Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Preparate
IndiVan cover image
IndiVan logo

IndiVan

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Livrare
Da
Ridicare personală
Închis
IndiVan este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Preparate

Vindaloo Pork Curry

Curry picant din ceapă, pasta de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, carne fragedă de porc, schinduf, turmeric, chimion, garam masala.

42 00 
Vindaloo Pork Curry  image
Mild Pork Curry

Curry nepicant din ceapă, pastă de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, carne fragedă de porc, schinduf, turmeric, chimion, garam masala.

35 00 
Mild Pork Curry image
Mild Veggie Curry

Curry nepicant din ceapă, pastă de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, conopidă, păstăi de fasole verde, baby morcov, mix de ciupercuțe, schinduf, garam masala și smântana de gatit (la alegere) .

31 00 
Mild Veggie Curry image
Mild Golden Egg Curry

Curry nepicant din ceapă, pastă de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, ouă fierte și apoi prajite, turmeric, smântână de gatit, coriandru, schinduf, garam masala.

30 00 
Mild Golden Egg Curry image
Hot veggie Curry

Curry picant din ceapă, pasta de ghimbir și usturoi, roții, condimente indiene, morcov, ciupercute, conopida, dovlecel, schinduf, garam masala și smântană de gatit (la alegere).

31 00 
Hot veggie Curry  image
Hot Golden Egg Curry

Curry picant din ceapă, pasta de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, ouă fierte și apoi prăjite, turmeric, smântână de gatit, coriandru, garam masala și schinduf .

30 00 
Hot Golden Egg Curry image
Laal Paneer

Roșii cherry, brânză prajită în turmeric, gătite în ceapă, piure de roșii, pasta de ghimbir și usturoi, ardei gras, morcov, mirodenii indiene, frunze de schinduf, garam masala si smântână .

33 00 
Laal Paneer image
Orez Basmat

Orez basmati parfumat, gătit cum trebuie. Servit cu topping de coriandru, migdale zdrobite și ardei iute.

8 00 
Orez Basmat image
Mild Shrimp Curry

Curry nepicant din ceapă, pastă de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, creveți, schinduf, garam masala și coriandru.

Indisponibil
Mild Shrimp Curry image
Hot Shrimp Curry

Curry picant din ceapă, pasta de ghimbir și usturoi, roșii, condimente indiene, creveți, smântână de gatit, schinduf, garam masala și coriandru

Indisponibil
Hot Shrimp Curry image