adăugat înainte de începerea procesului de pasteurizare.

14 88 
Suc de Aronia cu Miere BIO &#8211; 250ml image
Nectar de Caise BIO &#8211; 330ml

Aromate, dulci, cărnoase și gustoase, caisele sunt fructe văratice cu un conținut bogat de antioxidanți, minerale și vitamine. Nectarul este un suc gros care conține și pulpa fructului, păstrând astfel conținutul de fibre și nutrienți mai bine decât un suc obținut prin stoarcere. Nectarul de caise "Livada Doamnei" este un produs certificat BIO, preparat din fructe provenite din agricultura ecologică.

11 18 
Nectar de Caise BIO &#8211; 330ml image
Suc natural de mere &#8211; 1L

Sucurile naturale Artesana sunt produse exclusiv din fructe proaspete, atent selecționate și sortate, nu au adaos de apă, suc concentrat de fructe, zahăr, îndulcitori, coloranți sau acidifianți. Procedeul de obținere este prin presare la rece a zdrobiturii de fructe. Conținutul de sediment este controlat prin decantarea gravitațională. Sucurile Artesana sunt pasteurizate la o temperatură joasă, care conferă produselor finite o prospețime a gustului și păstrarea indicatorilor nutriționali valoroși: vitamine, elemente minerale și acizi organici.

12 20 
Suc natural de mere &#8211; 1L image
Suc natural de mere şi coacăze &#8211; 1L

Sucurile naturale Artesana sunt produse exclusiv din fructe proaspete, atent selecționate și sortate, nu au adaos de apă, suc concentrat de fructe, zahăr, îndulcitori, coloranți sau acidifianți. Procedeul de obținere este prin presare la rece a zdrobiturii de fructe. Conținutul de sediment este controlat prin decantarea gravitațională. Sucurile Artesana sunt pasteurizate la o temperatură joasă, care conferă produselor finite o prospețime a gustului și păstrarea indicatorilor nutriționali valoroși: vitamine, elemente minerale și acizi organici.

16 60 
Suc natural de mere şi coacăze &#8211; 1L image
Suc natural de mere și coacăze &#8211; 300ml

Sucurile naturale Artesana sunt produse exclusiv din fructe proaspete, atent selecționate și sortate, au adaos de apă, suc concentrat de fructe, zahăr, îndulcitori, coloranți sau acidifianți. Procedeul de obținere este prin presare la rece a zdrobiturii de fructe. Conținutul de sediment este controlat prin decantarea gravitațională. Sucurile Artesana sunt pasteurizate la o temperatură joasă, care conferă produselor finite o prospețime a gustului și păstrarea indicatorilor nutriționali valoroși: vitamine, elemente minerale și acizi organici.

5 85 
Suc natural de mere și coacăze &#8211; 300ml image
Suc de Morcovi și Măr &#8211; 1L

Glasul unui pământ bogat, darnic, încărcat cu energia izvorâtă din Munţii Vrancei alină fructele crescute în livezile Ana Are. De ce produsele noastre sunt atât de speciale? Acestea respectă natura, valorifică generozitatea ei, elimină poluarea industrială, oferă oamenilor fructe și sucuri de calitate produse in Romania și oferă copiilor noștri o lume colorată, sanatoasă și gustoasă. De asemenea Ana Are un sistem de ambalare în carton aseptic, care asigură o ambalare în condiții de maxima igienă și siguranță, pentru a vă bucura de un produs ca la carte! Sucul conține doar suc natural de mere și de morcovi. Este bogat în vitaminele A, C, K, B1, B2 și fosfor ce influențează benefic sistemul osos și sistemul digestiv. Și este pur și simplu natural și delicios!  

8 90 
Suc de Morcovi și Măr &#8211; 1L image
Suc de Mere și Morcov &#8211; 3L

Glasul unui pământ bogat, darnic, încărcat cu energia izvorâtă din Munţii Vrancei alină fructele crescute în livezile Ana Are. De ce produsele noastre sunt atât de speciale? Acestea respectă natura, valorifică generozitatea ei, elimină poluarea industrială, oferă oamenilor fructe și sucuri de calitate produse in Romania și oferă copiilor noștri o lume colorată, sanatoasă și gustoasă. De asemenea Ana Are un sistem de ambalare în carton aseptic, care asigură o ambalare în condiții de maxima igienă și siguranță, pentru a vă bucura de un produs ca la carte! Sucul conține doar suc natural de mere și de morcovi. Este bogat în vitaminele A, C, K, B1, B2 și fosfor ce influențează benefic sistemul osos și sistemul digestiv. Și este pur și simplu natural și delicios!

22 90 
Suc de Mere și Morcov &#8211; 3L image
Sirop de trandafiri &#8211; 750ml

Siropul nostru de trandafiri este un sirop natural, pregătit după metoda tradițională, încă din anul 1934. Este obținut din trandafiri culeși cu grijă din fermele noastre din Urlați, Dealu Mare. Conținutul ridicat de antioxidanți îl fac să fie potrivit pentru copii și nu numai, având un efect calmant, antidepresiv și tonic asupra organismului.  

29 90 
Sirop de trandafiri &#8211; 750ml image
Fetească Neagră &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml

Gama de Vinuri Heritage a fost lansată în anul 2019 și reprezintă un tribut adus lui Nicolae C. Bolgiu, reprezentantul primei generații de viticultori din familia Bolgiu, începând cu anul 1934. În perioada interbelică, familia Bolgiu era unul dintre principalii trei viticultori din Urlați, alături de familiile Basilescu și Ţigănescu. Gama Heritage cuprinde 2 soiuri pure românești, Fetească regală și Fetească neagră.

31 90 
Fetească Neagră &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml image
Vinul Pelinul &#8211; 750ml

Pelinul e licoarea preferată a scriitorilor și a poeților, a artiștilor, a oamenilor iubitori de natură și de frumos. Este băutura care inspiră prin aroma inconfundabilă și creează cele mai frumoase povești în jurul ei. Pelinul nostru este obținut după o rețetă proprie, moștenită din bătrâni, cu plante și fructe alintate de soare și culese de pe dealurile noastre din regiunea Urlați.

24 90 
Vinul Pelinul &#8211; 750ml image
Vinul Iakov &#8211; 750ml

Maturat la muntele Athos. Închinat memoriei Martirilor Brâncoveni. Urmând cu credincioșie vechile tradiții, această licoare este din struguri culeși din vii bătrâne de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și de Syrah, vlăstărite din podgoriile brâncovenești din Urlații Prahovei. Taina stă ascunsă în tihna unei hrube răcoroase cioplite în stânca Chiliei Vladicului Tihon din Muntele Athos.

99 90 
Vinul Iakov &#8211; 750ml image
Vin alb &#8211; Gama Quantum &#8211; 750ml

Vinurile din gama Quantum sunt vinificate după noile tendințe internaționale în materie de vinificație, așa zisele vinuri “New School”. Cupaje asamblate din vinuri seci, cu concentrație alcoolică mare și un profil de gust complex, Quantum reprezintă propunerea Cramei Bolgiu pentru pasionații de vinuri sofisticați, educați și exigenți.

34 90 
Vin alb &#8211; Gama Quantum &#8211; 750ml image
Fetească regală &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml

Gama de Vinuri Heritage a fost lansată în anul 2019 și reprezintă un tribut adus lui Nicolae C. Bolgiu, reprezentantul primei generații de viticultori din familia Bolgiu, începând cu anul 1934. În perioada interbelică, familia Bolgiu era unul dintre principalii trei viticultori din Urlați, alături de familiile Basilescu și Ţigănescu. Gama Heritage cuprinde 2 soiuri pure românești, Fetească regală și Fetească neagră.

31 90 
Fetească regală &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml image
Cabernet Franc &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml

Gama de Vinuri Heritage a fost lansată în anul 2019 și reprezintă un tribut adus lui Nicolae C. Bolgiu, reprezentantul primei generații de viticultori din familia Bolgiu, începând cu anul 1934. În perioada interbelică, familia Bolgiu era unul dintre principalii trei viticultori din Urlați, alături de familiile Basilescu și Ţigănescu. Gama Heritage cuprinde 2 soiuri pure românești, Fetească regală și Fetească neagră.

44 00 
Cabernet Franc &#8211; Gama Heritage &#8211; 750ml image